Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu+TD olarak 18 kupa kazanmış GS ile senden daha Gsli olduğu kesin
Okan Buruk Beşiktaş'ı istiyor! Ali Ece, Buruk'la konuştuklarını açıkladı

allaha şükür böyle lekem yok

Fener 10 kişi kalınca 70 dakika gol yemiyor birde bizi şampiyonluk maçında yeniyor ama biz 10 kişi kalınca 2 3 gol yiyoruz kolayca nasıl oluyor acaba
O maçta fb ne yaptı. Djiku, fred, mhy, symanski 4 ortasaha ile oynayıp alanı kapattı. O zaman pozisyona bile giremedik. Bugün bjk hocası 2-0 sonrası Onanayı alıp ortayı üçledi, aynı zamanda biz berkan ve torerayı çıkarıp ortaya sadece defansif olmayan dayıyı bıraktık ve tüm üstünlüğü rakibe verip pozisyona bile giremedik maç bitti. Futbol basit oyundur. Bizi çözmek kolay. Zorluk derecesi yüksek her maçta bizi kapatırlar. Ortasamız boşken transfer dönemi bitiyor takıma hala net bir ortasaha alınmamasıda ayrı facia kimse sorunu anlamıyor heralde.

Skor taraftarları oldukça bu okan gibiler çok ekmek yer 2 sezondur ligdeki takımlar leş gibi önde baskıyla hemen çözüyosun çıkamıyorlar transferle bazı şeylerin çözüleceğini zannediyorlar sol kanada vini gelse bu okan keremi oynatır çünkü arası iyi sen kendini ne zannediyosun sen zahaya ziyeche medya önünde bunları söyleyebilecek adam mısın dünyaları kazanmış Fatih Terim bile bir kere satmadı futbolcularını
Üstat benim hafızam yaniltmiyorsa pandemiden sonra hocaya en çok kizdigimiz mevzu bu değil miydi hoca Selçuk basın toplantilarindan sonra cinnet geçiyordu taraftar forumda. Gelisemiyorsak değiştirerek gelistirecegizler falan

Üstat benim hafızam yaniltmiyorsa pandemiden sonra hocaya en çok kizdigimiz mevzu bu değil miydi hoca Selçuk basın toplantilarindan sonra cinnet geçiyordu taraftar forumda. Gelisemiyorsak değiştirerek gelistirecegizler falan
Mehmet Batdal var. Eray var. Sneijder var. Var da var. Kör ölür badem gözlü olur.

Antrenörlüğü her geçen sezon daha kötüye gidiyor, ilk sezonundaki genel görüntüsü ile geldiği nokta arasında fersah fersah fark var. Sadece hocalığını değil, insanlığını ve adaletini de sorgulamak lazım, böyle adaletsiz ve disiplinsiz biri er ya da geç fena patlar. Takım içindeki ve taraftar nezdindeki saygınlığı falan da bitti dün gece. Hain ve içten pazarlıklı yönetimin takımı kaosa sürükleyeceğini düşünüyordum ama çözülme sürecini başlatan bizzat kendisi oldu, bu saçma sapan yönetimin de ihalesini böylece kendi üzerine alarak onlara rahat nefes aldırdı. Bir an önce bitmesini dileyeceğimiz çileli sezonlardan birinin fragmanını yaşadık gibi duruyor, şu anki hissiyat net o yönde. 2 tane 20 küsür yaşındaki maliyeti devasa ve kapalı kutu veletin takımı ayağa kaldıracağını düşünen varsa onlara en fazla kahkaha atabilirim. Bu takımın transfere elbette ihtiyacı vardı ama esas problem hiçbir zaman transfer değildi. Maalesef takımın tüm iştahı mücadelesi, takımdaşlığı ve inancı iflas etmiş durumda, herkes bireysel olmuş, şampiyonluklardan ötürü doygunluk ve kibir had safhaya gelmiş. Bunda da antrenörün genel karakteri 1 numaralı etken şüphesiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Angelino
Zaniolo
Seferovic

ilk aklıma gelenler. Daha bunun niye oynamadığı belli olmayan adam takımda tutulan Oliveira’sı var, Yusuf’u var.
Zaniolo yu nasıl piç etti yahu. Adam buraya dipte geldi, Seferovic baya dümdüz salmış geldi bize. Yusuf dediğin çocuk zaten tutunamıyor gittiği hiç bir yerde. Ona rağmen hala şans verme uğraşında.
Sergio deme bana o dümdüz kazık

Zaniolo yu nasıl piç etti yahu. Adam buraya dipte geldi, Seferovic baya dümdüz salmış geldi bize. Yusuf dediğin çocuk zaten tutunamıyor gittiği hiç bir yerde. Ona rağmen hala şans verme uğraşında.
Sergio deme bana o dümdüz kazık
Tamam baba da bu adamların alınmasını hoca istedi en çok. Hiç birinden yararlanamadı. Zaniolo’nun ikinci sezonunun başında kullandığı rol bile çok komikti. Çok net kararsız bi adam. Günü gününü tutmuyor. Bugün siyah dediğine yarın beyaz diyor. Transferde bu kadar gecikmemizin sebeplerinden biri kendisi bile olabilir. Yönetim zaten rezil hoca da bu rezilliğe yağ sürüyor.

Kredisi var ama eleştiri dozları başarısız sonuçlar gelirse artarak devam eder

Nefret kusulacak kadar kötü hoca değil ama yaptığı yanlışlar büyük. Keramettin adminin dediği gibi oyun felsefesini değiştirmesi lazım. Kafasındaki oyun aşırı ütopik

Teknik-taktik, skor bir yana dünkü açıklamaları karakteri açısından bende çok ciddi hayak kırıklığı yaşattı. Mantıklı açıklamalar yapardı halbuki. Kontrolü kaybetmiş resmen. 2 sene rekor puanla şampiyon olmuş hocanın gönderilme ihtimali yok, umarım kendini ve takımı toparlar. Bu sene işimiz çok zor malesef.

Tamam baba da bu adamların alınmasını hoca istedi en çok. Hiç birinden yararlanamadı. Zaniolo’nun ikinci sezonunun başında kullandığı rol bile çok komikti. Çok net kararsız bi adam. Günü gününü tutmuyor. Bugün siyah dediğine yarın beyaz diyor. Transferde bu kadar gecikmemizin sebeplerinden biri kendisi bile olabilir. Yönetim zaten rezil hoca da bu rezilliğe yağ sürüyor.
yok bak yönetimin rezilliğini yıkma bu adama. Diğer söylediklerinin hepsine belki filan derim ama bu tamamen yönetime yazar. Doue y, 2 ay alamadılar.

yok bak yönetimin rezilliğini yıkma bu adama. Diğer söylediklerinin hepsine belki filan derim ama bu tamamen yönetime yazar. Doue y, 2 ay alamadılar.
Hemfikirim zaten o konuda, belki de diyorum zaten. Yönetimin rezilliği baki, onu katmerliyor olabilir bu kararsızlığıyla diyorum. Her neyse umarım bu yenilgiden gerçekten ders çıkarmıştır.

Bu arada ben de hocanın yerinde olsam yönetimden yana olurdum. İlk rezil sonuçta bize güven diyen taraftar ne beşiktaşlılığını bıraktı ne etmediği küfür kaldı.
Dayı taraftar doluş artık, aynı hataları 2 senedir ısrarla yapıp sürekli bek yiyen bir adam.
Bu rezil sonuç geçen sene 5-6 kere olmadıysa bunun sorumlusu rakiplerin yeteneksizliği.

Ve bile isteye kaybettiğimiz kaçıncı maç.

Abi orta sahayı tamamen boşaltmak net insanı kinlendirir bunu 10 kere yapmışızdır.
Sahaya bakan adam orta sahada bir tane oyuncu olmadığını 6 tane adamın ceza sahasında oldupunu görüyor. Koca maç 2 adamı ceza sahasına sokmayan adam maç gitmeye başlayınca 5 tane adamı sokuyor defans orta sahaya geliyor, kontradan fark açılsın diye izliyor.
Koca senede doğru değişiklik yaptığı maç sayısı 3 yoktur. Hele dün akşamki gibi maçlarda yaşanan ve ısrarla yanlış yaptığı maç daha kaç kere göreceğiz.

Koca sene bireysel takılmışız, maçtan önce zaha ziyech olum diyen adam maç sonu öfkeden zahaya yıktı tüm olayı.
Bunu düşünemeyen adamı biz mi düşünelim.

Hazırlık maçlarında hücum oyuncuları süreleri:

1-Bats 357 dk
2-Zaha 324 dk
3-Mertens 307 dk
4- Ziyech 215 dk
5- Yusuf Demir 161 dk
6- Icardi 110 dk
7- Tete 90 dk
8- Halil 79 dk
9- Kerem 45 dk
10 - Eren Aydın 26 dk
11 - Barış Alper 23 dk
12 - Yunus Akgün 23 dk

1 - Icardi 90 dk
2- Ziyech 60 dk
3- Kerem 45 dk
4- Mertens 45 dk
5- Batshuayi 45 dk
6- Barış Alper 45 dk
7- Yunus 30 dk
8- Zaha 15 dk

Forma adaleti önemli hocam..

- Hazırlık maçlarında en çok süre alan adamın göndermek istediğin adam olamaz.

- Bats ve Zaha adı üstünde hazırlık maçlarında daha fazla forma giyen oyuncular olarak 11 başlamalıydı. 300 küsür dakika oynayan adam ile 45 dk oynayan nasıl aynı hazırlıkta olur ki bu oyuncular arasında da kalite farkı falan yok.

- Hadi almadın, Zaha’nın hazırlık maçlarında en fazla süre verdiğin 2. Hücum oyuncusu olurken son 15 dk sahaya atılması ciddi anlamda saygısızlık.

- Yunus bile oyuna girerken hazırlık maçlarında ciddi süre bulan Yusuf’un girmemesi de güzel bir örnek. Sonra Yusuf’tan motive olup kendini hazır tutmasını bekliyoruz.

Özet olarak, ben Yunus, Zaha hatta Batshuayi yerinde olsam ağzımla kuş tutsam da hoca beni tutmuyor, göz bebekleri için ilk fırsatta beni harcayacak deyip yan gelip yatarım. 2 gün önce falan her yerde Okan hoca’nın forma adaleti falan övülürken ben adaletli bulmadığımı söylemiştim. Sağolsun hoca 2 gün sonra öyle güzel örnek verdi ki herkes katılmaya başladı. Tutturulmuştu bir Boey masalı. Neymiş paf takımla çalışıken formayı vermiş hoca. Hazırlık maçlarında bile değerlendirmeye gerek görmemişti hoca Dubois ve Omar önündeydi. İkisi birden sakatlanmasa ya da 1 haftaya geri dönse biri Boey asla forma bulamazdı.

Nasılsın hocam?
Orta saha için acele etmememiz gerektiğini dün çok güzel anladık.

Takımı da her sezon başı olduğu gibi muhteşem hazırlamışsın. Forma adaletin ayrıca gözlerimizi yaşarttı. Ne güzel de yedin Zaha'ların, Batşuayi'lerin hakkını.

Köhn'e teklif gelmiş, tutmak istemişsin. Sakın sattırma. Harika bir futbolcu. Kabilesine selam. Sana da selam.

27 Ekimde gereken karşılık verilir.

Her zmn yanındayız

O maçta fb ne yaptı. Djiku, fred, mhy, symanski 4 ortasaha ile oynayıp alanı kapattı. O zaman pozisyona bile giremedik. Bugün bjk hocası 2-0 sonrası Onanayı alıp ortayı üçledi, aynı zamanda biz berkan ve torerayı çıkarıp ortaya sadece defansif olmayan dayıyı bıraktık ve tüm üstünlüğü rakibe verip pozisyona bile giremedik maç bitti. Futbol basit oyundur. Bizi çözmek kolay. Zorluk derecesi yüksek her maçta bizi kapatırlar. Ortasamız boşken transfer dönemi bitiyor takıma hala net bir ortasaha alınmamasıda ayrı facia kimse sorunu anlamıyor heralde.
Şunu göremeyen adamın futbol bilgisini tartıştığında kimse bir laf edememesi lazım. Kloop yapsa yıllarca savunsan anında satarım hocayı.
Bu bir kere olur hata dersin ili olur başka çare yok dersin. 20 olunca insan bunun aptalca bir taktik olduğun görüyor.

Biz de futbol izleyen yetişkin insanlarız, fikirlerimiz var, ot muamelesi yapanlar neyin kafasını yaşıyor alamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt