Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihin en iyi GS'si dedirtiyor kuşlara ama tarihin en iyi Galatasaray'ının orta sahasında 3 tane Torreira vardı. 10 numarasında tarihin en iyilerinden biri vardı. Bekinde Sacha'nın gol/asist yapan versiyonları vardı yani arada neredeyse uçurum olan takım ile kıyaslanıyor.
Tek benzer tarafı kaliteli futbolcular ile "takım oyunu" oynamasıdır.
Abi Angelino'nun peşinde aylarca ben kosmadim. Düzgün transfer yaptırsa devşirmek zorunda kalmaz. Artı sorun devşirme oyuncular değil sorun takım ayaginda top tutamiyor. Rakip oynadı biz izledik bu maç.Okan hocanın gram sucu yoktur adam oyuncu devşire devşire bır hal oldu elıne saglık lıgı al yeter hocamç
Niye aynı durumu yaşayalım? Düzgün planlama ve transferler ile daha üst turu hedefleyebiliriz. Bu sene geçen sezon kiralık olup şimdi bonservisi alınanlar haricinde Davinson dışında tutan transfer yok. Bir de devre arası Köhn geldi işte onu da Avrupa'ya yetiştiremedi yönetimdeki beceriksizler.Lig çok kötü demek istedim, şampiyon olmak bir anlam ifade etmiyor bence. Şampiyon olup seneye avrupaya gittiğimizde yine aynı durumu yaşayacağız.