Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.494
- 106.104
- 4.738
Hoca ve topcuyken onun kadar başarılı olan kaç tane ismimiz varOkan Galatasaray tarihin en iyi oyuncusu mu gerçekten![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca ve topcuyken onun kadar başarılı olan kaç tane ismimiz varOkan Galatasaray tarihin en iyi oyuncusu mu gerçekten![]()
Oyuncu+TD olarak 18 kupa kazanmış GS ile senden daha Gsli olduğu kesin
O maçta fb ne yaptı. Djiku, fred, mhy, symanski 4 ortasaha ile oynayıp alanı kapattı. O zaman pozisyona bile giremedik. Bugün bjk hocası 2-0 sonrası Onanayı alıp ortayı üçledi, aynı zamanda biz berkan ve torerayı çıkarıp ortaya sadece defansif olmayan dayıyı bıraktık ve tüm üstünlüğü rakibe verip pozisyona bile giremedik maç bitti. Futbol basit oyundur. Bizi çözmek kolay. Zorluk derecesi yüksek her maçta bizi kapatırlar. Ortasamız boşken transfer dönemi bitiyor takıma hala net bir ortasaha alınmamasıda ayrı facia kimse sorunu anlamıyor heralde.Fener 10 kişi kalınca 70 dakika gol yemiyor birde bizi şampiyonluk maçında yeniyor ama biz 10 kişi kalınca 2 3 gol yiyoruz kolayca nasıl oluyor acaba
Üstat benim hafızam yaniltmiyorsa pandemiden sonra hocaya en çok kizdigimiz mevzu bu değil miydi hoca Selçuk basın toplantilarindan sonra cinnet geçiyordu taraftar forumda. Gelisemiyorsak değiştirerek gelistirecegizler falanSkor taraftarları oldukça bu okan gibiler çok ekmek yer 2 sezondur ligdeki takımlar leş gibi önde baskıyla hemen çözüyosun çıkamıyorlar transferle bazı şeylerin çözüleceğini zannediyorlar sol kanada vini gelse bu okan keremi oynatır çünkü arası iyi sen kendini ne zannediyosun sen zahaya ziyeche medya önünde bunları söyleyebilecek adam mısın dünyaları kazanmış Fatih Terim bile bir kere satmadı futbolcularını
Angelinokimi piç edip yolladı yahu
Mehmet Batdal var. Eray var. Sneijder var. Var da var. Kör ölür badem gözlü olur.Üstat benim hafızam yaniltmiyorsa pandemiden sonra hocaya en çok kizdigimiz mevzu bu değil miydi hoca Selçuk basın toplantilarindan sonra cinnet geçiyordu taraftar forumda. Gelisemiyorsak değiştirerek gelistirecegizler falan
Zaniolo yu nasıl piç etti yahu. Adam buraya dipte geldi, Seferovic baya dümdüz salmış geldi bize. Yusuf dediğin çocuk zaten tutunamıyor gittiği hiç bir yerde. Ona rağmen hala şans verme uğraşında.Angelino
Zaniolo
Seferovic
ilk aklıma gelenler. Daha bunun niye oynamadığı belli olmayan adam takımda tutulan Oliveira’sı var, Yusuf’u var.
Tamam baba da bu adamların alınmasını hoca istedi en çok. Hiç birinden yararlanamadı. Zaniolo’nun ikinci sezonunun başında kullandığı rol bile çok komikti. Çok net kararsız bi adam. Günü gününü tutmuyor. Bugün siyah dediğine yarın beyaz diyor. Transferde bu kadar gecikmemizin sebeplerinden biri kendisi bile olabilir. Yönetim zaten rezil hoca da bu rezilliğe yağ sürüyor.Zaniolo yu nasıl piç etti yahu. Adam buraya dipte geldi, Seferovic baya dümdüz salmış geldi bize. Yusuf dediğin çocuk zaten tutunamıyor gittiği hiç bir yerde. Ona rağmen hala şans verme uğraşında.
Sergio deme bana o dümdüz kazık
yok bak yönetimin rezilliğini yıkma bu adama. Diğer söylediklerinin hepsine belki filan derim ama bu tamamen yönetime yazar. Doue y, 2 ay alamadılar.Tamam baba da bu adamların alınmasını hoca istedi en çok. Hiç birinden yararlanamadı. Zaniolo’nun ikinci sezonunun başında kullandığı rol bile çok komikti. Çok net kararsız bi adam. Günü gününü tutmuyor. Bugün siyah dediğine yarın beyaz diyor. Transferde bu kadar gecikmemizin sebeplerinden biri kendisi bile olabilir. Yönetim zaten rezil hoca da bu rezilliğe yağ sürüyor.
Hemfikirim zaten o konuda, belki de diyorum zaten. Yönetimin rezilliği baki, onu katmerliyor olabilir bu kararsızlığıyla diyorum. Her neyse umarım bu yenilgiden gerçekten ders çıkarmıştır.yok bak yönetimin rezilliğini yıkma bu adama. Diğer söylediklerinin hepsine belki filan derim ama bu tamamen yönetime yazar. Doue y, 2 ay alamadılar.
Dayı taraftar doluş artık, aynı hataları 2 senedir ısrarla yapıp sürekli bek yiyen bir adam.Bu arada ben de hocanın yerinde olsam yönetimden yana olurdum. İlk rezil sonuçta bize güven diyen taraftar ne beşiktaşlılığını bıraktı ne etmediği küfür kaldı.
Şunu göremeyen adamın futbol bilgisini tartıştığında kimse bir laf edememesi lazım. Kloop yapsa yıllarca savunsan anında satarım hocayı.O maçta fb ne yaptı. Djiku, fred, mhy, symanski 4 ortasaha ile oynayıp alanı kapattı. O zaman pozisyona bile giremedik. Bugün bjk hocası 2-0 sonrası Onanayı alıp ortayı üçledi, aynı zamanda biz berkan ve torerayı çıkarıp ortaya sadece defansif olmayan dayıyı bıraktık ve tüm üstünlüğü rakibe verip pozisyona bile giremedik maç bitti. Futbol basit oyundur. Bizi çözmek kolay. Zorluk derecesi yüksek her maçta bizi kapatırlar. Ortasamız boşken transfer dönemi bitiyor takıma hala net bir ortasaha alınmamasıda ayrı facia kimse sorunu anlamıyor heralde.