Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

istiyorsanız beni forum meydanında çarmıha gerip götümü ayırın asla üst düzey bir hoca olamayacak bir herif.
Maalesef korkak, hep ezber değişiklikler,
2.bir planı yok asla.

Yazık ne diyeyim.

65’ten sonra Icardi, Ziyech, Kerem resmen yürüdü. Biraz diri olsaydı ileri üçlü basıp geçerdi.

Tete’yi her maç alırsın, şu maç niye almazsın be adam 87 dk Ziyech niye oyunda kalır

İcardi parasutsuz dususteyken neden ısrarla sahada hocam yaw. Bugün ona gelen toplar bakambuya gelse bir tanesini tiklatmisti. Yazık oldu

Bu ne korkaklık hocam ilerdeki formsuzsa anında değiştireceksin Icardi nin maçı tamamlaması ne demek niye yapıldı sana o kadar transfer

adam şampiyon, büyük maçlarda rakiplere hiç acımamış, şlde iyi maçlar çıkarmış, ligde lider sayılır

ama takımın en zayıf halkası ha

bu kadar nefret, ön yargı çok acayip

vura vura devam hocam

Oyuncular biraz becerikli olsaydı yenerdik Teşekkürler hocam var ol

Başarsın, başarmasını çok istiyorum. Ama oyunun gelişmediğini görmek beni çok üzüyor. Yoksa Okan hocanın başarısı bizim başarımız, çok isterim. Umarım toparlar.

oyunun ilerlememesi net olarak yeni transferler yüzünden

ha bir de icardinin durumu

bir tek icardi konusundaki ısrarını eleştiririm

Icardinin baslıgında teknik direktör yazıyor olmasi daha dogru gibi :asd: saha kenarında icardinin iyi yardımcılıgını yapiyor

İcardi bildiğimiz seviyede olsa Okan hoca övülüyor olurdu ya da pen+kırmızı verilse.

Oyun sete dönünce ezber şablonlarımız yok, rakip de faul yaparak savunma yapıyor. VAR, başhakem ve kıdemli yardımcı hakemin ev sahibi aşkı neticesinde böyle bir skor normal.

Geçen sezonki maçın yarısı top oynasaydık bugün kazanmıştık. Kötü futbol devam ediyor. Hücum oyuncularının hepsi formsuz ve hiçbiri yerine oturmadı

Icardi'yi kesmesi zor bir karar diyordum ama artık kesmeli sonucu ne olursa olsun. Gerekirse trip atsın.

Kovulmamaya çıkmış gibiydi

Bayern maçlarında ne kadar cesurdu

Neyse yenilsek çok üzülürdük

O yüzden anlıyorum da. Ama artık biraz da güzel futbol izlemek istiyoruz. Aralık ayını boş geçtik resmen

Açık ara Şampiyon olmamız gereken sezonda Şampiyonluğu bile verebilir.

oyunun ilerlememesi net olarak yeni transferler yüzünden

ha bir de icardinin durumu

bir tek icardi konusundaki ısrarını eleştiririm
Üstad, o halde bu oyuncu grubu ile daha iyi olabileceğimiz bir formasyon denese? Tamam anlıyorum, kayıp lüksü yok şampiyonluk yolunda,1-0 skoru da sonuçta 3 puan getiriyor. Ancak orta hat maçların sonunda boş kalıyor, geçen sene izlediğimiz başarılı ön alan baskını da göremiyoruz bu sezon, hadi diyelim hücum kalitesi ile kotaralım bu durumu, şu halimizle o da olmuyor. Yani nasıl bir çözüm bulmalı gerçekten zor ama farklı çareler görmek isterdim kendisinden. Yine de anlıyorum bazı tercihlerinde ki ısrarı.

Geri
Üst Alt