Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bu aksam icin soylenecek pek fazla bisey yok. Solbekte Berkan’in olmayacagini gorduyse yeterli. 3 topun direkten dondugu bir macta teknik adama laf edilmez.

Istersek 100 mac kazanalim, okan hoca kafasini degistirmedikce sezon sonuna kadar her macimiz böyle gececek.

Bir arkadas yazmisti, maca sanki 2:0 yenik mi basliyoruz da hemen ilk dakikadan itibaren bütün riski alip hücüm ediyoruz diye.

Cok dogru bir yorumdu, neden illaki iki üc pasla kaleye gitmeye calisiyoruz anlam veremiyorum, takim yarisi hücüm.ederkene defans öne cikarkene önde cok acele ettimiz icin top kaybedince tekrar gereksiz bir sekilde geri kosmaya mecbur kaliyoruz.

Halbuki kontrolü bir sekilde hücüm edip adamlarin sahasina yerlesip ondan sonra sagli solu atak yaparsan bir sekilde golü bulun. Ikinci yari bunu 15-20 dakkika güzelce denedik baya da etkili olduk sonra geri eski oyuna döndük.

Bireysel basari.ile maclari kazanmaya devam bakalim nereye kadar.

SOKAN HOCAM YİNE SOKTU
ŞAMPİYONLUK GELİYOR

Bu kadar gol kaçıyorsa antrenmanda sadece son vuruş çalıştırmalı boş kaleye atamıyoruz kaleci yerde üstüne vuruyoruz.

Maçın sadece son yarım saatini izleyebildim, oyunu beğendim

Zaha düşmanlığını anlamlandıramıyorum sadece

Istersek 100 mac kazanalim, okan hoca kafasini degistirmedikce sezon sonuna kadar her macimiz böyle gececek.

Bir arkadas yazmisti, maca sanki 2:0 yenik mi basliyoruz da hemen ilk dakikadan itibaren bütün riski alip hücüm ediyoruz diye.

Cok dogru bir yorumdu, neden illaki iki üc pasla kaleye gitmeye calisiyoruz anlam veremiyorum, takim yarisi hücüm.ederkene defans öne cikarkene önde cok acele ettimiz icin top kaybedince tekrar gereksiz bir sekilde geri kosmaya mecbur kaliyoruz.

Halbuki kontrolü bir sekilde hücüm edip adamlarin sahasina yerlesip ondan sonra sagli solu atak yaparsan bir sekilde golü bulun. Ikinci yari bunu 15-20 dakkika güzelce denedik baya da etkili olduk sonra geri eski oyuna döndük.

Bireysel basari.ile maclari kazanmaya devam bakalim nereye kadar.

tamamda baba ilk pozisyonda gol olmayiversin artik ya :)

Oyunu çok iyi okuyor.. kazanırsın kaybedersin ama oyuncu değişiklikleri ( elindeki imkan dahilinde) isabetli.

Solbek ve tempolu kaliteli ortasaha alsak takımın çehresi değişecek

rakibi boğduk oyun iyiydi tek kelime edemem. ama sezon basindan beri sure gelen bitiris sorunu artarak devam ediyor

Winnerlığın kitabını yazmakta, sana güveniyoruz hocam , yönetimden yeterli desteği alamamana rağmen bu performansı gösteriyorsun şapka çıkarıyorum:hat:

önünde saygıyla eğiliyorum.Gerçekten bir takıma ancak hu kadar hakim olunur.Devre arası Zaha ile ne konuştuğunu bilmiyorum ama dehşet bir Zaha ile geri döndük maça.İyiki varsın hocam 🫡

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doruğu epl hocaların olduğu kafese kapatmışlar, ille de okan hocam demiş.

Iyi ki demiş buyuksun hocam

Geri
Üst Alt