Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ister misiniz avrupa ligini lider bitirsin
sinan-engin (1).gif

Gizli dilolarının ıslak rüyalarının ögesi olmuş yine.

ADS maçı bitsin diye bekliyorlar, yenersek hemen yalamaya devam edecekler.
''söyle okan hocam sen adana sıcağında,nasıl yendin adanayı anlat''

Aslında olan: icardi kavisli kafa ile atmıştır ve son 20-30 dk defans yapıp gol yemeyelim diye 10 kat güçlü kadroyla elimiz kalbimizde izlemişizdir : )

Şampiyonluğu burnumuzdan getirdi adam. Şu saatten sonra ligde kimi yense umrumda olmaz diyen kaç kişiyiz?

Sucukcular sizi. Kallavi bir cumhuriyet sucugunu hakettiler. Her maç kereme sevgi gösterisinde de bulunuyorlar. İtin biri mesalede atmıştı. İki gün sonra dursun istifa edebilirim dese koşup bizi bırakma başkan diye ağlarlar birde bu parazitler

Yalayan yalasın iyice rezil rusva ederek gönderelim diyorsanız ben her türlüsüne varım :)

Olmayacak duaya amin demeyeli çok oldu.

2 sene üst üste şampiyon olmuş takımı daha farklı futbol oynarken görmek isterdik.

Olmadı next..

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

güveniyorum da bu arada hocaya düzelecek insallah.

Galiba sen ile biz anti-Okan'cilarin arasindaki en büyük fark bu. Biz hic inanmiyoruz onun düzelecegine ve takimi gelisterecegine. Oyun olarak cogu zaman kötüyüz ve özellikle Avrupa maclarinda sürekli dayak yiyoruz. En son olarak Young Boys.. yetti artik.

okan hocanın,hala nasıl bu kibire düştügünü anlayamıyorum 5.yıldızı aldırmış olsa yine anlarım ve kısmen hakta veririm
ama sanki birşeyler başarmış gibi düştügü kibir ve gerçekleri görememesi onu bitirdi
şu an neden istifa etmıyor cok merak ediyorum
ilk yılında yaptıgı hataları görüp bunları dile getirip enazından değiştirmek icin cabalayan adam yok oldu
simdi yaptıgı hataları dogru gibi gören taraftara medyaya laf atan birini görüyoruz

e biz bunun 70 yaş olmuş versiyonun kovaladık zaten !!

cok üzücü cok ,üstelik en kolay sezonu olabilirdi

Bu sezon darbeyi vursaydık belki yıkılacaklardı; medyasıyla, yandaş takımlarıyla, Volkan Bayarslanlarıyla bu kara düzen en azından çok büyük darbe alacaktı. Hiç bir şey için olmasa bile bunun için seni affetmeyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt