Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinamik takımlar 2 senedir bizi ezıyor. Hoca ısrarla görmüyor. Kopenhag maçından beri ders almıyor. Gitmeli olmuyor artık erken reaksiyon almak lazım.

O değilde ise gitcez orda birde fenerlilerle ugras
En büyük nefretim bu durum. Yumruk yumruğa kavga ettiğim adamlar var sırf bizim kulüp için adını anmak istemedigim bir terör örgütü ile bağ kurup dalga geçtikleri için. Kıs kıs gülerler artık yarın.

GSi hiç bukadar aciz gormemistim. Karşısındaki de young boys
Kanka geçen seneden beri bir çok defa çok aciz gördük bu takımı. Ligte bile kalitesiz ekiplere ne hallere düştük. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Böyle vasat kendini geliştiremeyen td olduğu sürece burnumuz boktan kurtulmaz. Yarın gider kadıköyde 6 yer otururuz

Bir dahaki maca, icardi,batsuayi,ziyech, mertens, kerem, yunus, baris alperle cik. bu macta pek hücümcuyla cikmadik sahaya.

bu söylenen dogru ise

o gün bu baslık forumda acılmıstır

bu suallere kufretmeyen uye nasıl bi üyedir
açılmış sen de mesaj yazmışsın kendin karar ver knk nasıl 1 üye olduğuna

En büyük nefretim bu durum. Yumruk yumruğa kavga ettiğim adamlar var sırf bizim kulüp için adını anmak istemedigim bir terör örgütü ile bağ kurup dalga geçtikleri için. Kıs kıs gülerler artık yarın. Ulan okan ulan dursun yağlı suratı yatacak yerleri yok
Bari gidenler gitsin transferler yapılsın. Bu hocamsida gitsin

Gsaraya oynattığı oyunun Avrupada karşılığı yok. Ligde birşekilde işe yarıyor çünkü rakipler zayıf, kalabalık hücıum işe yarıyor ama Avrupada fizik gücü hertakımın iyi bu sistrm hiçbirşeye yaramıyor.

Beyler önce yönetim bu arada sonra okan a sıra gelir önce yönetimin bok yemesiyle başladı her şey

gülerek gelde görelim, şu sistemini anlayamayan taraftara bi anlatırmısın lütfen

açılmış sen de mesaj yazmışsın kendin karar ver knk nasıl 1 üye olduğuna

ben msj attıgımda sadece baslık vardı sonradan editlenmıs yazılar

cidden reali falan tutun diyen bı adama sövülmemiş!!

İçeride FB maçı
5-0 BJK
3-2/1-0 YB

Gerçi hazırlık maçlarında da 3'er 5'er gol yedik, bunun olacağının sinyali gelmiş.

ulan hiç bir şey zoruma gitmedi ama o dallama köy takımının topçuları taraftar ile daşşak geçti ya; o çok zoruma gitti.

Olum kalim maclarinin hepsini rezil sekilde kaybetti bunlar bile gitmesi icin fazla fazla yeterli.Sampiyonluklar icin tesekkurler yarin sabaha bu takimin hocasi olarak uyanma lutfen gerekeni yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt