Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.674
- 1.570
- 1.748
bu kadar kötü oyuncu değişikliği yapan hoca görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence şimdiden hoca bakıyorlardır. 2 şampiyonluğun hatrına 1 ay kredi verecekler. CL playoff maçlarını geçemezse elendiği günün ertesinde yeni hoca gelir.Siper olduğun dursun şampiyonlar ligi eleme maçından sonra gazı almak için seni kovabilir hocam. 2 yıl sonra yine final maçına çıkıyorsun
GS tarihinin en başarılı futbolcusunu bjk efsanesi yaptılar dünBu arada ben de hocanın yerinde olsam yönetimden yana olurdum. İlk rezil sonuçta bize güven diyen taraftar ne beşiktaşlılığını bıraktı ne etmediği küfür kaldı.
kime diyorsun Arif? Söyle. Kaçak dövüşmeyelimBaşlığında hâla kendisini savunan var![]()
İlk Dursun’u yollamak gerekiyor. Bu adamın takımın başkanı olduğu her gün bela. Ben yanlışları olsa da hocaya güveniyorum. Tabi yanlışlar devam ederse onunla da vedalaşılmalıBence şimdiden hoca bakıyorlardır. 2 şampiyonluğun hatrına 1 ay kredi verecekler. CL playoff maçlarını geçemezse elendiği günün ertesinde yeni hoca gelir.
Guardiola, klopp, mourinho, simeone gibi dünya futbol tarihine damga vuran hocalarında 4-5 yediği maçlar izledik.
Fakat ben hiçbirinin o maçlarda şöyle bir egoyla Allah belanızı versin dercesine vücut diliyle oyuncularına hareket çektiğini görmedim.
Yapma yaw
fb cok büyük takim cünküFener 10 kişi kalınca 70 dakika gol yemiyor birde bizi şampiyonluk maçında yeniyor ama biz 10 kişi kalınca 2 3 gol yiyoruz kolayca nasıl oluyor acaba
Ya Emrah dümdüz 5 yemiş olsak, hoca maç sonu saçma sapan muhabbetlere girmeden ilk söylediği cümlenin arkasında durup “bütün hata benim sıçtım batırdım bu maçtan ders alacağım”da bıraksa konuyu kimse bu kadar alevlenmeyecekti. Beni bile delirtti adam sahanın ortasına iki kilo bırakan kendisi değilmiş gibi maç sonu söyledikleriyle.Bu arada ben de hocanın yerinde olsam yönetimden yana olurdum. İlk rezil sonuçta bize güven diyen taraftar ne beşiktaşlılığını bıraktı ne etmediği küfür kaldı.
İlk fırsatta 10 numaramızı stopere çekip, sol forveti sağ bek, sağ açığı 10 numara, santraforu sol açık, stoperi de santrafor yapıyoruz çünküFener 10 kişi kalınca 70 dakika gol yemiyor birde bizi şampiyonluk maçında yeniyor ama biz 10 kişi kalınca 2 3 gol yiyoruz kolayca nasıl oluyor acaba
yahu muhabir soruyor ne dediniz diye. o da onu anlatıyor. Ne diyecek orada ben salağım böyle salakça bir diziliş söyledim ona göre mi yerleştiler diyecek Zaha yanlış anladığı şeyi Zaha yı savunmak için?Ya Emrah dümdüz 5 yemiş olsak, hoca maç sonu saçma sapan muhabbetlere girmeden ilk söylediği cümlenin arkasında durup “bütün hata benim sıçtım batırdım bu maçtan ders alacağım”da bıraksa konuyu kimse bu kadar alevlenmeyecekti. Beni bile delirtti adam sahanın ortasına iki kilo bırakan kendisi değilmiş gibi maç sonu söyledikleriyle.
Yapma yaw
Anlatmayacak abi. Doğru yerleşseler ne olur o saatten sonra giren girmiş. Hatalıydık ders alacağız diyecek kesip atacak, pişkin pişkin gevezelik yapmayacak. 5 yemiş hoca o röportaja bile çıkmayacak.yahu muhabir soruyor ne dediniz diye. o da onu anlatıyor. Ne diyecek orada ben salağım böyle salakça bir diziliş söyledim ona göre mi yerleştiler diyecek Zaha yanlış anladığı şeyi Zaha yı savunmak için?