Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

valla okan hoca kariyerini düşünüyorsa bunlara transfer yaptıracaktı,yapmazlarsa taraftarın önune atacaktı..bu dinazorlara ıyılılk yaramaz..

İçeride, dışarıda; Konya’sına, Prag’ına; ManU’suna, Kopenhag’ına aynı futbolu oynatıyorsun hoca. Bazı konularda yönetim suçlu da şu maç için sen de en az onlar kadar hatalısın.

Bu sene de ligi alman lazım artık. Takımın moral motivasyon olarak düşmesine izin vermeden, dinlene dinlene oynamalısınız ligi.

Okan hocam en büyük sorunun maçı tutmayı bilmiyor olman. Bu konuda gelişmelisin. 10 kişi kaldık maçı tutmamız lazımken hala pres yapıyoruz haliyle de kabak çiçeği gibi de açılıyor defans.

Ya ne anlatıyorsunuz kırmızı görür görmez kanadı kapatmadı bomboş ortadan golü yedik nasıl hocaya yazmaz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihin en iyi GS'si dedirtiyor kuşlara ama tarihin en iyi Galatasaray'ının orta sahasında 3 tane Torreira vardı. 10 numarasında tarihin en iyilerinden biri vardı. Bekinde Sacha'nın gol/asist yapan versiyonları vardı yani arada neredeyse uçurum olan takım ile kıyaslanıyor.

Tek benzer tarafı kaliteli futbolcular ile "takım oyunu" oynamasıdır.

Direk karşı çıkmıştım o açıklamaya asla kıyaslamam. O kadroya en yakın kadro Sneijder Elmander vs.. dönemi. Başka da olmadı

Zamanınsa solbek almamak yönetimi hatası, buna rağmen Berkan’ı sol bek oynatmak senin hatan. Hele ki Kuntz sıçışı ortadayken.

Her şeye rağmen senciyiz GERÇEK İMPARATOR.

Okan hocanın gram sucu yoktur adam oyuncu devşire devşire bır hal oldu elıne saglık lıgı al yeter hocamç
Abi Angelino'nun peşinde aylarca ben kosmadim. Düzgün transfer yaptırsa devşirmek zorunda kalmaz. Artı sorun devşirme oyuncular değil sorun takım ayaginda top tutamiyor. Rakip oynadı biz izledik bu maç.

Uefa kadrosunda sakat Aurier dışında ana mevkii bek olan tek oyuncu yok. Oynatabileceğimiz 3 adamdan biri Kaan sakat sakat oynuyor. Berkan fazla bile idare etti orayı. Barış da lig için idare etse de Avrupa'da bek olarak çözüm değil. Orta sahada tempolu tek oyuncun Torreira o da öndekilerin arkasını toplamaktan düşüşe geçti. Kulübende defansif adam yok. 10 kişi kalıyorsun. Icardi aylardır gezip duruyor. Yerine aldığımız Vinicius da pek golcü biri değil. Millet neyi eleştiriyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Bayern'e karşı oynattığı oyun, İngiltere deplasmanında ilk galibiyetimiz ve Uefa Avrupa Ligi'nin yeni statüsünde grup sonrası ilk galibiyetimiz için kendisine teşekkür ediyorum. Ligde bizi şampiyon yapıp gelecek sezon Avrupa'da daha iyisini yapacağına güvenim tam.

Berkan yerine Barış'ı oraya atabilirdi. Biraz fizik koysa o Preciado gelemezdi bu kadar.

Kaan öyle bir kart gördü ki ters kelepçe yaptı takımı resmen.

Lig çok kötü demek istedim, şampiyon olmak bir anlam ifade etmiyor bence. Şampiyon olup seneye avrupaya gittiğimizde yine aynı durumu yaşayacağız.
Niye aynı durumu yaşayalım? Düzgün planlama ve transferler ile daha üst turu hedefleyebiliriz. Bu sene geçen sezon kiralık olup şimdi bonservisi alınanlar haricinde Davinson dışında tutan transfer yok. Bir de devre arası Köhn geldi işte onu da Avrupa'ya yetiştiremedi yönetimdeki beceriksizler.

Yapacağı pek bir şey yok

Kontrollü başladık ama malca bir gol yedik

Sonra kontrolü ele aldık, yorgunluk baş gösterene kadar öne geçecek fırsatları bulduk ama harcadık

Yorgunluktan sonra değişiklikler geldi ama bekleri kotaramadı koyabileceği adam yoktu çünkü, belki Turap falan ama o da fantezi olurdu yani

10 kişi kalmasak yine de bu kadar olumsuzluğa rağmen turlayacaktık. Hakemden yana da şanssızdık. Bu maç hocaya falan yazmaz

Ha hocacılar da fazla gaza gelip yönetime sallamasın. Öyle bir oyun oynatıyor ki Avrupa'da 10 maçtır clean sheet yok. He bu maçların hepsinde gol de attık ama işte iki ucu keskin bıçak bu oyunun ve kusursuz hale gelmeden Avrupa'da çok zorlar bizi. Cesaretini selamlıyorum ligi koparsın yeter diyorum

Takımda bek yok son ana kadar anca alabiliyorsun. Son dakika aldığın adamları da oynatamıyorsun. Adamlarda 1 tane tam topçu diyebileceğin adam yok. Sistem takımı, bu kadar ciddiyetsizliğe de bu kadardı zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün ve tur yüzde 50 hocaya yazar

daha var incelerken teteyi 4. hakemin yanında görmeliydik

onun dışında şunu söylemek gerekir ki yöneticilerin liseye giderken beğendikleri oyuncuları alma ve fenere transfer çalımı attım beni daha çok sevin transferleri ile eline verdiği bomba bu maça kadar sayesinde patlamamıştı burada patladı

Sol bek ihtiyacı bayern maçından beri belliyken alınmadı. Belki de en iyi oyuncumuz olan sağ bek satıldı yerine sakat(sakat olmasa da adam yok) oyuncu alındı. Orta saha transferi büyük ihtiyaçken orta saha alınmadı. Bugün orta saha dökülüyor oyuna alabileceği tek oyuncu sözleşmesini dondurmayı düşündüğümüz oliveria. Avrupadan elenmemizin en büyük sebebi yönetimdir.

Futbol gerçekten çok nankör bir oyun.

Adam lig tarihinin galibiyet rekorunu kırdı hem de ciddi bir farkla.

Siz vasata alışmışsınız. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın yıllardır teknik direktör yüzünden çektikleri hali ortada. Avrupa standartlarında bir hoca bulmuşsunuz hem de zamanında kulübün efsanelerinden olan ama buna sahip çıkmıyorsunuz.

Bırakın abi gerçekten Galatasaray en çok galatasaraylılar zarar veriyor...

Sağ beki kim buldu ise elenmemizi o sağladı.
Kötü denilen dubuayi geri alsak sol ve sağ bek alternatifimiz olurdu .
Dubua sözleşmesini yapan ile aurier i alan aynı şahıs ise direk kapı önüne koyulmali.
Tete sağ açığa, sol açığa da barış Alperi koy hocam hem Kerem akturkoglu hem zaha yanında otursun artık o forma ağır geliyor ikisine de

Yaptigi oyuncu degisiklikleri rezalet.
Birde kerem demirbaya kiziyor pres yapmiyor diye. Aga ne zaman denedin bu formasyonu??? Gelmis prag macinda yapiyor 😂😂😂

Geri
Üst Alt