Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Tarihin en iyi GS'si dedirtiyor kuşlara ama tarihin en iyi Galatasaray'ının orta sahasında 3 tane Torreira vardı. 10 numarasında tarihin en iyilerinden biri vardı. Bekinde Sacha'nın gol/asist yapan versiyonları vardı yani arada neredeyse uçurum olan takım ile kıyaslanıyor.

Tek benzer tarafı kaliteli futbolcular ile "takım oyunu" oynamasıdır.

avrupada kupa hayali varsa seneye orta sahaya çok iyi 2 tane 8 numara aldırması lazım.

orta sahamız iyi olsaydı bu sene formsuz bayern'in önünde grubu birinci bitirebilirdik.

Avrupada bazi seyler ezbere olmuyor malesef. Izlersen izletirler adama maci. Ikinci yari hic birsey yapmadik. Kirmizi yiyip de arkasindan bir kac dakika sonra hala önde yakalanip gol yersek bu hocaya yazar.

Vasat bi hoca oldugunu yine gördük

tüm Türkiye berkanın sos verdigini görmesıne ragmen barısı sol beke alıp teteyi oyuna alamadı

keremle mertensi cıkarıp tüm ön alan baskısını rakibe verdi

10 kisi kaldıktan sonra stoperleri hala ortasahada oynattı yedirdi

Karşında Ankaragücü istanbulspor vs yok ne akla hizmet koşup mücadale eden Mertens ile Keremi 60. dakikada çıkarıp uyuşuk oliviera ile zahayı alıyorsun oyuna.

Berkan solbek sevdan zaten bitirdi bizi.

Kopenhag ve Molde maçlarında da ezildik maalesef avrupa ağır geldi Okan hocaya. Oyun olarak ezildik, yenilmek mevzu değil adamlar içimizden geçti resmen. Ek olarak ligdeki başarısı fazlasıyla abartılıyor hep söyledim, ligde dolar kurundan vs. düzgün takım kalmadı maçları zorlanmadan kazanıyoruz zaten neyse.

Hocalık bir şey yok, takımda sol bek yok, sağ bek yok. Üstelik üstüne üstlük, icardi formsuz ve 10 kişiyiz. Bu kadroyla 3 kulvarda ilerleyemeyiz.
icardi sürecini ben mı yönettım kardesım

sakat sakat adamı cıkarmaktan korktu adam daha kötü hale geldi

Yine ilk kötü sonuçta doluşmuşsunuz ama hocamın gayet iyi olduğu gerçeği değişmeyecek. Ligde devam, yine şampiyon yapacaktır bizi.

Yûkselise gecen Teteyi sag acik, Barisi sol bek niye oynatmadin yav.

Sağ bek yok sol bek yok hoca napsın. Almadılar adama iki tane adam gibi bek. Kimse hocaya suç bulmasın boşuna.

Hocanin rn büyük eksikleri, kapili defans yapan takimlara asiri zorlanmasi, molde kopenhag prag gibi cok kosan sistem takimlara caresiz kalmasi. Bu bize gösteriyorki avrupa düzeyine cikmasi icin okan hoca daha bir ton ekmek yemeli

Geri
Üst Alt