- 17 Ağustos 2009
- 44.146
- 33.248
- 3.448
doğru mu bilmem de şöyle bi şey var
Ne doğrusu dostum şu kara delik siteden her şeye inanmayı bırakın artık yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru mu bilmem de şöyle bi şey var
kesin inanmadım zaten kanıt olmadan bi şeye inanmam, böyle bi şey yazılmış diye dedimNe doğrusu dostum şu kara delik siteden her şeye inanmayı bırakın artık yahu.
Takımda çok fazla sevmeyeni var. İlk sezon böyle değildi, futbolcular kendisine olan saygısını, inancını ve sevgisini kaybetmiş gibi görünüyor.
Buna Mertens, Apo, Davinson, Demirbay gibi isimler de dahil.
bana son 20 senede şunla iyiydik diyebileceğin biri var mı? yedirmezler bu kulübü bazılarına, başarılı olup kupa kazananlara da sabır azdır. okan tam arada derede kalan profil. gs den çıkma terim gibi. olusacaksa bir basarı bu profil adamlarla olacak gene. diğerlerine ne taraftar sabreder, ne yönetim, ne liseliler. o gitsin bu gelsin ile yolu basa sarıyoruz. okan evet istediği gibi baslamadı bu senesi. düzelmeyeceğinin garantisi de yok ama. evet oyuncu getirdi denedi, tutmadı belki. ama kafasında oynatmak istediği oyunu bi oyuncu grubuyla basarırsa o zaman güzel seyler olacak işte. oyuncuyu transfer et 11 e at performans al gibi bir şey yok dünyada yok bizde nası olsun. zaman işi bunlar, transferler hep kumar. ben şu takımda artık bi istikrar istiyorum. 3. şampiyonluğu 4 ve 5 görmek istiyorum. öyle dön allah dön aynı isimler arası dolasmak değil. anlık basarılar harici bir bok katmıyor çünkü bize. bizim üstüne koyarak devam etmemiz gerekir. derdim lig falan da değil avrupa. oraya giden yolda malesef ligden geçiyor. olacak bir gün ama ne zaman göreceğiz.Galiba sen ile biz anti-Okan'cilarin arasindaki en büyük fark bu. Biz hic inanmiyoruz onun düzelecegine ve takimi gelisterecegine. Oyun olarak cogu zaman kötüyüz ve özellikle Avrupa maclarinda sürekli dayak yiyoruz. En son olarak Young Boys.. yetti artik.