Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siper olduğun dursun şampiyonlar ligi eleme maçından sonra gazı almak için seni kovabilir hocam. 2 yıl sonra yine final maçına çıkıyorsun
Bence şimdiden hoca bakıyorlardır. 2 şampiyonluğun hatrına 1 ay kredi verecekler. CL playoff maçlarını geçemezse elendiği günün ertesinde yeni hoca gelir.

Sinirden gece uyku tutmadı, sabah da 7de uyandım inşallah seni de uyku tutmamıştır Hocam.

Bu arada ben de hocanın yerinde olsam yönetimden yana olurdum. İlk rezil sonuçta bize güven diyen taraftar ne beşiktaşlılığını bıraktı ne etmediği küfür kaldı.

Takımı kimin çalıştırdığı değil, kimin yönettiği önemli. Takımı idare eden Erden Timur gidince kayış kopmuş. Oyuncular Okan’ı lider olarak görmüyorlar.

Ya lider profil bir hoca getireceksin, ya takımı idare edecek bir lider getireceksin Erden gibi. Okan ile feci patlayacağız. ŞL gider, ligden kopmamız çok uzun sürmez. Ondan sonra aksiyon almanın bir anlamı kalmaz. 13. devraldıkları takımı 8. falan devredebilirler.

Bence şimdiden hoca bakıyorlardır. 2 şampiyonluğun hatrına 1 ay kredi verecekler. CL playoff maçlarını geçemezse elendiği günün ertesinde yeni hoca gelir.
İlk Dursun’u yollamak gerekiyor. Bu adamın takımın başkanı olduğu her gün bela. Ben yanlışları olsa da hocaya güveniyorum. Tabi yanlışlar devam ederse onunla da vedalaşılmalı

Bu arada ben de hocanın yerinde olsam yönetimden yana olurdum. İlk rezil sonuçta bize güven diyen taraftar ne beşiktaşlılığını bıraktı ne etmediği küfür kaldı.
Ya Emrah dümdüz 5 yemiş olsak, hoca maç sonu saçma sapan muhabbetlere girmeden ilk söylediği cümlenin arkasında durup “bütün hata benim sıçtım batırdım bu maçtan ders alacağım”da bıraksa konuyu kimse bu kadar alevlenmeyecekti. Beni bile delirtti adam sahanın ortasına iki kilo bırakan kendisi değilmiş gibi maç sonu söyledikleriyle.

İnanılmaz sinirliyim.
Bu takım cevat güler,hamzaylada şampiyon oldu.Atla deve değil.Kimsede abartmasın.

Yeter arkadaş yeter dalgamı geçiyorsunuz.Neyin inadı bu.
Başlarım çift forvetine.Yemin ederim çok büyük reziilik.Yahu göz göre göre inatla aynı hataları yapmaya devam ediyor.
Eğer böyle devam edecekse kesinlikle yollar ayrılmalı.
Lige geçtim böyle giderse avrupa gene hüsran olacak.
Khön denen adamı nasıl alıyorsunuz arkadaş hiçmi izlemediniz.

O küserse bu biirşey derse diye diye kadro kuruyor ve değişikşik yapıyor.Yedek kalmayı kabullenen dışarıdan takıma hırsla destek veren bir tane oyuncu yok.Hepsi sadrazam..mertens hpr oynamak ister icardi hep oynamak ister ziyech hep oynamak ister hepsi aynı.
Milyonları cebe indiren adamların triplerini çekiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener 10 kişi kalınca 70 dakika gol yemiyor birde bizi şampiyonluk maçında yeniyor ama biz 10 kişi kalınca 2 3 gol yiyoruz kolayca nasıl oluyor acaba
İlk fırsatta 10 numaramızı stopere çekip, sol forveti sağ bek, sağ açığı 10 numara, santraforu sol açık, stoperi de santrafor yapıyoruz çünkü :love:

Ya Emrah dümdüz 5 yemiş olsak, hoca maç sonu saçma sapan muhabbetlere girmeden ilk söylediği cümlenin arkasında durup “bütün hata benim sıçtım batırdım bu maçtan ders alacağım”da bıraksa konuyu kimse bu kadar alevlenmeyecekti. Beni bile delirtti adam sahanın ortasına iki kilo bırakan kendisi değilmiş gibi maç sonu söyledikleriyle.
yahu muhabir soruyor ne dediniz diye. o da onu anlatıyor. Ne diyecek orada ben salağım böyle salakça bir diziliş söyledim ona göre mi yerleştiler diyecek Zaha yanlış anladığı şeyi Zaha yı savunmak için?

Barış'ı sağ bek Kaan'ı stoperde oynatmak istiyorsan taktiği zaha'ya değil Kerem demirbay'a söylersin. neresinden tutsan elinde kalıyor adamın açıklamaları

yahu muhabir soruyor ne dediniz diye. o da onu anlatıyor. Ne diyecek orada ben salağım böyle salakça bir diziliş söyledim ona göre mi yerleştiler diyecek Zaha yanlış anladığı şeyi Zaha yı savunmak için?
Anlatmayacak abi. Doğru yerleşseler ne olur o saatten sonra giren girmiş. Hatalıydık ders alacağız diyecek kesip atacak, pişkin pişkin gevezelik yapmayacak. 5 yemiş hoca o röportaja bile çıkmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt