Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

İlk iç saha maçında taraftar homurdanmalarıyla ultra stresli bi maç geçebilir. Hocam sadece sana güveniyoruz. Sen çıkarırsın bizi bu cendereden

Bi sen bi erden kaldı hocam. Diğer menfaatçi herifler ihaleyi size yıkma uğraşında.

1706721164624.webp

kendisiyle alenen dalga geçiliyor , ağır saygısızlık şu yaşananlar.

adam yaz boyu milot rashica'yı istedi, her röportajında söyledi, rashica'nın beşiktaş'a gittiğini maç sonu toplantısında öğrendi. gittin adama angelino'yu aldın 3 ay sonra "hocam bu adamı 1 maç daha oynatma yoksa zorunlu opsiyonu devreye girecek" dedin, adam sol beke yama yapmaktan helak oldu.

adam çıktı "acilen sağ bek ve sok bek istiyorum" dedi, sen gittin adama sağ bek olarak afrika uluslar kupası'nda olan 1992'li serge aurier'i aldın; 14 aralık 2023'te "en kısa zamanda sol bek transferini bitireceğiz" açıklamasına rağmen sol bek almadın bile.

kendisine yapılan ayıpları yazmak istesem daha çok şey çıkar ama bu yeterli.

ben şimdi bu adamı nasıl eleştireyim?

kendisiyle alenen dalga geçiliyor , ağır saygısızlık şu yaşananlar.

adam yaz boyu milot rashica'yı istedi, her röportajında söyledi, rashica'nın beşiktaş'a gittiğini maç sonu toplantısında öğrendi. gittin adama angelino'yu aldın 3 ay sonra "hocam bu adamı 1 maç daha oynatma yoksa zorunlu opsiyonu devreye girecek" dedin, adam sol beke yama yapmaktan helak oldu.

adam çıktı "acilen sağ bek ve sok bek istiyorum" dedi, sen gittin adama sağ bek olarak afrika uluslar kupası'nda olan 1992'li serge aurier'i aldın; 14 aralık 2023'te "en kısa zamanda sol bek transferini bitireceğiz" açıklamasına rağmen sol bek almadın bile.

kendisine yapılan ayıpları yazmak istesem daha çok şey çıkar ama bu yeterli.

ben şimdi bu adamı nasıl eleştireyim?
Hic katilmiyorum renkdas. Teknik adam onayi olmadan hicbir transfer yapilmaz bu kulupte. Yapiliyor ve o teknik adam halen istifa etmemisse, zaten iyi bir teknik adam degildir ve Galatasaray'imizin basinda olmayi haketmiyordur. Bu yilki yapilan transferlerdeki genel basarisizlik yonetime yazdigi kadar Okan hocaya da yazar cunku kendisi halen istifa etmedigine gore, onunda onayiyla geldi bu adamlar.

Seninleyiz hocam sapına kadar seninleyiz başarı sonuna kadar senin, başarısızlık canı cehenneme yönetimindir.

Size ERden timur gibiler cok geldi

abdurrahim i istersiniz!!
korkularımdan biri -Erden Timur seçimde ya Dursun Özbek listesinden çıkarsa "bana yetti başkanım" gibisinden (yönetimiçi rahatsız olduğu kişiler varsa)

abdurrahim - çöküş gibi bir şey benim için.

Vallah iyi dayanıyor.

FT olsa ortalığı yıkmıştı
oyunda eleştridiğimiz noktalar olur (dk 70 beklemesi ve 4-2-3-1 inadı benim açımdan)

ama 0 polemik ve gerginlik yartıyor- suratının düştüğü, delirdiği asab olduğu basın toplantısı vs de yok. çok takdir ediyorum o yanını

Olası kötü sonuçlarda da eleştirmeyeceğim kendisini. Üst üste şampiyonluk serisi yakalama şansı varken bizzat kulüp içerisinden engellendi. Buna rağmen başarılı olursa ekstra takdir edilmeli.

cl de gol yiyene kadar oyuncu değiştirmemesi yüzünden kafamı az duvarlara vurmadım ama;

biz senden razıyız hocam.

oyunda eleştridiğimiz noktalar olur (dk 70 beklemesi ve 4-2-3-1 inadı benim açımdan)

ama 0 polemik ve gerginlik yartıyor- suratının düştüğü, delirdiği asab olduğu basın toplantısı vs de yok. çok takdir ediyorum o yanını
Bir kaç gün önce ben de yazmıştım burada. Kulüp tarihinin en uyumlu en geçimli TD'si olabilir gerçekten.

Oyuncularla geçiniyor, yöneticilerle geçiniyor, basın mensuplarıyla geçiniyor. Sıfır problemli adam.

Sahip çıkılmalı her türlü.

Hoca takviye istedikce oyuncu satiliyor. Sampiyon olursa, gs tarihi en iyi teknik direktor siralamsinda 2. liğe yukselir

Eğer sessiz istifa modunu açtıysa maalesef sezon sonu büyük ihtimal bırakır.

Geri
Üst Alt