Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.905
- 4.575
- 698
Bu aksam icin soylenecek pek fazla bisey yok. Solbekte Berkan’in olmayacagini gorduyse yeterli. 3 topun direkten dondugu bir macta teknik adama laf edilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nedir ya Allah aşkına
Istersek 100 mac kazanalim, okan hoca kafasini degistirmedikce sezon sonuna kadar her macimiz böyle gececek.
Bir arkadas yazmisti, maca sanki 2:0 yenik mi basliyoruz da hemen ilk dakikadan itibaren bütün riski alip hücüm ediyoruz diye.
Cok dogru bir yorumdu, neden illaki iki üc pasla kaleye gitmeye calisiyoruz anlam veremiyorum, takim yarisi hücüm.ederkene defans öne cikarkene önde cok acele ettimiz icin top kaybedince tekrar gereksiz bir sekilde geri kosmaya mecbur kaliyoruz.
Halbuki kontrolü bir sekilde hücüm edip adamlarin sahasina yerlesip ondan sonra sagli solu atak yaparsan bir sekilde golü bulun. Ikinci yari bunu 15-20 dakkika güzelce denedik baya da etkili olduk sonra geri eski oyuna döndük.
Bireysel basari.ile maclari kazanmaya devam bakalim nereye kadar.
İlk yarım saat daha da iyiydik rtaşMaçın sadece son yarım saatini izleyebildim, oyunu beğendim
Zaha düşmanlığını anlamlandıramıyorum sadece

Flash röportajda sakatlanıp idmanı yarıda bıraktığını maçın ilerleyen dklarinda oyuna alacağını soylemistiMaçın sadece son yarım saatini izleyebildim, oyunu beğendim
Zaha düşmanlığını anlamlandıramıyorum sadece