Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Eleştiri olaraksa -

Asagidaki pozisyonda kerem ndombeleye verip kosu atsa ndombele keremi kaleciyle karsi karsiya birakacak.

Zaten ndombele dikine pas atip topu geri almak icin kosu atiyor ama kerem efendi bunu ne yazikki göremiyor.

Millet son vuruslari yüzünden sövüyor ama keremin bu oyun görüsü ve oyun zekasi konusundaki eksiklikleri cok daha kritik bence. Bunu acilen gelistirmeli.

Okan hoca bir dini önder olsa ilk ben arkasindan giderim o kadar cok seviyorum ve liderligine guveniyorum.

Keşke evladı olsam

çok iyi hoca okan buruk. değerini bilelim destek sağlayalım. üzerine koya koya istikrarla çok iyi işler yapacaktır. her alınan oyuncudan performans alınacak diye bir durum yok. hırsı oyuncular üzerindeki etkisi mühim. bunu da basarmasa şu istatistik sağlanmaz. tarihin en pahalı kadrosunu idare edebilmek de büyük hocalık ister. terim'in üzerine çıkabilir eğer şartlarda hissiyatlarında bir değişiklik olmaz ise. şöyle 5 6 sezon çalıştırmalı en az. belki fazlası olur kim bilir.

çok iyi hoca okan buruk. değerini bilelim destek sağlayalım. üzerine koya koya istikrarla çok iyi işler yapacaktır. her alınan oyuncudan performans alınacak diye bir durum yok. hırsı oyuncular üzerindeki etkisi mühim. bunu da basarmasa şu istatistik sağlanmaz. tarihin en pahalı kadrosunu idare edebilmek de büyük hocalık ister. terim'in üzerine çıkabilir eğer şartlarda hissiyatlarında bir değişiklik olmaz ise. şöyle 5 6 sezon çalıştırmalı en az. belki fazlası olur kim bilir.
Kendimize sormamız gereken soru Okan hoca gitti X bir yabancı geldi başarısız oldu tekrar yerli hocaya dönülecek o zaman Okan hoca hariç başka yerli teknik adam var mı yok mu sorusu olmalı o yüzden sonuna kadar gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

5-6 sezon hatta 10+ Fatih hoca sonrası teknik adamlıkta bir efsanemiz daha olmalı hatta Fatih hocamızın zamanında uzun vade kalmalıydım diye pişmanlığı var ondan ders çıkarıp yapabilirse uzun vadede çok büyük işler başarabilir.

Uzun vade istikrar = büyük başarılar.

Kendimize sormamız gereken soru Okan hoca gitti X bir yabancı geldi başarısız oldu tekrar yerli hocaya dönülecek o zaman Okan hoca hariç başka yerli teknik adam var mı yok mu sorusu olmalı o yüzden sonuna kadar gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

5-6 sezon hatta 10+ Fatih hoca sonrası teknik adamlıkta bir efsanemiz daha olmalı hatta Fatih hocamızın zamanında uzun vade kalmalıydım diye pişmanlığı var ondan ders çıkarıp yapabilirse uzun vadede çok büyük işler başarabilir.

Uzun vade istikrar = büyük başarılar.
iyi kendini bilen bir hocaya sabredildiği o sistemi oyuncu farketmeksizin yerleştirdiğinde başarı gelir. biz biraz anlık başarılarla hareket ediyoruz. bi hoca şampiyon olamadığında gönder baska birini getir, o baska biri bambaska bir sistemde bambaska oyuncular transfer etsin vb. şeklinde sıvanıp gidiyor mevzu. okan buruk anadolu takımlarında yaptıklarıyla zaten kendini fazlasıyla ispat etti. her futbolculuk kariyeri çalıştığı oyuncular ve hocalar hem de aldığı kupalar kariyerini ortay koyuyor zaten. gerisi adama güvenmek. yönetim değişebilir, şampiyonluklar gidebilir ama süreklilik olduğu sürece şampiyonluklar da gelir avrupa basarıları da. 25 sene olmus uefa nın pesinde gitmemiz acizliğimizin ama gönlümüzü de hoş etme bahanemizin göstergesi. her sene yukarılara oynamak zorunda gs takımı. bunun içinde istikrar şart dediğin gibi. adam kırılmadık rekor bırakmadı geldiğinden beri zamanda istemedi bak aldı ve yaptı hala bıdıbıdı yapıyorlar. elbette hata yapacak elbette mac kaybedecek belki şampiynluk gidecek ama daha fazlasını kazanacağız. akıllı olalım yeter.

bayerne oynattığı futbol herkesin gönlünü hoş etmiştir yerlisi yabancısı. ekranda gs maçını görünce ulan izxleyeyim ben bu maçı keyifli maç olur dedirtmemiz bile önemli. gs markasına yakısan budur. o maça kadar atak futbolunun bittiği defansı nası yapacağız bakalım dediğimiz maçtı. orda da futbolumuzdan ödün vermedik biz bildiğimiz oyunu oynadık daha kaliteli oyuncuları olan kazandı. bir sonrakine sen kazanırsın ama bu kafayla devam edersek.

Son maçla ilgili yapılabilecek tek eleştiri kontralarda biraz fazla net şut fırsatı vermemiz olabilir bence. Hücum performansı gayet iyiydi

O robot bu konuya uğrasa muhtemelen şöyle bir hata verir.

db85ad51de8639ad8ebb6983587979b0.webp

fenerin şampu olacağı konusunda fikir birliği mevcut
Geçen sene de çoğu kişi öyle düşünürken sürekli itilmelerine rağmen kadro kaliteleri baya düşük olduğu için çok şans vermiyordum. Bu sene daha iyi kadro kurdular maalesef ve ittirmeler devam, o yüzden bu sene şansları daha çok. Ama bizde 2. yarı da fazla hata yapmaz ve oyuncularımızdan iyi performans alırsak (AL - ŞL kadar da yıpratmayacak) yine avuçlarını yalarlar.

Kendisini bugün eleştirenler zamanında lucescu’ya da kazanıyor ama zevk vermiyor ehuehuehu diyenlerle aynı kafa

geçen sezona göre daha isimli oyuncuları kadroya kattığımız halde maçların ilk yarıda kopmamasının, farklı sonuçlar alınamamasının hocanın eleştirilmesin de payı büyük sanırım. bu da fb'den kaynaklı rakiplerin 10 senedir şampiyon olamamış takımı doğal olarak galatasaray kadar ciddiye almaması bu farklı skorlara sebep oluyor bence. yatanları hariç tutuyorum. ama öldük bittiklik bir durum var gibi yangın yapmaya, hocayı acımasızca eleştirmeye gerek yok. stres yapacak olan takım fener biz degiliz. fb medyası sanki biz karışmış, şampiyonluktan umudu kesmişiz gibi algı peşinde. bizim taraftar içinde tuzlukla koşan sayısı da az değil.

Geri
Üst Alt