Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yaptigi ironi veya totem degil

Sezon basindan bu yana hatta ligler baslamadan transfer döneminde bile hocaya salliyordu,dedikleri tutmadigi icin totem ayagina salaga yatiyor hepsi bu

Herhangi bir maci kaybettigimizde veya basarisiz oldugumuzda bakin ben demistim diyecek,basari geldiginde ise totem diyecek

kayeserili mi bu arkadas

Yani boyle istatistik falan yaziyonuz da eline ilk bir topcusu olarak cicalduu, morutan, emre, ve daha nice kazmanin verildiginde ne yapabilirdi acaba? Gecen sene jesusa sampiyonlugu veriridi bence

Yani boyle istatistik falan yaziyonuz da eline ilk bir topcusu olarak cicalduu, morutan, emre, ve daha nice kazmanin verildiginde ne yapabilirdi acaba? Gecen sene jesusa sampiyonlugu veriridi bence
Söylediğin kazmaların bedeli az buz değildi ama. Ayrıca o kazmalar da takımda duruyordu hala o geldiğinde...

Bizden sonraki durağı Avrupa olur hocanın. Fatih Terim gibi milli takım döngüsüne girip kariyerini baltalayacağını sanmam. Bu yaşta böyle hoca yakalamışken 15 sene kalsın hanedanlık kuralım diyeceğim ama burası da Türkiye. Her şey günlük, her şey sonuç odaklı. 1 sene şampiyon olmasa söylenecekleri tahmin edebiliyorum.

İşte o kazmaları sezon başı kampında görüp sepetletti, daha ne yapacaktı. Tabi ki hoca eleştirilmez değil, ama bu mantıkla eleştirirsek takımda çalışacak hoca bulamayız.

Akhisar ile kupa ? Adam Muğdat ile kupa aldı yani Morutan, Cica ile muhtemelen üstüne birde 2. falan olurdu Akhisar ile.

seneye takımı çok daha beter yıpratacaklar. Bu durumda taraftar ne yapacak onu çok merak ediyorum. Bir anda satış olacak Okan hocayı bence.

Galatasaray'ı bir "teknik direktör takımı" yapmıştır. Ezer geçeriz artık bundan sonra.

Geri
Üst Alt