Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kendisini kulübümüze kazandıran Metin Öztürk'e teşekkürü borç bilirim.

Dombele’yi oynattı diye kızıyorsunuz da;

Herkese ihtiyaç var derken boş yere demiyor.

Kaan Ayhan zaten yarım sakat halde oynuyor. Kerem Demirbay dakika 70’de pili bitiyor. Torreira bi kart cezalısı olsa, Kaan da sakat diyelim sahaya Kerem-Berkan ikilisi çıkacak, e bu adamların yerine tükendiklerinde girecek oyuncu lazım.

Lucescu'yu göndererek hata yaptık. Umarım Okan Buruk konusunda hata yapmayız. Sonuçta Lucescu'nun istatistiğini geçen isim Okan Buruk oldu. Kafası rahat olacaksa hemen 1+1 sözleşme imzalayalım.

Yönetim seçilir seçilmez saniyesinde yapması gereken tek şey sözleşme uzatmak olmalıdır.

Kendisine yurt dışından teklif geleceğini düşünüyorum ben açıkçası

Adam her açıklamasında 5. yıldız vurgusu yapıyo ne bırakması la? Şampiyon olursak 1 sene daha kalır ondan sonra avrupada iyi bir takıma gider diye düşünüyorum.

Aynen. 5. yildizi takalim ondan sonra gitmek isterse kolaylik saglariz :D

Ondan sonra Arda Turan gelir muhtemelen (eger Süper Lig'de kendini ispatlarsa).

Yaptığı geç değişikliklerden dolayı eleştirilen biri olarak 46'da en doğru hamleyi yapmasını takdir ediyorum. Oynadığımız futboldan memnun olduğumu söyleyemem ama Okan hocanın iyi bir teknik direktör olduğuna inanıyorum ve gelecekte çok daha iyi olduğunu göreceğimizi tahmin ediyorum.

4-0 kazanmışız, lideriz, şampiyonluğa koşuyoruz. Daha ne istiyorsun?
Bir skor taraftari olarak 4-0'lik sonuctan oldukca memnunum. Sampiyon olacagimiza da gonulden inaniyorum. Ama bireysel cabayla daha oteye gidemeyecegimizi belirtmek haksizlik veya nankorluk etmek demek degildir.

hocamın toplu oyunda amorim ve alonso ile yarışmasını umuyorum artık

trde rakibi yok

çıtayı yükselt hocam

Rakiplerin (rakip dediysem lafın gelişi) başındaki adamlara baktıkça, Okan hocamın varlığına şükrediyorum.

Kalan 6 maçıda kazanırsak tek devredeki tüm maçları kazanarak şampiyon olacak ve bu tarih boyunca kırılamayacak en azından maç sayısı olarak çünkü bir daha bu lig 20 takımlı oynanmaz.

Geri
Üst Alt