Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum adam topçuları gömmedi bütün sorumluluk ben de dedi ne uyduruyorsunuz? Zaha muhabettini muhabir ne dediniz dedi onu cevapladı

Zaha konusu tatlıya bağlanmazsa sezon bitti şimdiden. Takımın altına dinamiti attı
Artık Zaha mı gider, hoca Zaha'dan ve takımdan özür mü diler yoksa hocayı mı gönderirler bilmiyorum
Dün o kadar doldum ki artık bugün kovsalar yönetime ilk defa doğru iş yaptılar diyeceğim !!!

Asıl hezimet ş.ligi elemesinde olacak, bu takımın eleyebileceği herhangi bir takım yok olası rakiplerden. Ondan sonra da Okan hocaya bye bye demek zorunda kalacağız, umarım herşey düzelir ama o kadar belliydi ki bunların olacağı.

Siper olduğun dursun şampiyonlar ligi eleme maçından sonra gazı almak için seni kovabilir hocam. 2 yıl sonra yine final maçına çıkıyorsun

Şimdi Zaha'yı oynatmayacağı maçlarda bile oynatmak zorunda hadi bakalım tribüne kadar gider bu iş artık

hele şu işler kötü gidince orta sahayı boşaltıp beş forvet alma saplantısı artık tümden tüy dikiyor. hem şımardı hem "ben bilirimci" oldu hem hatalarından zerre ders almıyor

yarın öbür gün ali sami yen'de koro halinde "okan buruk istifa" tezahüratları duyduğunda çok üzülür, onun dönüşü de olmaz. çünkü belli ki topçular ufaktan kuruluyor kendisine. dursun zaten halıya saracak adam arıyor, hiç acımaz, anında atar taraftarın önüne. ardından fatih terim'i getirir terimistaları yanına çekmek için, şahtık, o zaman tam şahbaz oluruz işte.

Zaha ile yolları ayırırsın da bu saatten sonra diğer oyunculara nasıl güven vereceksin?

Derhal toparlanmalı ve ayağa kalkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt