- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Dün gece nerdeydinortam öyle hal aldıki 1 haftada 2 kulvar gidince "asma -kesme" modu dalgalanıyor.
üzerine seçim süreci vs.
O arada TD işleri falan söz konusu bile olmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece nerdeydinortam öyle hal aldıki 1 haftada 2 kulvar gidince "asma -kesme" modu dalgalanıyor.
üzerine seçim süreci vs.
O arada TD işleri falan söz konusu bile olmamalı.
Asabidim - şansa güzel davet aldım - güldük eğlendik rahatladık.Dün gece nerdeydin
Ne daveti la. Açık konus rahatladık filanAsabidim - şansa güzel davet aldım - güldük eğlendik rahatladık
Bir kadınla sex ilişksinde bulundum.Ne daveti la. Açık konus rahatladık filan
Ayıp şeyler söyleme hiç sevmemBir kadınla sex ilişksinde bulundum.
Konu başlığını saptırmayalım.
YiğenimsinAnkaragucu ve Alanya maçındaki iyi oyun sanki 5 ay önceydi de iyi futbol goremiyoruz falan diyonuz. Prag Gümrük maçları canımızı sıktı ona diyecek birşey yok ama havlu atmalik bir durum yok sakin
Beşiktaş maçı nolurAmma ağladınız be
olur bişilerBeşiktaş maçı nolur
Takimin sağ bekinin olmaması taraftarin suçu mu ?Takımın sağ beki yok, yarın maç kaybedilirse gelip buraya nefret kusmayin
Takimin sağ bekinin olmaması taraftarin suçu mu ?
Yönetim ile teknik kadronun suçu.
Ya çıldırmamak elde değil şampiyon olup dubua yi yolluyorsun.
Neden sene başından beri sağ bek yedegin yokken neden yolladin oliviera sözleşmesi dondurmak bu kadar mı zordu .
Şimdi düşünüyorsun sağ sol bek yok diye avrupadan ligden elendin.
Geçen seneki iyi oyunun bir nedeni de dubua ve rashica nin maç içinde oyun kurucu rolünü de üstlenmesi idi bunu görmek bu kadar zor muydu .
Atın şimdi tete zaha ziyecj in önüne de kossunlar diyecegim de hiçbiri koşmuyor ayağına bekliyor ucu de .