ben 4-2-3-1 yerine bu yaz 4-3-3 falan dener diye düşünmüştüm, orta sahayı zorlu maçlar için 3ler diye düşünmüştüm, adam İcardi için 4-4-2imsi bir şey icat etti ki oyun içinde bu 4-4-2 değil 2-1-7 gibi saçma sapan birşey oluyor. her atılan saçma sapan topla rakip ceza sahamızda bitiyor, 2ye 5 gibi fecaatlerle karşılaşıyoruz. Bazen orta saha olmadığı için abdülkerim top taşıyor, kerem falan kaptırdığında defansta 1 kişiyle 3-4 kişiyi karşılamaya çalışıyoruz. ki bu 7 kişi o kadar sıkışıyor ki ilerde, rakip savunma yapmasa bile bizim oyuncular birbirine girip ne yapacağını şaşırıyor. Hepsi çizgide üst üste. Komik olan, ceza sahasında 2 forvet varken ikiside kaleye koşuyor, ortalar penaltı noktasına doğru(ki çıkarılacak en iyi yerdir), oraya hareketlenen tek oyuncu yok. Mertens oralara koşardı, Bazen demirbay oralara girip zorlardı, garibim keremin açığını kapatmak için koşmaktan 45te çıktı yorgunluktan, demirbayda girdiğinden itibaren tek orta saha olarak stoper oynadı. Tek verkaç yok, dikine oynamak yok.