Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.171
- 9.731
- 1.738
Pazar burada akşamı olmayacağım hocam. Ama alacağımız güzel bir sonuç ile pusu da bekleyenleri sevindirmeyeceğine inanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin renktaş ama bi gözdagi verilmeli, adamlar hic umursamiyor bile.Hoca daha ne yapsın renkdaş Allah aşkına. Sezon başından bu yana 6 ay geçtiği halde kendilerine bakmayan takımı umursamayan adamlara idman yaptırsan ne olur ki ? Aynı idmanı Kerem Demirbay da yapıyor, Mertens de, Nelsson da. Bunlarda öyle çok dalgalanma olmuyor. Ama sezon başından beri süreklilik arz eden rezil performanslar var.
Hee kovulsun, sonra yıllık 3 Milyon alan yabancılar gelir arşa çıkarır takımı tabi.
Bu sezon Bayern kupada 3.lig takımına elendi bu kadar istifa ayrılık falan konuşulmadı. Siz kafayı yemişsiniz.
Kimsenin şu ligin yayın ihalesine yaklaşmaması gayet normal, o önerdikleri paralar çok bile şu sokuk ortam için.
Tek bir kişi bile kovulsun dememişHee kovulsun, sonra yıllık 3 Milyon alan yabancılar gelir arşa çıkarır takımı tabi.
Bu sezon Bayern kupada 3.lig takımına elendi bu kadar istifa ayrılık falan konuşulmadı. Siz kafayı yemişsiniz.
Kimsenin şu ligin yayın ihalesine yaklaşmaması gayet normal, o önerdikleri paralar çok bile şu sokuk ortam için.
Bence alınan topçular içinde istemediği topçular var ama ben bu topçuları istemiyorum diyememiş yönetime, öyle görünüyorOyuncular kotu cikinca, hoca istememistir savunmasini nasil yapiyorsunuz renkdaslar. Fatih hocada boyle bilincsizce savunuldu. Hocanin istemedigi oyuncularin alinma ihtimali yok bu takimda. Aliniyosa omurgasi olan her teknik adam istifa eder.
bu günleri özlüyorsunuz heralde?
stadda 10 kişi var
taraftar çim biçme makinasına oley çekerek kendini eğlendiriyor
takım 16.
yapmayın
Başta başkanımız sn erden timur olmak üzre Sn imparator okan buruğa, heyetine ve de futbolcularımıza sonsuz güvenmek suretiyle bu sezonu da lig kupası ile noktalayacağız allahın izni ile.
Başkanımız sn. Dursun Aydın Özbek diyecektin sanırım
Dursun basganimi ozledimNegatif
Başkanımız sn. Dursun Aydın Özbek diyecektin sanırım
Dursun basganimi ozledim
''Düzenli forma giymeyenler leş durumda'' mı, yoksa bu adamlar şu veya bu sebeple formsuz 'leş' durumda oldukları için mi düzenli olarak forma giyemiyorlar acaba?!..Düzenli forma giymeyen kim varsa leş durumda.
Geçen sezon da düzenli forma giymeyen herkes leş durumdaydı.
Hatta sezon başı Mertens, Nelsson yedek kaldığında, oynaması gereken maçlarda “bittik biz” tribine giriyordu taraftar.
Bu sorunun kaynağı kendisi olduğunu ve bunu çözmesi için bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.
Benim aklıma gelen ilk sorun oyuncuların bir kısmı forma adaleti olmadığını düşünmesi, bu arada zaman zaman bu düşünce bende de oluşuyor. Ben forma beklerken önümdeki as oyuncu kritik, kritik olmayan tüm maçlarda sakat, formsuz vs demeden oynatılıyorsa benim de motivasyonum ve adalet inancım azalır
ortam öyle hal aldıki 1 haftada 2 kulvar gidince "asma -kesme" modu dalgalanıyor.Yerine kim gelirse gelsin paramparça olacaktır mevcut düzende. O yüzden 3 sene sözleşme yaparlarsa mutlu oluruz.