Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Varlığına her gün şükrediyoruz hocam.

renklerine gönül verdiğin bu takıma Avrupa'dan kupa getireceğine de inancımız tam

bu sene olmazsa seneye, o da olmazsa sonraki sene.

O kupa senin ellerinde havaya kalkacak

Eksik olma
biraz da allah'a şükür et
tevbe kapıları açık

GCL1y2RWwAAfAjM

Şu şerefsizleri izleyerek veya paylaşarak prim vermesek diyorum aylardır.

Icardi-Djiku pozisyonu için kamera açısı yanıltıcı falan diye geçiştirmeye çalışan serdar denen sahtekâr holigan fenerlinin kanalını izlemek boş iş.

Ben iyi hoca olduğunu düşünüyorum. Derbi için oyun düşüncesi yanlış değildi ama Fener'in bu kadar korkak bu kadar geriye çekilerek oynayacağını düşünememesi bence gayet normal.

Ben de bu kadar korkak oynayacaklarını hiç düşünmüyordum. Bildiğin Anadolu takımı gibi oynadı adamlar, fenerli olsam utancımdan yerin dibine girerdim ama adamlar öyle ahlaksız öyle hayalperest ki hâlâ çok iyi oynadıklarını ve bizim habire yerde yattığımızı falan savunuyorlar.

Evet yerde yattık o yüzden top %58 bizdeydi zaten. Olmayan beyinlerine olmayan haysiyetlerine soktuklarım.

Bize geldikten sonra alinan yerli oyuncular:

Günay Güvenc
Kaan Ayhan
Abdülkerim Bardakci
Kazimcan Karatas
Eyüp Aydin
Kerem Demirbay
Sirachan Nas
Yusuf Demir
Halil Dervisoglu

Ya net transferler ya genc oyuncular.
Hocanin elini rahatlatacak 1-2 yerli daha alabilirsek epey mutlu olur.

Hala transferde transfer kafası bu takıma bir şey kazandırmaz.

Orta saha alırız ama beklenti ne yani, dünkü Kerem’den ya da Kaan’dan çok daha faydalısı zor

Sol bek aynı şekilde alınır ama dünkü Barış’tan fazlasını verir mi zor

Kadronun her şeye rağmen ne kadar iyi olduğu dün ner şekilde görüldü. En çok katkı veren oyuncu denilen adama yedek stoperin adım attırmazken, senin santraforun 4-5 tane pozisyona girdi.

Über sol bek Ferdi, Ziyech karşısında adım atamadı.

Osayi korkusundan öne çıkamadı.

Über hücum hatlarının ürettiği tek pozisyon çakma GSlilerin sevgilisi Skimanski’nin çektiği şut ki hücum etmeye de kalktılar ama olmadı.

Neyse mesele takım olabilmek, bunun da çıkışı sürekli transfer yapmak değil, takım kurgusunu oturtup, eksikleri kapatacak bir düzene geçmek. 424 oynamanın bize sene başından beri hiç bir faydası olmadı. Önde basma fetişi de aynı şekilde.

Baris cok net solbek degil. Guclu olusu, ayakta kaliyor olusu onu solbek yapmiyor bu haliyle. Defansif hatalari cok bariz gozukuyor. Ayrica bu takima iyi bir ortasaha lazim ki ilk 11 icin lazim yani klubeye demiyor kimse. Kisacasi, 2 net transfer sart ha simdi olur ha yazin ki bence yaza ertelenmeli ama solbek cok elzem en kotu Dubois'a geri alinabiliyorsa, cagirilmali.

Geri
Üst Alt