Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Derinlikli bi kadromuz olsaydı şl de devam ederdik en kötü prag ı elerdik. Bu takım 13 kişiyle oynadı koca sezonu. Sol bek yok sağ bekin gitti 8 aldılar tutmadı zahayı aldılar tutmadı tete aurier o bu sen bu kadar krizi yönetebilir misin. Ve bu adam bi kere çıkıp da yönetime sallamadı o kadar fırsatı varken bir kere ağlamadı sonuna kadar saha içinde kaldı saçma sapan konuşuyorsunuz. Bu maç oyuncu motivasyonu ve değişiklik konusunda hata yaptı zaten açıklamalarında da söylemiş. Sene sonu şampiyonluk giderse de istifa eder gider sen de kına yakarsın. Okan buruk gibi hocamız var pamuklara sarmamız gerekirken şampiyon olsa bile gitsin falan diyorsunuz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birader burası Galatasaray. Okan kim? Bu kulüpten derwall geçti feldkamp geçti lucescu geçti en önemlisi fatih Terim geldi geçti.

Burası staj yapılacak yer değil.

ft hocam olsa ismayil i flan tokatlar,ifb nin kulübeyi basip macin seyrini lehimize cevirirdi

Birader burası Galatasaray. Okan kim? Bu kulüpten derwall geçti feldkamp geçti lucescu geçti en önemlisi fatih Terim geldi geçti.

Staj mı? Lol. Okan kim dediğin adam Akhisar la kupa almış başakşehir le şampiyon olmuş adam hakkıyla. Kaza her zaman olabilir. Kadronun zaten 3 kulvarda başarılı olamayacağını biliyorduk derinlik yok. Eleştiri hak etti fazlasıyla ama şuan art niyetli yorum yapıyorsun. Okan hocanın en kötü maçıydı bu mantıklı açıklaması olamaz ama bu yorumlar kabul edilemez. Şuan eleştiri yapmıyorsunuz saçmalıyorsunuz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prandelli gecti Mancini geçti Riijkard gecti ne yediler ? Bu işler isimle mi oluyor insanı zorla zivanadan çıkarıyorsunuz saçmalığın da bir sınırı olur ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Puan rekorları kırıp galibiyet serileri yapan adamın bir mağlubiyetlik kredisi varmış demek bazılarına torrentler müstahak ne diyeyim

Hocam bu ülkede işler çiçek böcek ile olmaz. Hakkını almak için parçalayacaksın. Sonra iso bana farklı konuştu dersin. Maç önü yumuşadın kaybettin.

Bize bütün sezon olmadık iftiralar attılar, fetöcü, hakemleri satın alıyor, rakipleri yatıyor, büyükekşi bize çalışıyor diye etmedikleri iftira kalmadı.

Sen ne yaptın? Bunlara malzeme verdin. İki maçta bir gol bile atamadın şunlara.

Az biraz hoca olan adam şu maçı yenemiyorsa hiç değilse berabere bitirip şampiyonluğu alırdı.
Ama sen az biraz hoca bile değilsin herhalde. Haftaya da Konya da beraberlik alacağım diye bir gol yiyip şampiyonluğu vermesinden korkarım çünkü trollerinin de sürekli dediği gibi:

Hoca değilmiş meğer

Baris alper ve ziyech niye hic yer degistirmedi? Basin toplantisinda dogru düzgün muhabir yok herhalde.
Keskin sorular soracak muhabirler lazim

En büyük sorunumuz futbolun gerçekliğinden uzak sosyal medya taraftarı. Maçtan önce hiç rahat değildim çünkü kırılma maçlarında kırılan bir yapıdayız bir süredir. Bu sezonu Konya'yı yenerek sağ salim kapatalım. Sonrasında çıkarılacak çok ders olacak.

Hala hoca hatalarindan ders alir diyen arkadaslari anlamiyorum. Bu ilk hatasi degilki ümid ediyorsun, iki yildir hep ayni hatalari yapiyor, genelde bir oyuncu cikip gol atarak yapilan hatalarin üstünü örtüyordu. Bu macta kimse cikip bunu yapamadi.

Hala hoca hatalarindan ders alir diyen arkadaslari anlamiyorum. Bu ilk hatasi degilki ümid ediyorsun, iki yildir hep ayni hatalari yapiyor, genelde bir oyuncu cikip gol atarak yapilan hatalarin üstünü örtüyordu. Bu macta kimse cikip bunu yapamadi.
Ders alsa 70.dk yi gol yemeyi beklemez oyuncu degistirmek icin. Hep ayni seyi yapiyor delirtti beni sonunda. Buda herhalde ders almam ders veririm kafasinda.

Geri
Üst Alt