Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocaların hatalarına ve hataları konusunda inatlarina bakınca hiçbir umudu kalmıyor insanin gelecek maçlar için. Galatasaray derhal çözüm bulmalı yoksa sadece icardi nin performansına kalacak bu is.

Ayrıca dün de söyledim hocam bu gençler sana ne yaptı? Her şey transfer veya kendini kanıtlamış oyuncu oynatmak demek değildir. Eyüp efe gokdeniz dün oynasa bu takım bu şekilde mağlup olmazdı eminim.

Hoca daha ne yapsın renkdaş Allah aşkına. Sezon başından bu yana 6 ay geçtiği halde kendilerine bakmayan takımı umursamayan adamlara idman yaptırsan ne olur ki ? Aynı idmanı Kerem Demirbay da yapıyor, Mertens de, Nelsson da. Bunlarda öyle çok dalgalanma olmuyor. Ama sezon başından beri süreklilik arz eden rezil performanslar var.
Haklisin renktaş ama bi gözdagi verilmeli, adamlar hic umursamiyor bile.

bu günleri özlüyorsunuz heralde?
stadda 10 kişi var
taraftar çim biçme makinasına oley çekerek kendini eğlendiriyor
takım 16.
yapmayın
Başta başkanımız sn erden timur olmak üzre Sn imparator okan buruğa, heyetine ve de futbolcularımıza sonsuz güvenmek suretiyle bu sezonu da lig kupası ile noktalayacağız allahın izni ile.

Hee kovulsun, sonra yıllık 3 Milyon alan yabancılar gelir arşa çıkarır takımı tabi.

Bu sezon Bayern kupada 3.lig takımına elendi bu kadar istifa ayrılık falan konuşulmadı. Siz kafayı yemişsiniz.

Kimsenin şu ligin yayın ihalesine yaklaşmaması gayet normal, o önerdikleri paralar çok bile şu sokuk ortam için.

Kotuden emsal olmaz, dogru orneklerde mevcut ve daha dogrusu icinde vizyoner bir yapida oturtabilirsin.

Hee kovulsun, sonra yıllık 3 Milyon alan yabancılar gelir arşa çıkarır takımı tabi.

Bu sezon Bayern kupada 3.lig takımına elendi bu kadar istifa ayrılık falan konuşulmadı. Siz kafayı yemişsiniz.

Kimsenin şu ligin yayın ihalesine yaklaşmaması gayet normal, o önerdikleri paralar çok bile şu sokuk ortam için.
Tek bir kişi bile kovulsun dememiş

@Mustafa Alp Demirci denen mikser şampiyon olamazsa yönetim yollar falan gibi garip bir post atmış sadece

Oyuncular kotu cikinca, hoca istememistir savunmasini nasil yapiyorsunuz renkdaslar. Fatih hocada boyle bilincsizce savunuldu. Hocanin istemedigi oyuncularin alinma ihtimali yok bu takimda. Aliniyosa omurgasi olan her teknik adam istifa eder.
Bence alınan topçular içinde istemediği topçular var ama ben bu topçuları istemiyorum diyememiş yönetime, öyle görünüyor

bu günleri özlüyorsunuz heralde?
stadda 10 kişi var
taraftar çim biçme makinasına oley çekerek kendini eğlendiriyor
takım 16.
yapmayın
Başta başkanımız sn erden timur olmak üzre Sn imparator okan buruğa, heyetine ve de futbolcularımıza sonsuz güvenmek suretiyle bu sezonu da lig kupası ile noktalayacağız allahın izni ile.

Başkanımız sn. Dursun Aydın Özbek diyecektin sanırım

Başkanımız sn. Dursun Aydın Özbek diyecektin sanırım
p3bmsi%2Fpreview%2F56304227%2Fmain_large.gif

Düzenli forma giymeyen kim varsa leş durumda.

Geçen sezon da düzenli forma giymeyen herkes leş durumdaydı.

Hatta sezon başı Mertens, Nelsson yedek kaldığında, oynaması gereken maçlarda “bittik biz” tribine giriyordu taraftar.

Bu sorunun kaynağı kendisi olduğunu ve bunu çözmesi için bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.

Benim aklıma gelen ilk sorun oyuncuların bir kısmı forma adaleti olmadığını düşünmesi, bu arada zaman zaman bu düşünce bende de oluşuyor. Ben forma beklerken önümdeki as oyuncu kritik, kritik olmayan tüm maçlarda sakat, formsuz vs demeden oynatılıyorsa benim de motivasyonum ve adalet inancım azalır

Dünkü macta rotasyon sebebiyle oynamayan oyuncular muslera,icardi,mertens,torreira ve demirbay yani ilk 11’in yarisi

Ikinci yari oyuna girdiler evet ama mac baslangici ile ikinci yari geriye düstügünüzde oyun anlayisi ve plan ayni olamaz

Sorgulamamiz gereken konu kadro mühendisligi

Bunu sezon basinda da söyleyen ender kisilerden biriydim forum da

Rashica,icardi,sol bek,orta saha ve mertens ile rotasyon’lu sekilde oynayacak bir 10 numara gerekiyordu

Ama biz sampiyon kadroyu bozmaya calistik bu yanlisi görmemek icin 40 takla atmaya gerek yok

13-14 oyuncu ile 3 kulvarda gitmeye calistik 45 mac oldu ve daha mart ayina yeni girdik,fiziksel olarak düsüs olacakti zaten hic bir takim 13-14 oyuncu ile 3 kulvar’i götüremez

Dün bakiyoruz sezon basindan bu yana birseyler bekledigimiz tete ve zaha yine hayalet gibiydiler,bu oyuncular kupa da bile katki saglamiyorsalar demek ki yanlis yapilmis iki transferdir

Okan hoca sirf bu yüzden haftalardir gecen sezon ki düzene gecti kerem-mertens-baris-icardi ile oynuyoruz

takim cok formsuz.

köhn haric hemen hemen hepsi kendi standartinin altinda oynuyor.

dogru dürüst atak yapamiyoruz. gollerimizin cogu duran toptan.

hoca yeni transferleri komple kaybetti bu sene. ama transfer konusunda hoca'dan cok yönetimde suc.

Düzenli forma giymeyen kim varsa leş durumda.

Geçen sezon da düzenli forma giymeyen herkes leş durumdaydı.

Hatta sezon başı Mertens, Nelsson yedek kaldığında, oynaması gereken maçlarda “bittik biz” tribine giriyordu taraftar.

Bu sorunun kaynağı kendisi olduğunu ve bunu çözmesi için bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.

Benim aklıma gelen ilk sorun oyuncuların bir kısmı forma adaleti olmadığını düşünmesi, bu arada zaman zaman bu düşünce bende de oluşuyor. Ben forma beklerken önümdeki as oyuncu kritik, kritik olmayan tüm maçlarda sakat, formsuz vs demeden oynatılıyorsa benim de motivasyonum ve adalet inancım azalır
''Düzenli forma giymeyenler leş durumda'' mı, yoksa bu adamlar şu veya bu sebeple formsuz 'leş' durumda oldukları için mi düzenli olarak forma giyemiyorlar acaba?!..

Net ikinci teoriden yanayım. Okan Hocayı en çok beğendiğim hususlardan biri personel yönetimidir. Geçmişten günümüze, beraber çalıştığı futbolculardan tek bir olumsuz görüşe rastlamamış olmama karşın, çokça övgü almıştır; Demba Ba' nın kendisini Şenol Güneş ile de kıyasladığı röportajı paylaşmıştım burada. Demba Ba, Okan Buruk yazın, Google hemen bulup getirir isteyene...

Geçen sezon yok sayılması kendi tasarrufunda olmayan Sacha' yı nasıl kazandığını gördük. Keza sezon başında -biraz da 'marka' transferlerin verdiği şımarıklıkla- pek kimsenin hesaba katmadığı Barış Alper' in geldiği seviyeyi görüyoruz. Sezon başında ikinci planda düşündüğü belli olan Mertens ve formayı Davinson' a kaptıran Nelsson' dan sonraki süreçte azami verimi aldığı da ortada...

Buna mukabil sezon başında formayı tereddütsüz verdiği Zaha skor katkısı yaptığı maçlarda bile bir türlü takım oyununa ayak uyduramadı ve oyunu yükselten oyunculardan biri olamadıysa, bunda en az kusur hocanındır. Keza Tete' ye yeterince şans vermediğini kim söyleyebilir? İyi maç oynadığında gaza gelip, hep oynaması gerektiğini söyleyenler bile sonraki maçta izlemeye tahammül edemiyorlar; birkaç maç sonra onun yerine oynayan iyi olmayınca, bunları unutup tekrardan Tete oynasın diyorlar; bitmez bir döngü. Ziyech-Ndombele den bahsetmeye gerek bile yok. Yusuf Demir' e şans vermediği için eleştiren gördüm; Barca altyapısında denenmiş olmasından başka bilgisi yoktur muhtemelen!..

Yani demem o ki; kapasitesi olan ve oynamak için gerçekten istekli davranan futbolcu eninde sonunda formayı alır; kapasitesi yetmeyen, niyet gütmeyene kimse bir şey yapamaz. Hocaların tavrı da önemlidir ki Okan Hoca futbolcuya en batmayacak, halden anlayan, samimi, kibirden uzak, egosuna teslim olmayan bir adam izlenimi veriyor ve kendisi hakkında bunun tersine bir yorum duymadım, görmedim. Umulan katkıyı veremeyen oyuncu oranını yüksek bulanlar için de söz konusu oyuncuların sportif ve insani karakterlerine bakmalarını öneririm; analiz şart!..

Son düzenleme:
Yerine kim gelirse gelsin paramparça olacaktır mevcut düzende. O yüzden 3 sene sözleşme yaparlarsa mutlu oluruz.
ortam öyle hal aldıki 1 haftada 2 kulvar gidince "asma -kesme" modu dalgalanıyor.
üzerine seçim süreci vs.

O arada TD işleri falan söz konusu bile olmamalı.

Geri
Üst Alt