Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Çok büyük hoca ne zaman eleştirsek tokat gibi vuruyor suratımıza cevabı.

Bu maç çok iyiydi. Çıkardığı ilk 11 iyiydi. Kaan'ın sakatlığına rağmen oyun planı bozulmadı. Rekor kırması da güzel oldu.

Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam

OKanHodja.webp

Bu sezon çok büyük iş başarıyor, gerçekten takdirin her türlüsünün en büyüğünü sonuna kadar hak ediyor.

Yapılmayan veya tutmayan transferleri kendi kendine çözüm üreterek kompanze ediyor. Önce Kaan'dan sonra BAY'dan şimdi de Berkan'dan joker oyuncular yarattı.

Normalde bir takımda tek bir "joker" oyuncu bile müthiş bir ekstra olur, Okan hoca direkt 3 tane ile ilerliyor son haftalarda.

Şampiyon olursak, ki olacağımızdan sonuna kadar eminim, sezon sonu çıkıp yönetime ana avrat sövse hiç birinin gıkı bile çıkamaz. Bunu ziyadesiyle hak ettiler bu sene.

Çok ilginç biri...

Kırdığı rekorlara bakıyorum da öyle aman aman kırılmayacak şeylerde değil. Yine de namağlup uefa kupası alan fatih hocanın rekorun yanına yaklaşamaz.

C.tesi işe gelmiş olmama rağmen hocam sayesinde yüzüm gülüyor!

Gelecek sene tüm planları Avrupa üzerine kurmalı ve bu aşırı dikine oyunun yanına denge oyununu da eklemeli Avrupa’da

Şu an Klopp’un Dortmund’una çok benziyoruz

İstediğim Klopp’un Liverpool’u gibi olmamız
Klopp gibi uzun yıllar kalabilirse o tarz bir dönüşüm yapabileceğine inanıyorum. En başta çok çalışkan ve futbola kafa yoran bir hoca. Ligde şampiyon ola ola gitmesi de o süreyi kendisine sağlayacaktır.

Çok büyük hatalar yapmadigimiz sürece şimdiden %90 şampiyonuz.Bundan yana şüphemiz yok.Beklentimiz ve umitlerimiz Avrupa maçları için amasiz fakatsiz ve pek tabiiki eksiksiz bir kadro kurarak Okan Hocamıza teslim etmek gerekiyor.Umuyorumki bu sezon bizim için ders niteliğinde olmuştur.Okan hocamıza güven tam.

Bu sene de şampiyonluğu alırsa ki kuvvetle muhtemel alacak, yeni bir4 yıllık şampiyonluk serisinin önündeki tek engel camia içi denge savaşları olur.

Bu sene de şampiyonluğu alırsa ki kuvvetle muhtemel alacak, yeni bir4 yıllık şampiyonluk serisinin önündeki tek engel camia içi denge savaşları olur.
sezon bitiminde o eşiği aşması en önemli şey camianı seçimde.

patırtı çatırtı olmadan seçim aşılıp işimize bakmamız lazım.

boş tatava ortamdan sezon gecikmesi can sıkar.

Allah biliyor burda nuri mi okan mı anketi açıldığında nuriye oy vermiştim. Fakat görüyorum ki Okan Hocamız bizim guardiolamiz durumdadır ve inanıyorum ki arzu ettiği oyunu sistemi oturttugunda uygun oyuncularla avrupada başarıda kendiliginden gelecektir ki eğer bu seneki transferler bizim umit ettiğimiz katkıyı verebilselerdi şuan yani ilk Avrupa yılında sl de 2. Turdaydik.Prag maçında da o aşağılık ingiliz hakem olmasaydı ve 10 kişi kalmasaydik türü geciyorduk.Sag ve sol bek istedi yönetim alamadı aldığınızda yetistiremedi.Bu konuda hocaya yüklenmemek gerek.Yarin öbür gün heykeli yapılmak istendiğinde İki adet betondan yeterse tabi devasa yumurta heykeli yapılmalı.Biz ve düşmanlarımız o heykel.kimin anlar zaten

O kadar büyük bir hocasın ki geçen sene yapılanlara rağmen şampiyon yaptın bu sene yapılanlara rağmen 2 puanla lidersin sonuna kadar seninleyiz hocam buradan çıkaracaksan geçen sene olduğu gibi yine sen çıkaracaksın.

Geri
Üst Alt