- 4 Ağustos 2009
- 90.229
- 71.193
- 5.188
Muthis hocama tek bir elestirim var. Hocam ekibimize taç atışı çalıştırın. Her taç atisimiz korku filmi gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet taclar kereme atılmamalıMuthis hocama tek bir elestirim var. Hocam ekibimize taç atışı çalıştırın. Her taç atisimiz korku filmi gibi.
Cengiz varken orta sahaları olmadigi icin ise yaradı bu ama ismail girince bitti etkisibu arada demirbay ve barışı kullanma şekli yine iyi hazırlanmış bir taktik değil miydi
adam sol beksiz oynaması üzeirne kafa yormuş ve demirbayı oraya kaydırarak hem oyun kurulumuna kattı hem de barışın önde uzun toplarla buluşmasını sağladı
hakkını verin derim
Katılıyorum, bittik denilebilecek durumda değiliz elbette. Hatta zaten topladığımız puan rekor bir puan. Okan hoca her şeyi kötü mü yapıyor? Asla. Ama bazı durumları sürekli yaşadığımız için öne çıkıyor buna sebep sistem ve oyuncu grubu uyumsuzluğu. Biraz toparlansak, silkelensek zaten işler rayına girecek ama bunun için doğru takviyeler şart takıma. Artık top yönetimde, Super Kupa maçı sonrasında takıma gerekli olan net "iki" hamleyi gerçekleştirebilmeli.abi çok paslı oyuna dönsek bu kez de kerem boey barış filan çok aksar
yani dengesizlik oluştu takımda
bize ayağı iyi adamlar lazımdı ama fizik olarak da diri olmaları gerekiyordu
ama limit filan derken böyle adamları alamadık
ama herşeye rağmen ocak ayında takım lider, derbileri kayıpsız geçmiş, şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkarmış
çok da kötü değiliz diyorum ben
Katılıyorum, bittik denilebilecek durumda değiliz elbette. Hatta zaten topladığımız puan rekor bir puan. Okan hoca her şeyi kötü mü yapıyor? Asla. Ama bazı durumları sürekli yaşadığımız için öne çıkıyor buna sebep sistem ve oyuncu grubu uyumsuzluğu. Biraz toparlansak, silkelensek zaten işler rayına girecek ama bunun için doğru takviyeler şart takıma. Artık top yönetimde, Super Kupa maçı sonrasında takıma gerekli olan net "iki" hamleyi gerçekleştirebilmeli.
Merak ettiğim bir husus ise, Demirbay tercihi. Yani geçen sezondan alışageldiğimiz ön alan baskısı temelinde oynadığımız oyun için atlet, tempolu isimlerin gerektiği durumda bonservis ile Demirbay tercihi. Elinde aynı profil sayılabilecek Sergio var ki "Demirbay-Sergio-Lucas-Ndombele" bu orta hat rotasyonu ile baskı oyunu zor, set oyuncuları genelde. Üstelik Zaha-Hakim kanadı da tam 4-3-3 kanatları gibi. Yani kimde hata bulacağız bilemiyorum. Umarım bir şekilde uyum yakalanabilir.
O değişiklik sonrası 21 dakika boyunca fenerin pozisyonlara girip sağı İrfanla kullanmaya başladığını gördüm. Ayrıca Toreira yine aynı sebeple tek başına mücadele etmek zorunda kalıp ikinci yarı bitti tükendi. Bu sebeple özellikle Cengiz değişikliği sonrası Kaan şarttı.Arkada nelson varken kaan-toreyrayla topu nasil cikaracaktin acaba. Kerem demirbay bu macta ne iş yaptı farkında mısınız. Hoca kerem tercihiyle muthis bir dokunuş yaptı.
Düzgün bi yedek santrafor almadılar ki. Batşuayi bizde olsa hemen icardiyi ilk 11 den kesin derdimIcardi'yi kesmesi zor bir karar diyordum ama artık kesmeli sonucu ne olursa olsun. Gerekirse trip atsın.
Sakatlığın ilk döneminde ben de yedeği kötü diye oynasın diyordum ama iş saçma bir boyuta ulaştı.Düzgün bi yedek santrafor almadılar ki. Batşuayi bizde olsa hemen icardiyi ilk 11 den kesin derdim
Daha çok beklersin renkdaş, daha korner atmayı öğretemediMuthis hocama tek bir elestirim var. Hocam ekibimize taç atışı çalıştırın. Her taç atisimiz korku filmi gibi.