Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Son dakika şampiyonluk kaybeden yönetimde kalmaz hocada kalmaz ve iyi hatırlanmazlar bu kadar basit

ikinci hayal kırıklığı da maç sonu açıklamaları
allahın isosu bile şanslarının az olduğunu bilmelerine rağmen şampiyon olacağız bilmem ne diyor
bir de sana baktım tam orta yolcu açıklamaları ile donlara sıçtığının ilanını yapmışsın

Bir röportajında okumuştum kötü oynayan oyuncu illa çıkacak diye bişey yok yerine gireceklerin iyi oynayacağı kesin değil türünden bişeyler demişti.
Bu kafa yapısını bırakmadığı sürece eşik atlayamaz.
Oyuncu kötüyse takım da kötüyse müdahale yapılır işin psikolojik kısmı var en azından.
Sen bugün ilk oyuncu değişikliğini 70.dakikada yaparsan takım biz iyiyiz düşünür.

Evet hoca nelere sebep oldun görüyoruz. Bir gol ile rüzgarı tersine çevirdin loserları havaya soktun. Haftaya şampiyon yapmazsan neler olur bilinmez

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir röportajında okumuştum kötü oynayan oyuncu illa çıkacak diye bişey yok yerine gireceklerin iyi oynayacağı kesin değil türünden bişeyler demişti.
Bu kafa yapısını bırakmadığı sürece eşik atlayamaz.
Oyuncu kötüyse takım da kötüyse müdahale yapılır işin psikolojik kısmı var en azından.
Sen bugün ilk oyuncu değişikliğini 70.dakikada yaparsan takım biz iyiyiz düşünür.

Keşke bu kafa yapısında olsaydı bu maç..Tete ve vinicius bitik takımı tamamen mezara gömdü

Fark atarız demiyordum ama bu kadar da rezalet bir oyun hiç beklemiyordum. Şampiyonluk maçına çıktığımızdan haberi yoktu sanki kimsenin. Hiç mi motive edemedin takımı hocam? Nereden nereye geldik. mhy ismail gibi herifleri sevindirdin ya ne diyeyim ki ben sana

Bu orta sahayı boşaltıp ileriye adam almayı yanındaki geri kafalı ihtiyar yaptırıyor sanırım. Topu şişir, savunmadan seksin, orta sahada rakip alsin, 20 metre kovalayip faul yap 3 dk kaybet. Sonra tekrar aynısı. 20 dk bunu izledik. Her maç bunu izledik. Herkesi ceza sahasina yığıp orta sahayı bosaltinca nasıl sekenleri toplayip baskı kuracaksın gözünü seveyim. İlkokul seviyesi bu ya. Şu yanındaki adami değiştirmek lazım, bu değişiklikler hep onun işi.

İyi para harcayarak çok iyi 8, 10, sağ ve sol bek alınmalı. Rakibin çöp Cengiz'e 15, Szymanski, Fred'e 10 ar milyon veriyor, sen en fazla Icardi'ye 10 verdin.Fred bugün bizde olsa işler farklı olurdu.

Artık biraz kalite yükseltmek gerek. Tartışmasız bir transfer dönemi geçirmek lazım.

Bu yonetim yapisi, transfer komitesi ve hocalar yapmasin lutfen yapmasin !

Bu orta sahayı boşaltıp ileriye adam almayı yanındaki geri kafalı ihtiyar yaptırıyor sanırım. Topu şişir, savunmadan seksin, orta sahada rakip alsin, 20 metre kovalayip faul yap 3 dk kaybet. Sonra tekrar aynısı. 20 dk bunu izledik. Her maç bunu izledik. Herkesi ceza sahasina yığıp orta sahayı bosaltinca nasıl sekenleri toplayip baskı kuracaksın gözünü seveyim. İlkokul seviyesi bu ya. Şu yanındaki adami değiştirmek lazım, bu değişiklikler hep onun işi.
Bu Okan burukun aklı yok mu

Hayat çok ilginç

O kadar rekor üstüne rekor kırdı, tüm camianın kendine dair teveccühü ortadaydı, gerek Kemerburgaz açılışındaki üyeler gerek sosyal medyada gerek tribünlerde gerek basında gösterilen sevgi ve saygı

Bir mağlubiyetle topun ağzına geldi

Geri
Üst Alt