Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

torreira demirbay mertens hava toplarında zaafiyet yaratıyor. stoperler ribound toplamak için öne çıkıyor paso arkası tarla gibi kalıyor. hangi takım hangi topçu olursa olsun ortasahada bütün uzun topları indirip sağa sola dağıtıyor. muslera ve nelssonun ekstra performansı kurtarıyor bizi şuan
:asd:

Transferlerde ağır patladı bu sene, önümüzdeki sene işi scout ekibine bırakır umarım dersini almıştır.

Hocam hadi ilk yarı oyuncu çıkarmam diyorsun tamam bari saha içinde oyuncuların yerini filan değiştir mesela zahayı ileri at Barışı kanata al

Transferlerde ağır patladı bu sene, önümüzdeki sene işi scout ekibine bırakır umarım dersini almıştır.

transferlerin patladığı kesin

onayı da bir şekilde vardır çoğunda

ama totalde baksak bu seneki transferlere okan buruk mu yapmıştır yönetim mi bu isimleri

Barış'ı bu kadar hor kullanmayalım

Kerem'e bu kadar imtiyaz tanımayalım

Şu karagumrugun orginuzasyonuna bakıyorum. Birde sana bakıyorum hicbirsey göremiyorum. Bu takim taktik filan çalışmıyor dümdüz hücum ediyorlar. Yazık bu taraftara.

Futbol zevk oyunudur. Kabir azabı oyunu degil

Planına biraz daha güvenmeli

Bugün 4-2-3-1'den henüz 57. dakikada vazgeçti

Buna gerek yok. İyi bir as planımız olsun Karagümrük'e iki golü 10 dakikada bile atarız

Komik olmaya başladı şampiyonluğu verir mi diye düşünmeden edemiyorum.

pazar beşiktaşa da yenilirsek hem lig, hem kupa, hem avrupaya veda etmiş olacak. takım o maçı da verirse toparlayamaz

Geri
Üst Alt