Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Takımının orta sahası sakatlanınca gözü başı dağıtan adamların hocadan sayıldığı ligde, bir çok imkansızlığa ve kadro yetersizliğine rağmen, üstelik bazı mevkilere mecburen devşirme oyuncular yerleştirerek muazzam işler başarıyor.

Bu adamı eleştirmek, büyük haksızlık olur. Onun yaptığını kimse yapamazdı.

Sol bek yok. Sağ bek yok.

Bunlar alınıyor ama geç alınıyor, birisi sakat geliyor diğerini ise Avrupa maçlarında oynatamıyorsun.

Ligin ilk yarısında orta sahan olmadığı için stoperini (Kaan) orta saha oynatmak zorunda kalıyorsun. Sonra aynı adam hem sağ hem sol bek oynamak zorunda kalıyor. Önce kanat oyuncusunu (BAY) sonra da merkez orta saha oyuncusunu (Berkan) yine sol bek oynatmak zorunda kalıyorsun.

Senin rakibin ise sadece tek bir tane orta saha oyuncusu sakatlandı diye şampiyonluk gitti diye karalar bağlıyor.

Taraftarlarımız da hâlâ mıymıy. Insaf artık ya yeter gerçekten.

Son düzenleme:
Istatistikleri müthiş. Derbilerde üstünüz. Eleştiri kararındaysa baştacı tabi ama bazen gerçekten doğru mu okudum diye kontrol ediyorum. Barcanın efsane kadrosunun oynadığı futbolu istiyor bazı arkadaşlar bu namümkün. En azından deniyor, yer değiştiriyor tek düze kalmıyor. 3 kulvarda oynuyoruz kadro iyi duruyor ama rotasyona pek müsait değil. Sezarın hakkı sezara ben kendisinden razıyım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Özellikle derbiler kanayan yaramızdı uzun bir süre. Gerçekten hayattan soğutuyordu korkak futbolumuz veya kötü skorlar. Hocam sağ olsun yaramıza pansuman yaptı. Fener'in uzay takımını paspas yaptı geçen sene, yağlarımız eridi.

29 kişilik kadro. 4ü kaleci 25 kişi 10 kişilik maç kadrosuna talip. Bunların 2 tanesi yeni geldi zaten Köhn ve Aurier ne verecek bilmiyoruz. Haricinde Ali Yeşilyurt-Ali Turap Bülbül-Eyüp Aydın-Hamza Akman-Efe Akman-Baran Demiroğlu var 6 genç şu forumda kimse direkt 11 e yazmaz. Yabancıların bir bölümünden net şekilde verim alamıyoruz ki sayıları az değil. Bence elde kalanlarla güzel işler yapıyor. Kağıt üzerinde evet harika duruyor kadro ama 3 kulvarda oynarken kulübeden bakınca bir eli yağda bir eli balda da değil Okan hocanın.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Zamanında özellikle oyuncu değişiklikleri konusunda çok eleştirdim ama, şu an koşulsuz bir bağlılık hissediyorum. Şahsen uzun vadeli bir kontrat ve uzun zamana yayılmış bir projeyi başarılı/başarısız durumlarda bile kabul ederim.

Kulübün tozunu yutan adam.. Bu zamanda daha iyisini veya yaklaşanını bulamazsın. Sahip çık.

Zamanında özellikle oyuncu değişiklikleri konusunda çok eleştirdim ama, şu an koşulsuz bir bağlılık hissediyorum. Şahsen uzun vadeli bir kontrat ve uzun zamana yayılmış bir projeyi başarılı/başarısız durumlarda bile kabul ederim.

Kulübün tozunu yutan adam.. Bu zamanda daha iyisini veya yaklaşanını bulamazsın. Sahip çık.
Ben halen değişiklik ve ilk 11 konusunda çok sabit fikirli olduğunu düşünüyorum abi.

Ben halen değişiklik ve ilk 11 konusunda çok sabit fikirli olduğunu düşünüyorum abi.

Saygı duyuyorum. Lakin şu var ki adam beni ve birçok kişiyi çok kez taça çıkardı. En beklenmedik kötü maçta veya puan kaybı olan maçlarda bile genel yorumlardan yola çıkarak doğru düşündüğümüz şeyi uyguladığımız taktirde de doğru çıkabileceğinin öngörüsü yok. Çünkü adam öyle ya da böyle ilerliyor. Saha içi olmasa bile veriler öyle demiyor. Umarım üstüne katarak yola devam eder ki, son zamanlarda bence oyuncu değişikliklerinde doğru hamleler yapıyor. Bu biraz yedek oyunculara olan güveniyle de alakalı bir durum sanki. Oyuncu performansı konusunda Okan hocaya çok güveniyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşiyle ayrilmis, geçmiş olsun hocam. Bu kötü sürece rağmen yansitmadan gayet iyi bir liderlik yapıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kadın gsyi bile takip etmiyor instadan şöyle bi şey yaşanmış

kimsenin icardiye sövdüğü tepki gösterdiği falan yok yaw bu mal niye kendi kendine gaza gelmiş

sövenler fenerli falandır ya da milyonda 1dir yani dikkate alınacak tarafı yok icardi de almıyordur zaten

gösterilen sevgi aşikar
İcardiyi elestiririm ama sovene soverim. Dun yine biraz kipirdama gordum. Tam olmasada

Dünkü basın toplantısından, maçı çok iyi takip ettiği anlaşılıyor. Zaten normali bu. Ancak, sadece onun için değil tabi, o çukurdaki kulübeden nasıl her şeyi takip edebiliyorlar anlamıyorum.

Geri
Üst Alt