Mustafa Keskin
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2008
- 2.647
- 1.126
- 1.893
Anlamadigin islere yorum yapma sen aslan parcasi.Boş yapma kes ya ne uzattın git antuna sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadigin islere yorum yapma sen aslan parcasi.Boş yapma kes ya ne uzattın git antuna sen
En büyük nefretim bu durum. Yumruk yumruğa kavga ettiğim adamlar var sırf bizim kulüp için adını anmak istemedigim bir terör örgütü ile bağ kurup dalga geçtikleri için. Kıs kıs gülerler artık yarın.O değilde ise gitcez orda birde fenerlilerle ugras
Kanka geçen seneden beri bir çok defa çok aciz gördük bu takımı. Ligte bile kalitesiz ekiplere ne hallere düştük. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Böyle vasat kendini geliştiremeyen td olduğu sürece burnumuz boktan kurtulmaz. Yarın gider kadıköyde 6 yer otururuzGSi hiç bukadar aciz gormemistim. Karşısındaki de young boys
açılmış sen de mesaj yazmışsın kendin karar ver knk nasıl 1 üye olduğunabu söylenen dogru ise
o gün bu baslık forumda acılmıstır
bu suallere kufretmeyen uye nasıl bi üyedir
Bari gidenler gitsin transferler yapılsın. Bu hocamsida gitsinEn büyük nefretim bu durum. Yumruk yumruğa kavga ettiğim adamlar var sırf bizim kulüp için adını anmak istemedigim bir terör örgütü ile bağ kurup dalga geçtikleri için. Kıs kıs gülerler artık yarın. Ulan okan ulan dursun yağlı suratı yatacak yerleri yok
...Bari gidenler gitsin transferler yapılsın. Bu hocamsida gitsin
ben msj attıgımda sadece baslık vardı sonradan editlenmıs yazılaraçılmış sen de mesaj yazmışsın kendin karar ver knk nasıl 1 üye olduğuna
GSC Haber - Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"
Okan Buruk ve Kaan Ayhan, Young Boys maçı öncesi konuştular. Okan Buruk: "Young Boys maçında hem bizim hem taraftarımızın sabıra ihtiyacımız var en başta... Oyuncularıma güveniyorum. Sakin kalıp Şampiyonlar Ligi'ne kalacağımızı düşünüyorum." "Orta sahada kurgu değişikliğine gitmeyi düşünüyor...www.gscimbom.com.tr