- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru olabilir. Kadın full yurt dışında instadan takip ettiğim kadarıylaEşiyle ayrilmis, geçmiş olsun hocam. Bu kötü sürece rağmen yansitmadan gayet iyi bir liderlik yapıyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru olabilir. Kadın full yurt dışında instadan takip ettiğim kadarıyla
Ben halen değişiklik ve ilk 11 konusunda çok sabit fikirli olduğunu düşünüyorum abi.Zamanında özellikle oyuncu değişiklikleri konusunda çok eleştirdim ama, şu an koşulsuz bir bağlılık hissediyorum. Şahsen uzun vadeli bir kontrat ve uzun zamana yayılmış bir projeyi başarılı/başarısız durumlarda bile kabul ederim.
Kulübün tozunu yutan adam.. Bu zamanda daha iyisini veya yaklaşanını bulamazsın. Sahip çık.
Ben halen değişiklik ve ilk 11 konusunda çok sabit fikirli olduğunu düşünüyorum abi.
kadın gsyi bile takip etmiyor instadan şöyle bi şey yaşanmışEşiyle ayrilmis, geçmiş olsun hocam. Bu kötü sürece rağmen yansitmadan gayet iyi bir liderlik yapıyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardiyi elestiririm ama sovene soverim. Dun yine biraz kipirdama gordum. Tam olmasadakimsenin icardiye sövdüğü tepki gösterdiği falan yok yaw bu mal niye kendi kendine gaza gelmiş
sövenler fenerli falandır ya da milyonda 1dir yani dikkate alınacak tarafı yok icardi de almıyordur zaten
gösterilen sevgi aşikar
Avrupali bi hatun yakisir hocamahocam gözü avrupaya dikti