Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarsın, başarmasını çok istiyorum. Ama oyunun gelişmediğini görmek beni çok üzüyor. Yoksa Okan hocanın başarısı bizim başarımız, çok isterim. Umarım toparlar.yine şampiyon oldu bile![]()
okan buruklider
sezon sonu şampiyon olacak hocaya
neler deniyor
vallahi siz akıllanmazsınız
Başarsın, başarmasını çok istiyorum. Ama oyunun gelişmediğini görmek beni çok üzüyor. Yoksa Okan hocanın başarısı bizim başarımız, çok isterim. Umarım toparlar.
saha kenarında icardinin iyi yardımcılıgını yapiyorşahsi hayırokan buruk
sever misin
mesela kimse gs'nin hocasını bunu diyemezIcardinin baslıgında teknik direktör yazıyor olmasi daha dogru gibisaha kenarında icardinin iyi yardımcılıgını yapiyor
Üstad, o halde bu oyuncu grubu ile daha iyi olabileceğimiz bir formasyon denese? Tamam anlıyorum, kayıp lüksü yok şampiyonluk yolunda,1-0 skoru da sonuçta 3 puan getiriyor. Ancak orta hat maçların sonunda boş kalıyor, geçen sene izlediğimiz başarılı ön alan baskını da göremiyoruz bu sezon, hadi diyelim hücum kalitesi ile kotaralım bu durumu, şu halimizle o da olmuyor. Yani nasıl bir çözüm bulmalı gerçekten zor ama farklı çareler görmek isterdim kendisinden. Yine de anlıyorum bazı tercihlerinde ki ısrarı.oyunun ilerlememesi net olarak yeni transferler yüzünden
ha bir de icardinin durumu
bir tek icardi konusundaki ısrarını eleştiririm
Bu tip davranışlarda bulunmasın demeyelim görünen neyse onu diyoruzmesela kimse gs'nin hocasını bunu diyemez
dememeli