Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ama bu kafa ile bütün tepkiyi yönetimden aliyor, onlarda rahat rahat takilip transferleri oyalarda oyalar, sonra son gün transferi gelir tanguy gibi
Yok abi Erden Timur olayları sonrası kimse yönetimden tepkiyi kendi üstüne çekemez. Okan Buruk hele hiç çekemez kimse gelmez o ayaklara. Basın önüne veya taraftar önüne atmayarak iyi yapıyor bence. Gerekli işler yapılmazsa taraftar tepkisini koyacaktır zaten.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk futbolunda dün yaptığı tarzda açıklamalar yapıp 3 aydan fazla görevinde kalabilen olmadı.

Umarım aynı kaderi paylaşmazsın Okan hocam

Bu başlık komple toksiklik, birileri başarısız olsun da ben demiştim diyeyim duygusuyla dolup taşmış vaziyette.

Herkes her şeyi çok biliyor ama sadece yönetim ve Okan hoca bilmiyor.

Siz kimsiniz acaba. Boş muhabbet sadece ya.

Okan Buruk teminattır ve güvendir. Yaşadığı Şampiyonluklar ve oynattığı oyunla kendini fazlasıyla ispat etmiştir ki özellikle geçtiğimiz Şampiyonluğun en büyük mimarıdır. Güvenimiz sonsuz. Yaptığı veya yapmadığı her eylemin bir sebebi vardır FB_IMG_1720942683486.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş ne meraklıymışsınız Okan Hocayı göndermeye:) Yemin ediyorum yazılanlardan tüylerim ürperdi okurken .Bu nasıl bir kindir arkadaş.Okan Hoca gidince kim gelecek söylermisiniz.Vallahi şaştım kaldım yazdıklarınıza.Bizim rakibe ihtiyacımız yok .içimiz irin kaynıyor resmen.Daha sezon başlamamış ortada fol yok yumurta yok .Pehhhh.Bir yaşıma daha bastım.Bu nekadar negatifliktir.Hak razı olmasın.

Tek düze oyun anlayisindan vazgeçmezse bu sene yaptığı açıklamaları da baz alarak veda senesi olduğu aşikar ama muhtemelen 2-3 yıl içinde geri döner.

Hoca bukadar naif sakin bir karakter olmasa dahami iyi olurdu acaba ,baştaki haramilerin söylediklerine hala inanıyor

Bu başlık komple toksiklik, birileri başarısız olsun da ben demiştim diyeyim duygusuyla dolup taşmış vaziyette.

Herkes her şeyi çok biliyor ama sadece yönetim ve Okan hoca bilmiyor.

Siz kimsiniz acaba. Boş muhabbet sadece ya.
Geçen yılda çok biliyorlardı son gün ndombele geldi, 3m Euro verdin hiçbir katkı veremedi. İyi bir orta saha olsa şampiyonalar liginden çıkmıştık belki de.
Yarı dönemde de çok iyi biliyorlardı Boey gönderip ne sol ne sağ bek aldılar. Dandik bir çek takımına rezil olup döndük, 2 tane bek alsak belki yarı belki final yapacaktık.
Ama yönetim ve hoca çok iyi biliyor

Geçen yılda çok biliyorlardı son gün ndombele geldi, 3m Euro verdin hiçbir katkı veremedi. İyi bir orta saha olsa şampiyonalar liginden çıkmıştık belki de.
Yarı dönemde de çok iyi biliyorlardı Boey gönderip ne sol ne sağ bek aldılar. Dandik bir çek takımına rezil olup döndük, 2 tane bek alsak belki yarı belki final yapacaktık.
Ama yönetim ve hoca çok iyi biliyor
Hocanın bu bağlamda ne etkisi olabilir. Listeyi vermiştir ,veriyordur,verecektir .Alamadıktan sonra.Ne yapsın eldeki malzemeyle helva yapıyor.Hoca laf edilebilecek en son kişi.Herkeste bir hocaya sallama furyası başladı da .ne yapsın hoca.Çıkıp yönetimimi kötülesin bunumu istiyorsunuz .Anlam veremiyorum açıkçası.Boey'i sattılar .Hoca tam savaş esnasında satılmasını istermiydi.Yerine bulamadılar .Ne yapsın hoca.Bir açıklasanıza ???Kim şu durumdan hoşnut olur .Şampiyonluk sonrası açık ve net ihtiyaç yerlerini hocam söyledi.Bir zahmet kim ilgiliyse gidip alacak.Parası varsa top oyuncu alacak yoksa gidip Boeyleri bulup getirecek.ötesi varmı .Söylermisin lütfen.

Hocanın bu bağlamda ne etkisi olabilir. Listeyi vermiştir ,veriyordur,verecektir .Alamadıktan sonra.Ne yapsın eldeki malzemeyle helva yapıyor.Hoca laf edilebilecek en son kişi.Herkeste bir hocaya sallama furyası başladı da .ne yapsın hoca.Çıkıp yönetimimi kötülesin bunumu istiyorsunuz .Anlam veremiyorum açıkçası.Boey'i sattılar .Hoca tam savaş esnasında satılmasını istermiydi.Yerine bulamadılar .Ne yapsın hoca.Bir açıklasanıza ???Kim şu durumdan hoşnut olur .Şampiyonluk sonrası açık ve net ihtiyaç yerlerini hocam söyledi.Bir zahmet kim ilgiliyse gidip alacak.Parası varsa top oyuncu alacak yoksa gidip Boeyleri bulup getirecek.ötesi varmı .Söylermisin lütfen.
Dün hoca çıktı dedi ki telaşa gerek yok kadro çok iyi. Düne kadar hocaya kimse sallamıyordu, herkes istiyorki hocaya en iyi kadro verilsin. Ama hoca dün yönetimin ne kadar iyi olduğunu ne kadar fedakarlık yaptıklarını anlattı. Yaşanan gelişmelerden yönetimin hiçbir suçu yokmuş

Dün hoca çıktı dedi ki telaşa gerek yok kadro çok iyi. Düne kadar hocaya kimse sallamıyordu, herkes istiyorki hocaya en iyi kadro verilsin. Ama hoca dün yönetimin ne kadar iyi olduğunu ne kadar fedakarlık yaptıklarını anlattı. Yaşanan gelişmelerden yönetimin hiçbir suçu yokmuş
ne desin gaz almak için diyor.Ne demeli yönetim rezil bertbat iş yapıyorlar hatta iş yapamıyorarmı desin.Ne desin.

dun yaptigi aciklamalardan sonra yönetime laf soylemem artik. Hoca icerde olan biteni daha iyi goruyor, ugrasildigindan emin demek ki.

Geç de olsa 2 bolgeye transfer gelir yolumuza bakariz.

Tek düze oyun anlayisindan vazgeçmezse bu sene yaptığı açıklamaları da baz alarak veda senesi olduğu aşikar ama muhtemelen 2-3 yıl içinde geri döner.

abi okan buruk nasıl tek düze oyun anlayışına sahip

taviz vermediği yerler olsa da adam farklı dokunuşlar yapıyor

o zaman guardiolanın da tek bildiği pas pas pas diyelim

Yonetim ve başkan Okan hocaya muhtaç ,hoca ise tam tersi imaj çiziyor
Söylediği her cümlesi yalan olan bir başkanı gereksiz yere savunması anlamsiz

okan hoca hamzaoğlu kadar enayi de değil terim kadar fevri de. aldığı bi söz vardır diyelim, ha sadece aldığı kontrat öyle konuşturuyosa cepten yediğiyle kalır.

Dursun'un ipiyle kuyuya inilmez Okan hoca.

İşler kötü gittiğinde ilk seni hedef alacak Dursun denen herif, kendini kollamaya bak.

Geri
Üst Alt