Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Takımı büyük maçlara motive etmek asil hocalıktır o da Okan da yok bakınız fener maçı Sparta Prag maçı ikisinde de laubali,umursamaz oyun otorite oyuna müdahale sıfır

Milyonları kazanan profesyonel futbolcular da ligdeki tek rakibimize karşı da binlerce taraftarın önünde bir zahmet motive olsun.

Bence korktu fenerden değil maç öncesi gerginlikten Utanmazın birinin arsızlığından korktu gerildi.Bu tüm takıma sirayet etti herkes çekindi pısdı.Meloyu bırak Marcao olsaydı üzerine üzerine gidip o iti sindirir takıma cesaret verirdi.Abdülkerim olsaydı Sanchez yerine o da yapardı takım kıpırdardı.Eli ayağına dolaştı herkesin verilen titrek topuk pasları acele pas kararları falan hep bu sinmenin neticesi.Üzerine koşan fenerliyi gören topu ayağından çıkardı mücadele faul alma çalım deneme yok .En çok sinen de köhn oldu eli ayağına dolaştı çoğu zaman rakibe yaklaşamadı bile mücadeleyi bi yana.
Tüm bunlar oyuncularda olurken hocada da vardı.Oda korktu izledi tribünler gerildikçe bizim oyuncular sindikçe hoca da kazasız belasız gol yemeden bitsin diye korkmaya başladı.Korkunun sonu ölüm oldu.Golü yeyince iyice dağılan boksör gibi sağa sola rastgele yumruk atar gibi değişiklikler yaptı.Mantıklı düşünemedi.Ziyechi çıkardı geri soktu.Tam o esnada bir oyuncu kendini yere bıraksa biraz düşünebilirdi hoca ama o da olmadı golü yedikten sonra 30 dakika vardı rakip 10 kişiydi ama tek pozisyonumuz yoktu
Maçı geren it tek başına bu sonuca sebep oldu.Abdüllr başlasa o da sindirirdi.
Hoca gerginlikten korktu oyuncular korktu sonuç bu oldu

Son düzenleme:
şampiyon olduktan sonra atletik genç oyunculara yatırım yapıp (tek istisna ilkayı kabul ederim) yönetimlere posta koyarak net istediği adamları aldırmalı.

listenin 1.sıradaki isim kimse onu aldırmalı. bu sene yaptığı gibi içeriden çıkarmaya çalışırsak dışımızdan çıkar kendi de hamzanın gittiği deliğe gider. (hamza ile ışık yılı hocalık kalitesi farkı var o ayrı)

Kopenhag prag ve ifb maçları final niteliğinde maçlardı. üçünde de sezonun en kötü topları oynandı. Okan hoca stresi kaldıramıyor sanki, bu maçta takım sahada dökülürken yedek kulübesinde melül melül maçı izlemesi şahsen beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Çık bağır, uyar, silkele, değişiklik yap kendine getir takımı

Kopenhag prag ve ifb maçları final niteliğinde maçlardı. üçünde de sezonun en kötü topları oynandı. Okan hoca stresi kaldıramıyor sanki, bu maçta takım sahada dökülürken yedek kulübesinde melül melül maçı izlemesi şahsen beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Çık bağır, uyar, silkele, değişiklik yap kendine getir takımı
Sürekli değil. Cidden bu algıyı kendi taraftarı niye oluşturmak istiyor anlamıyorum.

Sürekli değil. Cidden bu algıyı kendi taraftarı niye oluşturmak istiyor anlamıyorum.
Algı değil gerçek malesef. Kopenhag yen gruptan çık maçı, prag yenilme tur atla maçı, ifb yenilme şampiyon ol maçı. 1 sezonda 3 tane kritik maç ve 3 ünde de hayal kırıklığı rezalet performanslar. Sadece okan hocada değil elbet tüm suç ama bu takım bu 3 final maçında neden buz kesip mala bağladı zerre anlam veremiyorum hala. Normal gs 1 puanla şampiyon olacak ve kendi sahasında yenilecek, eşi benzeri yakın tarihte yok uzak tarihte de var mı sanmıyorum. Okan hocayı beğeniyorum destekliyorum ama bu konuda eksikliği var malesef

Algı değil gerçek malesef. Kopenhag yen gruptan çık maçı, prag yenilme tur atla maçı, ifb yenilme şampiyon ol maçı. 1 sezonda 3 tane kritik maç ve 3 ünde de hayal kırıklığı rezalet performanslar. Sadece okan hocada değil elbet tüm suç ama bu takım bu 3 final maçında neden buz kesip mala bağladı zerre anlam veremiyorum hala. Normal gs 1 puanla şampiyon olacak ve kendi sahasında yenilecek, eşi benzeri yakın tarihte yok uzak tarihte de var mı sanmıyorum. Okan hocayı beğeniyorum destekliyorum ama bu konuda eksikliği var malesef
bunu ben de düşündüm. kritik, kazanılması gerekn maçları kazanamadık. şaka gibi

Bu oynanan Fb Maç'ının siniriyle yazılmış yorumları anlarım ama biraz da bu takımın Avrupa'da başarı kazanması için hem oyuncuların beraber oynayıp hem de hocanın tecrübeleşmesini beklemek konusunda biraz sabırlı olmaya çalışsak olmaz mı?Kopenhag dediğimiz takım yıllardır Avrupa'da yer alıyor.Sparta Prag Maç'ında Kaan Ayhan'ın gördüğü Kırmızı Kartla 4-1 yenildik 11'e 11 oynansa bu Maç en fazla 2-1 yenilirdik ki bence o Maç'ya berabere kalıp turlardık biz en azından.Fb Maç'ında ben de takımı iyi bulmadım Okan hoca iyi 1 şekilde hazırlamamış bu takımı.Okan hoca Lig'e bakarsak potansiyelli iyi 1 Türk hoca şimdi göndersek yerine kimi getirecez?Yabancı 1 hoca gelecek ve tazminat peşinde koşacak bu Lig'i görünce önemsemeyecek falan filan.Şimdi biz odaklanıp Konsantrasyonlu 1 şekilde Konyaspor Maç'ında en azından 1 puanı alıp şampiyonluğa bakmalıyız.Maç'tan sonra da şampiyon olursak çok sevinecez bu yıl bize karşı daha çok olay oldu Lig'de.Bunlar da unutulmamalı..

Takım bugunde izinli galiba :asd: Diyoruz izin işinin suyunu çıkartıyor sonra fizik performans olarak iyi değil yazılıyor her dakika izin yapan bir grup nasil iyi olabilir ki.

hangi final maçı
benim bildiğim final maçı son maç olur

ortada son maçlık hangi maç oldu?
yeni nesil gsliler
gsliliği bitirecek

Gören gsli benden hesap soruyor bu takım niye yenmedi diye

Gören gsli benden hesap soruyor bu takım niye yenmedi diye
JPEG görüntüsü.webp

Hocayı başından beri tutarlı şekilde eleştiriyorsun eleştirilerin geneline de katılıyorum ancak sence gerçekten de gelişim belirtisi yok mu? Bence örneğin set hücumunda bir gelişme gözlemlemek mümkün -- takım eskiden hiç oturamıyordu sete ama son iki maçı saymazsak daha çok çizgiye inip ceza sahasını koşularla kalabalıklaştırıp usturuplu pozisyonlar ürettik.

Ya da örneğin bazı maçlarda Kaan Ayhan ve Demirbay'ı da oyun kurulumuna dahil olup arkadan oyun kurma konusunda takımı rahatlattık

Ha topa sahip olunan fazlarda kesinlikle çok eksiğiz iki senedir orası kesin ama ben bu konuda ufak iyileşmeler gözlemliyorum, ya da bilmiyorum taraftar olduğum için öyle göresim geliyordur

Gelişim gösterdiğimizi söylediğin konuların tamamının rakibin gücüyle ters orantılı olduğunu düşünüyorum. Mesela Kerem ve Kaan'a düzgün baskı yapılmadığında dediğin gibi rahatlıkla oyunu onların üzerinden yönlendirebiliyoruz. Ancak buna göre baskıları düzgün yapan bir takımla karşılaştığımızda oyun kurulumu defansta Nelsson'a orta sahada da Torreira'ya kalıyor. Bu adamlar da takımdaki belki de en garantici 2 adam. Bu yüzden oyuna zenginlik katamıyoruz. Burada yapmamız gereken 2+1'den vazgeçip daha kalabalık bir şekilde oyun kurulumunu denememiz ancak hoca da bunu kesinlikle istemiyor. Böyle olunca da sadece ileri uzun vurarak hücum etmeye çalıştığımız anlamsız bölümler oluşuyor oyun içinde.

Yine set hücumunda da rakiplerin kalitesizliği yüzünden iyi göründüğümüzü düşünüyorum. Aslında içerdeki Bayern maçındaki oyunu rakip farketmeksizin oynayabilsek set hücumundaki ve oyun kurulumundaki eksiklerimiz minimuma inebilir ama işte o oyunu düzenli olarak oynayabilmek için de müthiş bir kondisyon gerekiyor. O da bizde yok. Zaten 1 maç denedik o maç da 70 dakika dayanabildik.

Geri
Üst Alt