Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftasonu ads ile berabere kalsin biletini keserler .. artik kimsenin tahamulu kalmadi hocaya ,, takimda sanki istemiyor gibi ,, kan degisikligi sart fener macini beklememek lazim

Böyle rezil olur anamızın ligine döneriz işte düzgün idman yapmazsak

Sneijder tam zamanında postalandı tudor sağolsun selçuğu melçuğu da kesti hemen

Çalışmayan herkes gitmeli

10 m alıp hem idman yapmıyım hem köy takımlarına eleniyim yok öyle
yaş ort düşük genç dinamik başarıya aç takım kurmak lazım aslında ve ona uygun iyi oyun sistemi,bu oyuncuları motive etmeye gerek yok ,kendi gelecekleri için mücadele ederler,belki dünya devlerine transfer olurum diye

gs'ın başında devam etmek ve başarıdan başarıya koşmak istiyorsan, aşağıya reçeteyi yazıyorum:

* takıma bir adet fizikli, driplingçi, hava topu hakimiyeti olan bir orta saha aldıracaksın. ZARURİ.

* yönetim AVUKATLIĞI yapmayacaksın.

* 6. hafta fb'yi kköy'de YENECEKSİN.

* 10. hafta (ekim ayında) bjk'yi rams park'ta RENCİDE edeceksin.

bu takımdaki atmosfer nasıl ki mayıs ayından ağustos ayına kadar iki ayda 180 derece değiştiyse, ağustos'tan ekim'e iki ayda yine 180 derece değişebilir.

senin icardin var. aklını başına topla.

son şansın. 2 ay sonra görüşürüz.

Ya gecenin şu saatinde young boys maçı geliyor gözümün önüne çıldırıyorum arkadaş nasıl böyle bişey yaparsın hadi sen bu cahilliği yaptın nasıl hala kovulmazsın daha başka rezillikler yaşatmadan düş kulübün yakasından

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

twitter da böyle bi yorum gördüm;

''30 milyona 2 adam alıp sıçtık bir 30 daha harcayıp sıvayacağız galiba. Aşçıya bir sürü malzeme veriyoruz bir türlü yemek yapamıyor. Bu et bozuk başka kasaptan alalım bu domates çürük başka manavdan alalım. Habire alıyoruz ama hala yemek yapamıyor.''

Bunun kadar sansli bir insan varmidir acaba? Iki yildir rezil futbol oynat bireysel yetenekler sayesinde iki kere sampiyon ol, köy takimina elen ondan sonra hala sana ödül olarak transfer yapilsin, bu nasil bir adalet?

gs'ın başında devam etmek ve başarıdan başarıya koşmak istiyorsan, aşağıya reçeteyi yazıyorum:

* takıma bir adet fizikli, driplingçi, hava topu hakimiyeti olan bir orta saha aldıracaksın. ZARURİ.

* yönetim AVUKATLIĞI yapmayacaksın.

* 6. hafta fb'yi kköy'de YENECEKSİN.

* 10. hafta (ekim ayında) bjk'yi rams park'ta RENCİDE edeceksin.

bu takımdaki atmosfer nasıl ki mayıs ayından ağustos ayına kadar iki ayda 180 derece değiştiyse, ağustos'tan ekim'e iki ayda yine 180 derece değişebilir.

senin icardin var. aklını başına topla.

son şansın. 2 ay sonra görüşürüz.
Üstad takım mayısta da böyleydi

Kaç kere dedik. Sorun oyuncularda değil hocada diye. Angelino, Tete, Zaniolo, Zaha, Sara, Jelert hatta Ndombele bile.

Oyuncuyu antreman yaptıracak hoca. Güven verecek olan hoca. Oyuncuya sen buraya aitsini hissettirecek hoca. Sisteme uygun oynatacak olan hoca. Oyuncusunu koruyacak gene hoca.

Biz ne yaptık.

Angelino geldiğinde uçar kaçar dedik. Ligin içinden geçer dedik. Sıfır etki. Sonuç sorun oyuncuda.

Zaniolo gelince sorunlu ama yetenekli oyuncu dedik. Florya suyu düzeltir dedik. Sıfır etki. Sonuç sorun oyuncu da.

Tete geldiğinde gene aynı konular. Sonuç sorun oyuncu da.

Zaha'yı söylemiyorum bile. Hocanın manevi evlat sevgisi uğruna kaybedilmiş pl yıldızı. Sonuç sorun oyuncuda.

Ndombele. Görüyoruz Nice deki fiziksel değişimini ve oyununu. Oyuncu ile ilgilenirseniz, ona buraya ait hissini verir ve düzgün antreman yaparsan nasıl zayıflarve oynarmış. Sonuç gene aynı. Sorun oyuncu da.

Şimdi de bazı çok bilmiş taraftar hoca ile birlikte aynısını Sara ya da Jelert için yapıyor. Biri cs in sene sonu ilk 11 ine seçilen orta saha oyuncusu. Jelert te kopenhagın sürekki oynayan ilk 11 oyuncusu.

Ama yok 30 milyon verip çöp aldık. Çünkü Sorun oyuncu da.

Bence bazı taraftarlar da hoca ile birlikte akıl tutulması yaşadı. Ama işin güzel tarafı sorunun oyuncunda değil HOCA'DA olduğunu bazıları hariç çoğu kişi görevildi. Ama hala göremeyen var ki bence onlar hocanın olsa olsa akrabası olur.

Şu adamların hepsini düzgün bir td versen ve sistemini ona göre uyarlasan deli gibi bir takım olurduk.

Ama sonuç hocanın isteği (ndombele hariç) ile alınan oyunculara ödenen milyonlarca euro. Çoğunda çöpe gitti.

Egosundan vazgeçmeyen bir kibir abidesi ise hala başımızda.

Nasıl olsa Sara ve Jelert'i.yemeden gitmem demiştir.

Yazık. Valla çok yazık. Sinirden ağlayacak durumdayım.

Okan sen olsa olsa Anadolu takımlarına antrenör olurmuşsun. Galatasaray sana çok ama çok fazla geldi. Egon vr iş bilmezliğin yüzünden bu yükü kaldıramadın.

Bazen bir şirkette uzun ve mutlu bir süreş geçirirsen kendine konfor alanı oluşturursun sonra işlerin kötü gittiğini farketmezsin. İşte yaşadığı tam olarak bu.

Geçen yıldan brri alarm güçlü güçlü çalıyor, ben burada “kendisine tapıldığı dönemde” bu konuda eleştiriliyordum, bu yüzden de az linç edilmedim.

Bakın alarm ilk sezon Konya maçıyla başladı. Maç berabere giderken ne kadar hücumcu varsa sahaya attın, orta sahayı boşalttın ve gol yiyip elendin. Aslında bu bir işaretti. Senin oyununun hangi durumda tutup, hangi durumda patladığına dair.

Aynı sezon Beşiktaş maçında ikinci uyarı geldi. Yine maç 2-1 devam yaptığın değişikliklerle orta sahayı iyice düşürdün ve maç 3-1 bitti.

Normalde bu iki maçla aslında işareti alabilirdin, yeni sezonda daha iyi oyunu nasıl geliştiririm diye düşünebilirdin ama onun yerine “olur o kadar” diyerek kulak üzerine yatıldı.

Geçen sezon daha fazla maçta alarm verildi. Öncelikle hazırlık maçı Sturm Graz, 70’den sonra yediğin 2 golle 2-0 yenildin ama ilk yarıda 5 olabilirdi. Ama tuttun maç başı oyun planını gözden geçirmek yerine “Değişikliklerden sonra 2 gol yedik, hazırlık maçlarında herkesi görmek istiyoruz, böyle sonuçlar doğal” a bağladın. Ki o da problemdi, değişikliklerle takımın bir anda patır patır gol yemesi, Hull City maçında da olmuştu 3-1 önde giderken 83’den sonra 3 gol yiyip 4-3 yenilmiştik.

İlk Zalgiris maçı, ilk Molde maçı, iki kopenhag maçı, hatay maçı, ikinci Manu maçı, ikinci Prag maçı ve Fenerbahçe maçı… Hepsi oyun planınım açıklarını, yapmaman gereken şeyleri net şekilde gösteriyordu.

Yine bunu görmek yerine “O kadar da maç kaybedilir canım” diyerek oyunun kusursuzmuş gibi gördün.

İlk olarak fortuna maçında başladı işaretler, Parma maçında devam etti. Beşiktaş maçında freni boşalmış şekilde geldi ama o kadar sorunu görmemeye odaklı ki ikinci Young Boys maçında orta sahada ezilmişken Bats, Icardi, Ziyech gibi 3 tane seni oyun anlamında eksik bırakacak isimle çıktı.

Konuda poll acmak mümkün mü? Merak ediyorum forumun ne kadari hala devam etmek istiyor Okan'la.

Okan Buruk Galatasaray'da devam etmeli mi?

- Evet, devam etmeli.
- Hayir, devam etmemeli.
- Kararsizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt