Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedef maçları kaybedip durmazsa sevinirim.

Galatasaray final kaybetmez, Galatasaray kırılma maçlarını kazanır.

Sahaya kendi taktiğinle değil, kazanacak taktikle çıkmayı öğren, X Anadolu takımlarına karşı 50 maçta 2 mağlubiyetle övünmeye devam edersin en fazla, o takımların total maliyeti senin iki oyuncun kadar.

Denk veya yakın takımlara karşı geçen sene neredeyse maç kazanmadık hiç.

Geriye düştüğümüz maçlarda özellikle 70'ten sonra hepimizin bildiği üzere taktik savruluşlar neticesi ağır sıçıyoruz. Geçen sene Kopenhag ve Prag maçları da ağır rezaletti. Fener'i saymıyorum orada konsantrasyon eksikliği nedeniyle verdik maçı. O da hoca hatası aslında ya neyse konu bu değil.

Hatada ısrar eden ve dün oyuncusunu aç kurtların önüne atan bir hocamız var. Dün taktik, kadro seçimi, forma adaleti, iletişim her yönüyle batırdı amenna ama her şeyin bir adabı var. Yok bjk'lıydı, yok hoca değil falan. Beyler noluyoruz? Son 2 senenin şampiyonu bu adam ki son 2 senedeki rezaletleri unuttunuz mu?

Anlatmayacak abi. Doğru yerleşseler ne olur o saatten sonra giren girmiş. Hatalıydık ders alacağız diyecek kesip atacak, pişkin pişkin gevezelik yapmayacak. 5 yemiş hoca o röportaja bile çıkmayacak.
ya allah aşkına çıkmasa ona da laf edilecek. Asıl eleştirilmesi gereken konuyu konuşmak yerine bunu konuşuyoruz.
Takım tam kadro kampa girdi hiç biri ayakta duramıyor. Sahada iki pas yapamıyor

Mesele zaha değil ki çıkıp açık açık hocam seni en başından beri sevmiyoruz zaha olayından da yakaladık üstüne cullaniyoruz diyin de samimiyetinizi görelim.

Buyuk güven kaybetti. Hatay macinda nasıl bir kadro çıkartacak bakalım. Ins tahmin ettiğim kadroyu çıkartmaz.

Bu arada geldiği ilk günden beri oyun yapısını beğenmediğimi değişip gelişme göstermediğini söylemiştim. Kötü giden maçta oyunculara kenardan sinirlendi diye eleştiri yapmak ne ya bunu yapmayan teknik direktör mü var biraz aklınızı kullanın ya

ya allah aşkına çıkmasa ona da laf edilecek. Asıl eleştirilmesi gereken konuyu konuşmak yerine bunu konuşuyoruz.
Takım tam kadro kampa girdi hiç biri ayakta duramıyor. Sahada iki pas yapamıyor
Yeni bir şey değil ki her sene böyle. İki senedir takım 6. hafta top oynamaya başlıyor. Kalan 5 hafta yerlerde sürünüyor. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar, üçüncüde ne olacağı malum.

Kendi planına bu kadar bağnazca bağlı kalmamalı diyeceğim de bir planı da yok. Geçen hafta Zaha Ziyech çok iyi oldu diyen adam bugün tam tersini söylüyor. Yana yakıla aldırdığı adamları 5-6 haftada p.ç edip yolluyor. Ne bir planı var, ne de net bir karar verebiliyor.

Skor taraftarları oldukça bu okan gibiler çok ekmek yer 2 sezondur ligdeki takımlar leş gibi önde baskıyla hemen çözüyosun çıkamıyorlar transferle bazı şeylerin çözüleceğini zannediyorlar sol kanada vini gelse bu okan keremi oynatır çünkü arası iyi sen kendini ne zannediyosun sen zahaya ziyeche medya önünde bunları söyleyebilecek adam mısın dünyaları kazanmış Fatih Terim bile bir kere satmadı futbolcularını

Anlatmayacak abi. Doğru yerleşseler ne olur o saatten sonra giren girmiş. Hatalıydık ders alacağız diyecek kesip atacak, pişkin pişkin gevezelik yapmayacak. 5 yemiş hoca o röportaja bile çıkmayacak.
En büyük tehlike bu okan hoca için.böyle bir skoru normal görüp uzun uzun röportaj vermesi, maç sonu rakibi alkışlaması vs.
Şirinlik centilmenlik değil senin işin teknik adam olarak takımı iyi hazırlamak.
Maçtan sonraki açıklama ve tavırlarını görmeseydim devam derdim ama malesef hoca bitmiş.
Öyle yarım ağız sorumluluk benim özür diliyoruz demekle olmaz.
Kredisini çok sanıyor ama burası Galatasaray jimnastikten 5 yiyip normal karşılarsan gidersin

Ben de Türkçe var da sende benim yazdığımı anlayacak akıl yok. Bu hocalardan hangi biri KAYBETTİKLERİ maç sonucu oyuncusuna çamur atıp saçma sapan reaksiyonlar vermiş
ilk iddiaan bu değidi. Hangisi saha kenarında böyle hareketler yapıyor dedin. Önce sorunun ne olduğunu bir netleştir. He yok ben her türlü sallayacağım diyorsan bahane arama

Yeni bir şey değil ki her sene böyle. İki senedir takım 6. hafta top oynamaya başlıyor. Kalan 5 hafta yerlerde sürünüyor. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar, üçüncüde ne olacağı malum.

Kendi planına bu kadar bağnazca bağlı kalmamalı diyeceğim de bir planı da yok. Geçen hafta Zaha Ziyech çok iyi oldu diyen adam bugün tam tersini söylüyor. Yana yakıla aldırdığı adamları 5-6 haftada p.ç edip yolluyor. Ne bir planı var, ne de net bir karar verebiliyor.
kimi piç edip yolladı yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt