Can Parsadan
Cezalı
- 16 Ekim 2023
- 64
- 11
- 28
barış neyse de diğerleri mecburiyet biraz da. ama hocaya tam destek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştiri olaraksa -

Kendimize sormamız gereken soru Okan hoca gitti X bir yabancı geldi başarısız oldu tekrar yerli hocaya dönülecek o zaman Okan hoca hariç başka yerli teknik adam var mı yok mu sorusu olmalı o yüzden sonuna kadar gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.çok iyi hoca okan buruk. değerini bilelim destek sağlayalım. üzerine koya koya istikrarla çok iyi işler yapacaktır. her alınan oyuncudan performans alınacak diye bir durum yok. hırsı oyuncular üzerindeki etkisi mühim. bunu da basarmasa şu istatistik sağlanmaz. tarihin en pahalı kadrosunu idare edebilmek de büyük hocalık ister. terim'in üzerine çıkabilir eğer şartlarda hissiyatlarında bir değişiklik olmaz ise. şöyle 5 6 sezon çalıştırmalı en az. belki fazlası olur kim bilir.
iyi kendini bilen bir hocaya sabredildiği o sistemi oyuncu farketmeksizin yerleştirdiğinde başarı gelir. biz biraz anlık başarılarla hareket ediyoruz. bi hoca şampiyon olamadığında gönder baska birini getir, o baska biri bambaska bir sistemde bambaska oyuncular transfer etsin vb. şeklinde sıvanıp gidiyor mevzu. okan buruk anadolu takımlarında yaptıklarıyla zaten kendini fazlasıyla ispat etti. her futbolculuk kariyeri çalıştığı oyuncular ve hocalar hem de aldığı kupalar kariyerini ortay koyuyor zaten. gerisi adama güvenmek. yönetim değişebilir, şampiyonluklar gidebilir ama süreklilik olduğu sürece şampiyonluklar da gelir avrupa basarıları da. 25 sene olmus uefa nın pesinde gitmemiz acizliğimizin ama gönlümüzü de hoş etme bahanemizin göstergesi. her sene yukarılara oynamak zorunda gs takımı. bunun içinde istikrar şart dediğin gibi. adam kırılmadık rekor bırakmadı geldiğinden beri zamanda istemedi bak aldı ve yaptı hala bıdıbıdı yapıyorlar. elbette hata yapacak elbette mac kaybedecek belki şampiynluk gidecek ama daha fazlasını kazanacağız. akıllı olalım yeter.Kendimize sormamız gereken soru Okan hoca gitti X bir yabancı geldi başarısız oldu tekrar yerli hocaya dönülecek o zaman Okan hoca hariç başka yerli teknik adam var mı yok mu sorusu olmalı o yüzden sonuna kadar gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
5-6 sezon hatta 10+ Fatih hoca sonrası teknik adamlıkta bir efsanemiz daha olmalı hatta Fatih hocamızın zamanında uzun vade kalmalıydım diye pişmanlığı var ondan ders çıkarıp yapabilirse uzun vadede çok büyük işler başarabilir.
Uzun vade istikrar = büyük başarılar.
fenerin şampu olacağı konusunda fikir birliği mevcut
Geçen sene de çoğu kişi öyle düşünürken sürekli itilmelerine rağmen kadro kaliteleri baya düşük olduğu için çok şans vermiyordum. Bu sene daha iyi kadro kurdular maalesef ve ittirmeler devam, o yüzden bu sene şansları daha çok. Ama bizde 2. yarı da fazla hata yapmaz ve oyuncularımızdan iyi performans alırsak (AL - ŞL kadar da yıpratmayacak) yine avuçlarını yalarlar.fenerin şampu olacağı konusunda fikir birliği mevcut