Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

şu oyuncu değiştirmeme fetişin boku çıktı. geçen hafta berkan aldı seni ipten bu haftada patladın işte. yeter birader sen görmüyorsun da kimse uyarmıyor mu

Offf hoca offff, cok üzdün. Kendi sahanda şu maçta 10 kişilik İsmailden ders aldın. Daha büyük utanç var mı.

Köhn ben futbolcu degilim diye bağırıyor çıkart işte ne bekliyorsun. Gol yiyene kadar değişiklik yapmamaya yemin etmişsin gol yedikten sonra da panikleyip butun takımı çorbaya çeviriyorsun. O dakikadan sonra ziyekle mertensi çıkartma artık teteyle vinicyus sana ne verecekler gözünü seveyim ya. Surekli aynı hatalar.
Bu bizim hayrımıza oldu çünkü CL'de böyle amatörü affetmezler.

0-0'a yatıp beklemediği golle kaybetti.

Tam bir kepazelik!
Birde rakip 1 kişi eksik. Gerçi bizdede icardi oynamadı. Topa belki 1 kere degmistir.

Yatsa yine iyi yav. Naptigini bilmeyen takım vardı. Dedim duran toptan gol yeriz ve oldu. Onuda biz attırdık. Kohn güzel pas verdi

Kopenhag-Sparta Prag ve fenerbahçe 3 kritik maçta etkisi olmadı. Hocam valla çok seviyorum seni ama yapma böyle. 70dk 10 kişi oynadı rakip.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte futbol böyle birşey. Bilmem kaç maç kazanırsın ama öyle bir yerde kaybedersin ki tüm kredin sıfırlanır. Açık konuşalım bugün maç kaybetmek de mesele değil belki ama Galatasaray sezonun en kritik maçında böyle rezil rüsva oynayıp bir de 10 kişi kalmış fb'ye evinde yeniliyorsa kralı gelse tüm kredisi biter. Şampiyon olamazsa kendisi istifa edip gidecektir, ancak şampiyon olursa dahi devam edip etmeyeceği hususunda ciddi ciddi düşünmek gerekiyor. Bu sezon kağıt üzerinde müthiş bir seri ve puan var ama oynanan kötü oyunu haftalardır düzeltemediği gibi şu maçta tüy dikmesi kendisi adına hiç iyi olmadı. Güvenilirlik, karizma ve winner imajını tek maçta silip attı. Bugün için söyleyecek çok şey var ama yine de halen çok ciddi şampiyonluk şansı olması vesilesi ile biraz daha sakin kalmak en iyisi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

madara ettin 70 dakika boyunca 10 kişilik takıma.
utanır mısın bilmem.
yazıklar olsun sokarım böyle olacağımız şampiyonluğa haftaya şampiyon olsak kutlayacak mıyız şimdi deli gibi bu rezilliği unutup?şampiyonluk kutlamalarının da içine ettiniz topluca hadi ne yerseniz yiyin şimdi.

Yenilirsin eyvallah ama taktik olarak İsmaile yenilmek nedir. Her şey güzel giderken kulüp tarihinin en rezil yenilgilerinden birini yaşattın. Şimdi adamlar Manchester City gibi son dk golüyle şampiyon olursa 10 yıl belimizi doğrultamayız.

Neden bu kadar korktun niye.Yenelim desen yenilsen ağzımı açmazdım.Bastırsak pozisyonlar yakalasak bişey demezdim şutumuz yok kaleyi bulan

kötü oynadik hoca

ama güveniyorum

Geri
Üst Alt