Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.772
- 90.433
- 5.003
Kendisini kulübümüze kazandıran Metin Öztürk'e teşekkürü borç bilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle hoca resmen sinif atlatti. Yonetimin de arti katkisi ile tabi ki.Lucescu'yu göndererek hata yaptık. Umarım Okan Buruk konusunda hata yapmayız. Sonuçta Lucescu'nun istatistiğini geçen isim Okan Buruk oldu. Kafası rahat olacaksa hemen 1+1 sözleşme imzalayalım.
Adam her açıklamasında 5. yıldız vurgusu yapıyo ne bırakması la? Şampiyon olursak 1 sene daha kalır ondan sonra avrupada iyi bir takıma gider diye düşünüyorum.
4-0 kazanmışız, lideriz, şampiyonluğa koşuyoruz. Daha ne istiyorsun?Haksizlik bunun neresinde? Algi calismasi yapmayalim.
Bir skor taraftari olarak 4-0'lik sonuctan oldukca memnunum. Sampiyon olacagimiza da gonulden inaniyorum. Ama bireysel cabayla daha oteye gidemeyecegimizi belirtmek haksizlik veya nankorluk etmek demek degildir.4-0 kazanmışız, lideriz, şampiyonluğa koşuyoruz. Daha ne istiyorsun?
Kendini buralarda harcama. Külübede olman lazım.Bir skor taraftari olarak 4-0'lik sonuctan oldukca memnunum. Sampiyon olacagimiza da gonulden inaniyorum. Ama bireysel cabayla daha oteye gidemeyecegimizi belirtmek haksizlik veya nankorluk etmek demek degildir.
Kendini buralarda harcama. Külübede olman lazım.![]()

Kendisine yurt dışından teklif geleceğini düşünüyorum ben açıkçası