Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
.alaya mı aldın yoksa üyenizi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.alaya mı aldın yoksa üyenizi?
allah çevrendekilere sabır versin
Demek ki 45’te müdahale edince işe yarıyor..Oyuncu değiştirme konusu fazlasıyla abartılıyor dünkü oyunda ortada giden maçta rakibin pozisyonu yokken saçma sapan baskı yapıp orta alanı boşaltıp golü yedik. O noktaya kadar ne rakibin baskısı ne başka bir şey kendi kendimizi yaktık. Hadi dersin ki rakip basıyor bunaldık öyle bir durumda yok orta sahamızı geçemiyorlardı.
Bayern maçı değişiklik konusuna katılıyorum ya da Hatayspor maçında rotasyon yapmadı 45'den sonra yine değiştirmedi buna da katılıyorum hatta sene başı Molde maçıda diyebiliriz ama bunlar hariç diğer maçlarda hiçbir an oyuncu değişikliği lazım diye maç bağırmıyordu.
Rizespor maçı 45'de Kaan + Oliveira + Ziyech'i soktu maçı kazandık.
Pendikspor maçı 45'de Barış + Mertens soktu 65'de Bakambu soktu maçı kazandık.
Manchester deplasmanı Barış Alper + Mertens'i aldı maçı kazandık.
Hatalı maçları var mı var ama her maç aynı olaya bağlayıp yerin dibine sokulmasıda iyice saçma gelmeye başladı.
Torreira-Kaan-Kerem Aktürkoğlu ortasahasıyla biz nasıl kreatif oalcağız?
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
?Hoca da yok piyasada.Yoksa CL'deki şu rezillikten sonra 1 saniye durmaması lazım , başlık olarak ismini her gördüğümde bile delleniyorum.Acayip bir nefretim oluştu kendisine.Yerine Hikmet Karaman bile gelse ok'um.
İyi de renktaş adam bir şey dememiş ki Terim dönemineAnlamsız duygular yüklemişler dün de bir programcı dedi aynısını. Kopenhag da biten orada yeniden başlayan bıkbık.
Özet, son maçta yani dün gece saçma sapan oynadık. Takım doğru hazırlanmadığı gibi teknik ve taktik olarakta saçmaladık. Klasik geç değişiklikler ve oyunda tutulan performans veremeyen isimler.
Önceki yorumlarda aklı sıra 2000 senesine gönderme yapanlarda boş yapmasın. Biz o zaman cevval şekilde takımı destekliyorduk evde annesinin kucağında meyve yemiyorduk. O zamanın şartlarıyla bugün bir değil. Yapılan yatırım ortada. İki maçta senden 4 puan almış takım dün sana doğru düzgün pozisyon vermeyen takım CL hakediyor ama sana AL’ye gitmek bir başarı, hayır değil. Ayrıca 2000 kadrosunilr bu kadroyu kıyaslamak saçmalık olduğu kadar oynatılan futbol o kadroya uygun bir sistemdi tek sorun paramız yoktu öyle birkaç yıldız getirelim. Oyuncular maaş alamıyordu uzunca süre. At lafı çekil kenara yapanlar haksızlık yapıyorlar Terim’e de oyuncularada.
her şeyi eleştirmeyinTakıma izin mi verdin gene yav antrenman fotosu falan yok macı kaybettik ustelik en guvendigin adam fit degilken bu neyin izini
Bu son derece elestirilmesi gerekli bir konudur izinin suyunu çıkardı oldu her 1 haftalik arada izin yapalım antrenmana çıkmayalımher şeyi eleştirmeyin
Hoca da yok piyasada.Yoksa CL'deki şu rezillikten sonra 1 saniye durmaması lazım , başlık olarak ismini her gördüğümde bile delleniyorum.Acayip bir nefretim oluştu kendisine.Yerine Hikmet Karaman bile gelse ok'um.
Şampiyon olup olmamak mesele değil, iyi futbol oynatırsa kalır.Sezon sonu sampiyon olamazsa gönderilir.