Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Hocam her ortamda saplıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makara yapıyorum hatun favorim ama hocama lafım yok diğer 81 bin kişinin gelmişini geçmişiniDiğer 81.802 kişi ile ilgili bir sıkıntı yok da hoca ile sorunun varsa art niyetlisin...
2 sene üst üste şampiyon yapmış adam 165+ gündür sağ bek ve 2 senedir orta saha transferi bekliyor.
Abi isim bi 8 almak istiyorsan bu ağustos u bulur çok normaldir. Adam gaz almak için öyle söylüyor neden Dursun Özbek için kendini ateşe atsın. Okan hoca kol kırılır yen içinde kalır kafasında bi adam ve bu kafasını da çok seviyorum ancak ben iyi bi 8 ve sağ bek alacağımıza inanıyorum. Mctominay biter muhtemelen veya Wendel. Doue de işler karışıkmış galiba biraz onu bilemiyorumDünkü aciklamadan sonra transfer ne beklemesin, hele istedigi oyunculari hic beklemesin. Kendini atesi atti sevgili baskani icin
Ama bu kafa ile bütün tepkiyi yönetimden aliyor, onlarda rahat rahat takilip transferleri oyalarda oyalar, sonra son gün transferi gelir tanguy gibiAbi isim bi 8 almak istiyorsan bu ağustos u bulur çok normaldir. Adam gaz almak için öyle söylüyor neden Dursun Özbek için kendini ateşe atsın. Okan hoca kol kırılır yen içinde kalır kafasında bi adam ve bu kafasını da çok seviyorum ancak ben iyi bi 8 ve sağ bek alacağımıza inanıyorum. Mctominay biter muhtemelen veya Wendel. Doue de işler karışıkmış galiba biraz onu bilemiyorum
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi