Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

bu arada demirbay ve barışı kullanma şekli yine iyi hazırlanmış bir taktik değil miydi

adam sol beksiz oynaması üzeirne kafa yormuş ve demirbayı oraya kaydırarak hem oyun kurulumuna kattı hem de barışın önde uzun toplarla buluşmasını sağladı

hakkını verin derim
Cengiz varken orta sahaları olmadigi icin ise yaradı bu ama ismail girince bitti etkisi

abi çok paslı oyuna dönsek bu kez de kerem boey barış filan çok aksar

yani dengesizlik oluştu takımda

bize ayağı iyi adamlar lazımdı ama fizik olarak da diri olmaları gerekiyordu

ama limit filan derken böyle adamları alamadık

ama herşeye rağmen ocak ayında takım lider, derbileri kayıpsız geçmiş, şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkarmış

çok da kötü değiliz diyorum ben
Katılıyorum, bittik denilebilecek durumda değiliz elbette. Hatta zaten topladığımız puan rekor bir puan. Okan hoca her şeyi kötü mü yapıyor? Asla. Ama bazı durumları sürekli yaşadığımız için öne çıkıyor buna sebep sistem ve oyuncu grubu uyumsuzluğu. Biraz toparlansak, silkelensek zaten işler rayına girecek ama bunun için doğru takviyeler şart takıma. Artık top yönetimde, Super Kupa maçı sonrasında takıma gerekli olan net "iki" hamleyi gerçekleştirebilmeli.

Merak ettiğim bir husus ise, Demirbay tercihi. Yani geçen sezondan alışageldiğimiz ön alan baskısı temelinde oynadığımız oyun için atlet, tempolu isimlerin gerektiği durumda bonservis ile Demirbay tercihi. Elinde aynı profil sayılabilecek Sergio var ki "Demirbay-Sergio-Lucas-Ndombele" bu orta hat rotasyonu ile baskı oyunu zor, set oyuncuları genelde. Üstelik Zaha-Hakim kanadı da tam 4-3-3 kanatları gibi. Yani kimde hata bulacağız bilemiyorum. Umarım bir şekilde uyum yakalanabilir.

Katılıyorum, bittik denilebilecek durumda değiliz elbette. Hatta zaten topladığımız puan rekor bir puan. Okan hoca her şeyi kötü mü yapıyor? Asla. Ama bazı durumları sürekli yaşadığımız için öne çıkıyor buna sebep sistem ve oyuncu grubu uyumsuzluğu. Biraz toparlansak, silkelensek zaten işler rayına girecek ama bunun için doğru takviyeler şart takıma. Artık top yönetimde, Super Kupa maçı sonrasında takıma gerekli olan net "iki" hamleyi gerçekleştirebilmeli.

Merak ettiğim bir husus ise, Demirbay tercihi. Yani geçen sezondan alışageldiğimiz ön alan baskısı temelinde oynadığımız oyun için atlet, tempolu isimlerin gerektiği durumda bonservis ile Demirbay tercihi. Elinde aynı profil sayılabilecek Sergio var ki "Demirbay-Sergio-Lucas-Ndombele" bu orta hat rotasyonu ile baskı oyunu zor, set oyuncuları genelde. Üstelik Zaha-Hakim kanadı da tam 4-3-3 kanatları gibi. Yani kimde hata bulacağız bilemiyorum. Umarım bir şekilde uyum yakalanabilir.

transfer konusunda yüzde yüz katılıyorum

hocanın demirbay ve angelino

yönetmin zaha ziyech tete hamleleri

fiyat performans olarak baya sıkıntılı bir dönem geçirdik

Arkada nelson varken kaan-toreyrayla topu nasil cikaracaktin acaba. Kerem demirbay bu macta ne iş yaptı farkında mısınız. Hoca kerem tercihiyle muthis bir dokunuş yaptı.
O değişiklik sonrası 21 dakika boyunca fenerin pozisyonlara girip sağı İrfanla kullanmaya başladığını gördüm. Ayrıca Toreira yine aynı sebeple tek başına mücadele etmek zorunda kalıp ikinci yarı bitti tükendi. Bu sebeple özellikle Cengiz değişikliği sonrası Kaan şarttı.

Oyun kötü ama çok etkili bir taktikle pozisyon vermedi.Hocam tek eksiği ki eksik denemez belkide 0-0 a kitlemesiydi oyunu.Beraberşik yeter demeseydi erken değişikliklerle alabilirdi maçı ama riske etmek istemedi.Kitledi bıraktı
Kopenhag maçı saydırmıştım ama bu maç başarılıydı

Çok ağır maçlar oynadık. Bunun üstüne deplasmanda beraberlik artı yazmasa da, eksi değildir. Tebrik ederim.

Fener kaleye isabetli şut çekemedi.

Okan Buruk’un Galatasaray kariyerindeki derbi performansı:

9 maç, 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet.

Atılan gol: 15
Yenen gol: 6

sene basından beri söylüyorum hocaya adam akıllı saglam bir yabancı lazım,arkadas dostla yardımcılık olmaz
hem mac öncesi hem mac icinde analiz yapabilecek saglam bir yardımcı lazım

Kupayı alamazsak yine peşindeyim hocam.Bugun hakemden falan da bağımsız doğru oyuncularla yada erken müdahaleyle maçı alabilirdik.Kupaya artık, umarım saçma hatalar kupada da olmaz.Bu işin sonunda iki takımdan biri hiçbir şey alamamış olacak , biz olmayalım

Düzgün bi yedek santrafor almadılar ki. Batşuayi bizde olsa hemen icardiyi ilk 11 den kesin derdim
Sakatlığın ilk döneminde ben de yedeği kötü diye oynasın diyordum ama iş saçma bir boyuta ulaştı.

Icardi sakatlandığından beri akan oyunda 1 gol attı. Bakambu daha az sürede 2 tane attı. Girdiğinde daha fazla mücadele ediyor koşuyor, top sürebiliyor. Net olarak formayı hak ediyor Bakambu

Gene maaça çok iyi hazırlanmış hocam. Tek eksik gol bence yeteri kadar pozisyon bulduk.

Transfer olayından sonra Okan Hocama ikinci ciddi eleştirim İcardi olayı olacak maalesef. Bu işe bir çözüm bulmalı. Ya çekip konuşacak ya orta bir yol bulacak ya da topu yönetime atacak yönetim Erden Timur vs olayı çözmeye çalışacak. İcardi bu halde oynayamaz oynamamalı.

Büyük hocadan çok büyük hocalığa terfisi İcardi olayını çözme durumuna bağlı. Çözebilirse önü çok açık bence çok büyük hoca olur. Çözemezse sıradanlığa dönebilir durum. Bakacaz görecez.

Geri
Üst Alt