Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Bana özelden yazdı usta. Kullanıcı adını paylaşmayacağım.Acaba foruma giriyomudur zaman zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana özelden yazdı usta. Kullanıcı adını paylaşmayacağım.Acaba foruma giriyomudur zaman zaman
Buradaki anavlizleri toplayıp, uyguluyor diyorlar3 günde 1 defa uğruyor
Ft başlığını benden başka uplayan olmayınca koltuğu garanti gördü icardi bu sebepten çıkmıyorBuradaki anavlizleri toplayıp, uyguluyor diyorlar
Transfer yapılır ama ne kadar katkı verir demek istiyorum orada. Sol bek alacaksan o gün Barış’ın oynadığından daha iyi ve istkrarlı oynamalı, orta saha alacaksan aynı şekilde.Baris cok net solbek degil. Guclu olusu, ayakta kaliyor olusu onu solbek yapmiyor bu haliyle. Defansif hatalari cok bariz gozukuyor. Ayrica bu takima iyi bir ortasaha lazim ki ilk 11 icin lazim yani klubeye demiyor kimse. Kisacasi, 2 net transfer sart ha simdi olur ha yazin ki bence yaza ertelenmeli ama solbek cok elzem en kotu Dubois'a geri alinabiliyorsa, cagirilmali.
İfşa olduk şahinbeyBana özelden yazdı usta. Kullanıcı adını paylaşmayacağım.
Recep seninde ruzgar heryerden esiyorhocama guvenimiz tam
Recep su gibidir bulunduğu kabın şeklini alırRecep seninde ruzgar heryerden esiyor
Sen degil miydin o lanRecep su gibidir bulunduğu kabın şeklini alır
Hacı biraz nasıl laf söylenir onu öğren de öyle yazSen degil miydin o lan
Konuldugun kabın şeklini almıyormusun sen bebegim.Hacı biraz nasıl laf söylenir onu öğren de öyle yaz
Kendini komik duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun