Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Defansif oynayan ama tamamen kapanmayan takımları açmasını iyi biliyor. Tamamen kapanıp savunmaya otobüs çeken ekiplerde hala zorlanıyoruz. Hoca onu da çözerse rahatlayacağız iyice.

Çıktığı her derbiye müthiş konsantre ve hazır çıkarttı takımı. Takım ne yapacağını bilerek oynuyor büyük maçlarda çoğu zamanda oynamak istediği oyunu kabullendiriyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEYrVoSXcAAfy41

maç taktiği çok iyiydi
sol bek sol stoper arasına barışın koşuları çalışılmış ve ordan gol geldi
Zaha forvet tercihi isabetliydi
Kaan Ayhan hamlesi gol getirdi

Değişiklikler inanılmaz kötüydü. Keremin ekstrem golü olmasa 3-1 den sonra ecel terleri dökebilirdik
Kerem'in golünden öncede Ndombele ile tehlikeli gelmiştik. İlk gördüğümde bende ortayı saldık falan demiştim ama Ndombele iyi tuttu, Mertens iyi yardım etti. Bir tek Berkan kötüydü. Kaan'ın ağrıları var demişti hoca 1 hafta önce ondan onu, Torreira'yı falanda dinlendirmek için çıkardı muhtemelen.

hocam şu ndombele sevdasından vazgeç başımıza bela açacak onun dışında tebrik eylerim.

Hocamla yola devam rakiplerde böyle bir adam yok iki ezeli rakipte hoca sıkıntısı çekiyor değerini bilelim hocamın. Eleştirmek için fırsat kollayanların tek derdi kim gelecek diye nöbet tutup heyecan yaşamak yerine gelene de aynısını yapacaklar. Kloop geçen sene başarısızdı bu sene yine ligi götürüyorlar ne yapsaydı Liverpool hemen kovsamıydı Klopp'u. İstikrar önemli lütfen hocaya biraz destek olun.

Hocanın yaptığı yanlışlar çok sonuna kadar eleştirilir ama puan kaybında hemen istifa sesleri yükselten ergenler yüzünden yönetim iyiki bu tür taraftarı dinlemiyor zamanında lucescu da bu hatayı yaptık sonrası malum parasal ve manevi batış yaşadık, bu sene avrupa ve ligde olsun şanssız maçlar oldu kaçan goller vs 16 tane direk dönen top oldu üstüne birde hakem katliamları ve rakiplerin aşırı kayrılması Okan hoca gayet güzel getirdi buraya kadar bundan sonra da en iyi şekilde idare edecektir bu sene aşırı şekilde üzerimizde kurgu olmasına rağmen

Geri
Üst Alt