Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

GSJksHSaMAAwtCf

Hocam başlamış ön alan presine.

Dursun iyi kandirdi hocam dikkat et kariyerin bir anda gume gidebilir

Kendisi adına üzülüyorum bu sene en büyük dayanağı erden de yok yapayalnız kaldı, haftalar geçtikçe bunu hissedecek özellikle saha dışı itliklerde keza transfer sürecinde de
Kendisine her fırsatta yalan söyleyen güvenilmez bir yönetime karşı bukadar naif ve mülayim kalması bence hem üzücü hem takım adına eksi...umarım degisir

Helal süt emmiş bir milf bul hocam yoluna bak.

2 sene üst üste şampiyon yapmış adam 165+ gündür sağ bek ve 2 senedir orta saha transferi bekliyor.

2 sene üst üste şampiyon yapmış adam 165+ gündür sağ bek ve 2 senedir orta saha transferi bekliyor.

hocanın işi kolay değil. Geçen sene eksiksiz kadrosu olan fener'e karşı sağ bek, orta sahayı yama yaptı, stoeprde berkan kullandı, sol bekte barış alper kullandı şampiyon oldu

bu sene yine şapkadan fil çıkarması gerekecek

Yönetimi korumaya devam ederse Hamza Hamzaoğlu durumuna gelecek haberi olsun.
Çıkıp şu tarzda şöyle bir oyuncu istiyorum diyeceksin hatta isim vereceksin. Burası Türkiye malesef

hocam kaldı 2 sene sonra ardı ardına 5 kez şampiyon olan hoca rekorunu da kıracaksın insallah.

Okan buruk eğer Hamza Hamzaoğlu gibi takılırsan ilk sen gidersin haberin olsun bu yönetim arkanda durmaz. Çık yönetimi transfere zorlayıcı açıklamalar yap polyannacılık oynama.

Sinan Yılmaz: Okan Hoca Boey'i B takımdan alıp yükseltip 30 Milyona sattırdı, Barış Alper'i Keçiörenden Fatih hoca aldırdı ama dakika vermedi, torrent dakika vermedi. Barış B takımla antrenmana çıkıyordu. yoktan bu seviyelere çıkardı.

Dünkü kreatif orta saha açıklaması fail. Kreatif adamın tempolusu 70 m euro falan ve çok az var. Atletizm öncelikse kreatiflik arka plana atılmalı.

Yem atıyor olabilir ama zaten elimizde o profil orta saha var.

Dünkü aciklamadan sonra transfer ne beklemesin, hele istedigi oyunculari hic beklemesin. Kendini atesi atti sevgili baskani icin

Dünkü aciklamadan sonra transfer ne beklemesin, hele istedigi oyunculari hic beklemesin. Kendini atesi atti sevgili baskani icin
Abi isim bi 8 almak istiyorsan bu ağustos u bulur çok normaldir. Adam gaz almak için öyle söylüyor neden Dursun Özbek için kendini ateşe atsın. Okan hoca kol kırılır yen içinde kalır kafasında bi adam ve bu kafasını da çok seviyorum ancak ben iyi bi 8 ve sağ bek alacağımıza inanıyorum. Mctominay biter muhtemelen veya Wendel. Doue de işler karışıkmış galiba biraz onu bilemiyorum

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi isim bi 8 almak istiyorsan bu ağustos u bulur çok normaldir. Adam gaz almak için öyle söylüyor neden Dursun Özbek için kendini ateşe atsın. Okan hoca kol kırılır yen içinde kalır kafasında bi adam ve bu kafasını da çok seviyorum ancak ben iyi bi 8 ve sağ bek alacağımıza inanıyorum. Mctominay biter muhtemelen veya Wendel. Doue de işler karışıkmış galiba biraz onu bilemiyorum

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama bu kafa ile bütün tepkiyi yönetimden aliyor, onlarda rahat rahat takilip transferleri oyalarda oyalar, sonra son gün transferi gelir tanguy gibi

Geri
Üst Alt