Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hala ayni seyi diyorsun. Takim oyunu takim oyunu daha neyim? Icardi yine sirti donuk toplar aliyor takim oyuncularina bos alan yaratiyor. Formsuz da olsa sorunumuz bu degil. Daha nerede duracagini ve pasi zamaninda atmayi bilmeyen adamlar var. Bunlar antrenmanlarla direk alakali birsey. Icardi olmasa ne olacak? Takim ucacak mi?
Hakikaten taraftar bunu göremiyor. Önde sadece Bakambu, Icardi'den daha mı iyi? Sorun sadece Icardi'de değil.

Bu takım son pası veremiyor niye veremiyor kalitesizler mi yoo.

Vallahi şok oldum. 13.olduğumuz sezona ışınlandık sanki. Gidişatın hiç iyi değil okan hoca

Hocaya değişiklikleri zamanında yapmadı diye diye kızılıyordu bu maç her şeyi doğru yaptı o zaman sorunun ne olduğu ortaya çıkıyor.

Kağıt üzerinde isimler çok iyi olabilir ama içine bakınca performans anlamında rezalet bir kadro var oyuna girenler bile oyunu değiştiremiyorsa bunu kabullenmek lazım.

1 hafta dinlendk

Maça çıktık, tempo yok

Tempo yok ama herkes yorgun

Bu yok haftada iki maç,yok oyuncular yorgun yok rotasyon falan bunlarında klişe olduğunu gördük.
Bizim en büyük sorunumuz transfer döneminde yapılan hatalar ve Okan burugun önde baskıli oyun dışında hiçbir ikinci planının olmaması.Heleki değişiklikler felaket.
Adam üç orjinal orta sahayla oynamamaya yemin etmiş.ben böyle bir inat gormedim

Bu takım son pası veremiyor niye veremiyor kalitesizler mi yoo.
Kadroyla da alakası var. Mesela fb de tadic irfan fred simanski gibi 4 tane son pas atabilecek teknik ayak var bizde bu özellikte tek adam emekli mertens. 50 bin defa dedik 10 numara ve 8 numara alın diye

Set hücumu deniyor ama Ndombele'nin attığı pası atabilen şu ana kadar sezonda atabilen orta sahamız yok neyden bahsediyoruz ki rakip kapansa 30 dakika sağdan sola pas yaparız.

Orta sahan kadar takımsındır geçen sene Torreira-Oliveira-Mertens 14 maçlık seride inanılmazlardı bu sene orta saha demeye 1000 şahit ister.

Hoca Kaan'ı orta saha Barış'ı sol bek oynatıyor o kadar transfer yapılıp çözüm bu mu olmalıydı.

İcardi ve Boey tercihlerini yadırgadım. Sonradan Boey olmasa o kanattan 2 yerdik diye hakverdim. O kanatta Levent Mercan dominasyonu sağladı. Bu arada bu Levent Mercan denen herifin doping testi negatif çıkarsa hemen yapıştır, devre arası gelsin. Hatta Kazımcan artı bir miktar para. Boeyi bile zorladı yurdun malı Levent.

Özetle Bakambu bu maç ilk 11 çıkmalı ve İcardi dinlenmeliydi. Okan hocaya tepkiliyim çok tepkiliyim. Kontratına oyundan alınamaz mı yazdırdı nedir.

Son düzenleme:
Oyun değil skor önemli benim için devreye kadar. Angelino ve Davinson dışındaki transferlerimiz sakat ve fizik olarak kötüydü. Tabii CL de aşırı yıprattı. Onun acısını çekiyoruz.
Vallahi 2 yıldır bi tarafımızı yırttık bi tane selçuk bir tane sneijder tarzı adam lazım bize diye

Tek planı var onu da çözdüler, torreirayı öne gönder baska bir halt yok. Yemin etmiş adeta 3 lü ortasaha oynatmamak için. Herifler merkezde kalabalık olup her topu kaptılar
Bunu yaratan da biziz yine. Keremi yardımcı forvet oynatıyor diğer 2 kanat çizgide, kanattan oynamıyoruz varsa yoksa icardi topla buluşsun derdindeyiz. Ortada kalan 2 oyuncudan birini de koşturuyoruz öbürü zaten koşamıyor. Boey ve solbek de kanatta. 6 tane oyuncuyu kendi elimizle düşürüp atak yiyoruz. Torreirayı aştıklarında da arasında 30 metre olan 2 stoperle karşı karşıya kalıyorlar.

Bile ucube bir sistem yok. Yandan yana pas verip ortadan kontra yiyen bir takım olamaz ya ısrarla yavaş atak oyununda kontra yiyoruz ve deli gibi enerji harcıyoruz.

sol bek inanılmaz büyük bir problem şuanda orda barış olmaz kim oynar bilmiyorum ama barış oynarsa büyük sıkıntı çekeriz

Eyvallah Okan buruk ciddi hatalar yapıyor.
Ama en büyük sorun oyuncularda.Arkadaş Galatasaray seviyesinde çok ciddi paralar kazanan oyuncular hiçmi duracağı yeri bilmez.Top rakipdeyken hiçmi yardımlaşma birbirlerini uyarma olmaz.İlerideki pas tercihleri şutlar falan nedir Allah aşkına.
Sonucunda Sahada oynayan futbolcular baş aktörde onlar.
Yönetimde her anlamda sınıfta kaldı.

Başarında sonuna kadar hakkını veririz ama iyi gitmeyen bazı şeylerde de belirtmek isteriz hocam bu takım bu yıl çok gevşek transfer konularına girmeyeceğim çünkü hayırlı 1 tane tutan transfer yok sanchez dışında o da son gün piyangosu, önünde psikolojik olarak mental olarak 2 tane kritik maç var al o maçları ciğerimizi ye aksi halde iyi şeyler olmaz

Bunu yaratan da biziz yine. Keremi yardımcı forvet oynatıyor diğer 2 kanat çizgide, kanattan oynamıyoruz varsa yoksa icardi topla buluşsun derdindeyiz. Ortada kalan 2 oyuncudan birini de koşturuyoruz öbürü zaten koşamıyor. Boey ve solbek de kanatta. 6 tane oyuncuyu kendi elimizle düşürüp atak yiyoruz. Torreirayı aştıklarında da arasında 30 metre olan 2 stoperle karşı karşıya kalıyorlar.

Bile ucube bir sistem yok. Yandan yana pas verip ortadan kontra yiyen bir takım olamaz ya ısrarla yavaş atak oyununda kontra yiyoruz ve deli gibi enerji harcıyoruz.
Hala 6 numara alıp tooreirayı öne gönderme peşinde. Yönetim kesinlikle buna izin vermemeli. Direk bir tane 8 numara ve bir tane 8-10 oynayabilen topçu alsınlar

Geri
Üst Alt