Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bizim alternatif bir oyun bulmamız lazım. Yoğun fikstürden dolayı bunu bu süreçte deneyememiş olabiliriz ancak kupa maçlarında mutlaka denenmeli.

Elimizde özellikli oyuncular var. Demirbay mesela. Boş bir futbolcu değil kendisi. Daha çok fayda alabiliriz kendisinden.

60 mactir fark yiyecek bu oyun anlayisiyla diyorsunuz,fark yesin de siz de rahatlayin artik bikmadan usanmadan 60 mactir tekrar ediyorsunuz

61. Macta fark yese bakin ben demistim diyebilecek kadar takintili insanlarin olmasi üzücü bir durum
Analiz eden fark atar diyolar usta. En büyük yediğimiz fark 2 gol. Onu da Bayern yaptı, 3-1 yenildik.

Bayern maçı dışında 2 gol farkla kaybettiğimiz maç yok.

okan hoca zamanın en iyi ortasaha oyuncularından biriydi ,ortasahanın önemini bukadar iyi bilen bir adam oynattıgı futbolda ortasahayı nasıl bukadar önemsemez aklım almıyor
her mac ortasahayı boşaltıyor gelin bana gol atın der gibi
keşke birisi sorsada anlatsa birgün dünyada örnegi yoktur bunun
fb yenince anlar belki

Feneri zıplatınca konuya yazılan mesaj sayısı azalacaktır.
Sen olumlu yazınca hep tersi çıkıyor,mecbur engelledim seni reis.en büyük yediğimiz fark 2 yazmışsın üstte mesela.benim mavi gozlerim o mesaja değdiği icin muhtemelen 4 yeriz fbden şimdi.azcik kendini dizginle

Sen olumlu yazınca hep tersi çıkıyor,mecbur engelledim seni reis.en büyük yediğimiz fark 2 yazmışsın üstte mesela.benim mavi gozlerim o mesaja değdiği icin muhtemelen 4 yeriz fbden şimdi.azcik kendini dizginle
Yani usta ne diyeyim? Ne beni engellemen umurumda, ne gözlerinin mavi olması umurumda. Mavi gözlerinle git başka yerlere bak. Fener'i yenersek de eğer, olayı Fred'in yokluğuna bağlamazsın umarım. O potansiyel var çünkü sende.

Hep fatih hocamı ugrasacak ali palabiyiklarla,arda kardeşlerle,fırat aydinuslarla.birazda sen uğraş.önce hakemi ve varın yapacaklarini izle,sonra da gol geliyorum derken değişiklik yapmadan yine takımı izle.yanina 2 futbolcu diker ve oyuna alacakken yersin yine golleri afiyetle.mactan sonra da oyuncu değiştirecekkken gol yedik,hakem penaltı uydurdu falan dersin

Maalesef basaksehir şampiyonluğundan sonraki sezona benzetiyorum amatorluklerini. O sezonda galibiyet alamadan gitmiştir takımdan. Bu sezon yıldızlarla idare etti bir yere kadar o da.

Maalesef basaksehir şampiyonluğundan sonraki sezona benzetiyorum amatorluklerini. O sezonda galibiyet alamadan gitmiştir takımdan. Bu sezon yıldızlarla idare etti bir yere kadar o da.

bence tam tersi

yıldızlarla filan idare etmedi

yıldızlardan neredeyse son 2 ayda doğru düzgün verim alamadan oyunuyla tutundu

icardi ortada yok

zaha ankaragücü maçı haricinde ortada yok ziyech onana sayesinde bir maçlık etki yaptı

Ben bu sezon hocanın bir maçta 3’lü savunma ile çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Özellikle bir bek yokken, kanatlar bu kadar verimsizken, 2’li orta saha kurgusuyla yeterince hakimiyet kuramıyorken bunun denenmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylece 3’lü savunma ile sürekli gidip gelen Barış-Boey ikilisi rahatlayacaktır. Oyun kanatlardan göbeğe yığılacağı için orta alanı tutman kolaylaşacaktır. Ayrıca Kaan-Sanchez-Apo ile oynarsan oyun kurman ve topu geri kazanma süren artacaktır.

Tüm kadroyu düşündüğümüzde en verimli dizilişin bu olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_3043.webp
    IMG_3043.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 15
Kendisi için sezonun en önemli iki maçına çıkacak. Bunu kaybederse kupada telafi etmeli

Maçlar kazanılır kaybedilir futbolun içinde bu var mevcut kadroda düzenli 11 oturtamadı çünkü birisi var diğeri yok diğeri var öbürü yok sene başından beri böyleyiz.

Bu kadar aksiliğe rağmen hem ön elemeler hem lig hem de şampiyonlar ligi her türlü mücadeleyi verdi ligde kafa kafayız 16 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Daha iyi noktada olabilir miydik pek sanmıyorum eğer Şampiyonlar liginde Bayern Kopenhag'a yatmasaydı Kopenhag maçında beraberlik yeteceği için muhtemelen gruptan da çıkıyor olacaktık.

Sonuç ne olursa olsun arkasında durmaya devam edeceğim çünkü daha iyisi var mı yok kadrodaki eksikler belli giderilirse daha iyi olacağında hem fikirizdir diye tahmin ediyorum o zaman daha büyük başarılar istiyorsak arkasında durmaya devam etmeliyiz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt