Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan hocayla sozlesme uzatma gorusmeleri niye baslamadi ?? Secim ayagina bosladilar bu isleri. Okan hocayi cantada keklik gormesin kimse avrupadan istendigine adim gibi eminim. İmzalayin 5 sene kafamiz rahat olsun.

İnşallah sağ ve sol bek iyi çıkar Kaan ayhani da orta sahada torrera yanına çekip hem havadan hem yerden orta sahamizi güçlendirmis oluruz beklerde çizgiye inerse mükemmel olur .

Hocaya büyük saygı duyuyorum. Avrupa'da önemli bir duruş/oyun sergiledi. Aynı zamanda şampiyon oldu ve inşallah bu sene de seriye bağlayarak devam edecek. Lakin en büyük farklılıklarından biri de, oyuncu gelişiyor abi. Özellikle hep genç futbolcuların ülkemizde gelişememesinden yakınırdık ve bunu kırdığını düşünüyorum. Şunu öğretti ki, eğer genç bir futbolcu bu ortamda dakikalar kısıtlı olsa bile oynayamıyor, yedeğe giremiyor ve hatta gönderiliyorsa kendinde problem vardır. Hem kulüp adına hem kendi gelişimi adına hoca emin adımlarla yürüyor. Allah yolunu açık etsin. Futbol şansı hep yanında olsun.

Çoğu hoca yıllar içinde pik noktaya ulaşıyor.. Okan hoca bize geldiğinde şampiyonluk yolunda acemiligini atmıştı o baskının ne olduğunu gayet iyi öğrendi basaksehirde ama ilk kez her zaman şampiyonluk baskısı yaşayacağı bir kulübe geldi ve imkanları da çok daha farklı..Şu sıkıntılı süreçte kısıtlı kadroyla da gayet iyi işler yapabildiğini çok şükür herkese ispatladı..İcardisiz kaldı beksiz kaldı Abdülkerim yoktu Ziyech sakatti vs.. Gelmek istediğim nokta bu sezon şampiyon oluruz veya olmalıyız önemli değil kesinlikle yola kendisiyle devam etmeliyiz en az 1-2 sezon daha görmek isterim neler yapabileceğini tabi burada kritik nokta Erden Beyin de görevine devam etmesi..

Çetin bir sınav veriyorsun hocam bu şerefsiz düzenin içinde
Biz her daim yanındayız
Allah yardımcın olsun

GF_xCr1XwAAu8Be

Takım taşımış hocayı.

Icardi ye de aynı muameleyi yapsana. Bi bu kaldı denenmeyen.

ya ne totemi
kör topal ilerliyoruz
ne hocalığını gördük allasen

icardiye totemim tutmuyor emrahcığım denedim olmuyor

hocayla ilginç bir bağım var adaş olmamızdan dolayı sanırım :)

icardi için eski avatarı koyayım belki o fayda sağlar
harbi ben bu avatarı niye değiştirmiştim 🙄

Son düzenleme:
saçma sapan inatları var fakat gs efsanesi Fatih Terim'e laf atmaya utanmayan insanlar gibi Okan hocaya da artık bu saatten sonra laf atmak yakışmaz bu kadar başarıya rağmen.Bek yok takımda , 10 numarada sadece 36 yaşındaki adam var Icardi formsuz sol taraf muallakta ama son haftalarda gayet iyiyiz oyuncu tercihlerini her daim eleştiririm fakat sezon başındaki olduğum noktadan daha farklı bir noktadayım şuanda her daim destek , şampiyon olursak hocaya yazar olmazsa da yine hocaya destek olurum ve yönetime yazarım kaybedilen şampiyonluğu.

bu takıma ne zaman güzel futbol oynatacaksın?!?!

ıkına ıkına gidiyoruz!

Geri
Üst Alt