Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım boyu bence de çok uzun zaten de Ziyech’in kabul edemediği kendisi 5 m2 de oynuyor Barış geliyor hala yok karede. Dubois oynayınca zaten sağ kanatta üne sadece Barış var.

Kaldı ki o da geçen senenin gerisinde başladı.

Sol taraf desen Köhn sürekli yerini kaybedip duruyordu. Nelsson ya da Abdul kademesine girmeye çalışırken bu sefer defans komple yerini kaybediyor.

Torreira derine gidip süpürürdü Okan Hoca alanı önde daraltayım zaafları örtmek için diyor onu fazla öne attı. Bu sefer de önde topu kaptırdığımız an arkada orta saha bomboş kalıyor 40 metre alan Nelsson savunursa ne ala.

Orayı bir tek az biraz Sanchez doldurabiliyor öne doğru doğru bastığı için ama o da 4 maçın 2’sinde sakat geldiğinden beri.

Açıkçası şunu okuyunca ne eksik görüyorsun.

Bu SİSTEM işleyecekse 6 numara şart süpüren. Yani 2 senedir en iyi maçları Torreira-Berkan ile çıkarmışız şıradan bile anlıyorsun ama gidip Sara alındı 8 lazım diye.

Al Amrabat ya da Hojberg’i en başından monte et takıma. Torreira önde topu kapsın, Mertens, Kerem, Barış ve İcardi ile bitir.

Bekine de birine öne basan ve çabuk birini koy atletik özellikleri olan. Diğeri de isterse Kaan olsun yine.

Bissaka
Amrabat / Hojberg
Batshuayi

Ve Ziyech ile Zaha giderse fırsat transferi (Otavio vs tarzı) yapıp geçeceklerdi alt tarafı.

Ama müthiş taktik zeka ile bunu hoca dahi göremedi ya da inat uğruna bu şekilde geçirdik.

Galatasaray ile inatlaşırsan sonunu 3 aya görürsün en geç.

Kibir insanoğlunun en büyük düşmanıdır, insanoğlunun başına ne iş gelmişse kibirden gelir.
Okan Buruk (artık hoca falan demeyeceğim) ilk geldiğinde realistti doğruyu arıyordu yunus kerem kanatlarından vazgeçti rashisca'yi çekti oraya ve takımın oyunu tıkır tıkır işlemeye başladı. Derbi maçlara çok iyi hazırlanıyordu deplasmanda ki 3-0 lik Kadıköy maçına icardi ile çıkmadı barış ile çıktı ve gayet iyi oynadık.

Ama ne olduysa ikinci sezonda aldı özellikle bayern maçlarından sonra bir çok organı kalktı ya keşke 10 tane yeseydik bayernden de şunun egosu o kadar çıkmasaydı.
Arap iso arenada ki maça orta sahaya djiku ile çıktı adamlar szmanski'yi pres yapan oyuncuya evirdiler çünkü orta saha önemliydi ama bizim bu egoist zat kibiri ve inadı yüzünden utanmadan sıkılmadan (gülerek) 12 kişi ile mi oynayacağız diyor.

Sen bu kibire devam et bu taraftar seninle nasıl oynuyor görürsün

Adana maçına yine aynı orta saha dizilimi ile çıkarsa tazminatını almak için elinden geleni yapıyor demektir. Berabere kalırsak kovulma süresi 1-2 hafta uzar yenilirsek kovulcağını düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stoperleri eleştirip duruyordu, belliydi oraya transfer istediği. Merkezi boş bırakarak sürekli rakip forvetlere karşı eksik yakalanmalarına sebebiyet veriyor. Adamlar da yapmak zorunda kaldıkları onca bıçak sırtı müdahalelerden 1-2 sinde hata yapınca hocanın bahanesi ve hedefi oluyorlar.

Bunun yerine sorunu kaynağında çözsene be adam. 12 kişi filan diye saçmaladığın sözü söyleyenlerin dediği de bundan başka bir şey değil.

İnat etmiş bir defa; aksi en açık şekilde ispatlansa bile hikayedeki ''Uçsa da oğlak!'' diyen adam gibi direnecek anlaşılan. Bu da kendisini çok vakit geçmeden uçuracak büyük ihtimalle. Kendi düşen ağlamaz...

Bildigi bu kadar bence.

3 senede hemen hemen ayni oyuncularla, oyunu zerre gelistirmeyi birakin, bu kadar geri götürmesi, akıl alır gibi değil.

Anadolu takimlarina karsi tutan taktigi azicik fizik kalite ve disiplinle karsilasinca yerle bir oluyor.

Demba Ba’nin 60 mactir basiyoruz serzenisi de ayri bir problem.

Takimin boyunun 70 metre olmasi ayri vir problem.

Problem yokmus gibi davranmasi ayri bir problem.

Ama esas problem, oyununu eviremiyor. Sonraki asama lazim, futbolcular robot degil. Manchester City de degiliz.

Erden Timur’un eksikligi de cabası.

Bu devir oyle ya da boyle kapanir. Delikanli ol, korkaklar her gün ölür!

Elindeki 150-200 milyonluk oyuncu grubuna en uygun dizilişi, taktigi ortaya koy! Olmazsa da olmaz, yavas yavas pisen kurbaga gibi gitme!!!!

Beni en çok şaşırtan şey bu adama atfedilen bir çok iyi özelliğin esasen erden timur'a ait olması oldu. Erden gittiği an bunun yaptığı hiç bir şeyin kendisine ait olmadığı ortaya çıktı. Aa hoca ne transferler yapıyormuş dediğimiz transferlerin hepsini erden yapmış ilk yıl örneği gibi. Ulan oyuncularla ne kadar sağlam iletişimi var hepsinin dilinden anlıyor , yıldız yönetimi 10 numara dediğimiz olaylar silsilesi tamamen erdenin yeteneği sayesinde ilerliyormuş, Bu daha saydıklarım saymadığım kim bilir ne kadar olay vardır altta yatan. Erden bırakıp gitmese bunu hoca dursunuda başkan sanmaya devam edecektik ne acı.

Ligin en iyi 2. kadrosuna sahip takımız kadrodaki oyuncular kendi doğal yeteneklerini bile sahada sergilemekten aciz kalıyorsa ya maaşları ödenmiyordur ya da topçuların başka bir memnuniyetsizliği vardır. Ben bunun Okan Buruk’tan kaynaklandığını ve bunu görmesine rağmen istifa etmeyeceğini düşünüyorum. Dursun da başarısızlığın biletini Okan’a kesmek için şu an adım atmaz. Bu durumda Cimbom maçlarını sadece arkamıza yaslanıp Dursun’a sövmek için haftalık 2 saatlik bir meditasyon olarak görüp yolumuza devam etmek mantıklı olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senden nefret ediyorum.Sakın aldırma orta saha.Göreceğim ben sini.
Galatasarayı sevsen inadından vazgeçerdin.
Dua et başta çapsız yönetim var.İki dakika kalamazdın orada.

Hepsini geçtim sen bu hakemleri korumaya devam et.
Namussuz morinho gibi abartmada en azından bu hakemler hakkında sevgi pıtırcığı içeren açıklamalar yapma.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda çok fazla sevmeyeni var. İlk sezon böyle değildi, futbolcular kendisine olan saygısını, inancını ve sevgisini kaybetmiş gibi görünüyor.

Buna Mertens, Apo, Davinson, Demirbay gibi isimler de dahil.

ET faktörü. Adam oyuncular ile hoca/yönetim arasındaki köprüydü.

Nasıl yapıyordu bilmiyorum ama tüm işlerine rağmen oyuncularla ilgilenmesinden dolayı onlar tarafından çok seviliyordu. Geçen sene kadınlar futbolda son maçta kazanırsak şampiyon olacaktı. Maçta tribüne bakınca yönetimden tek ET olduğu görülüyordu. Adam o kadar işinin arasında her yerde oluyordu. Kızlar şampiyon oldu. Adam maç sonrası sessiz sedasız ayrılmıştı. Dursun olsa 40 defa tur atardı o sahada. okan/dursunun aksine bu kadar da egosuz ve kibirsiz mütevazi bir adamdı.

Okan ise tam tersini yaptı. Bence ET dan dolayı okan bugünkü ego ve kibrini o zaman gösteremedi. Hatta içine atıp saklayıp daha da arttırarak ET gittikten sonra oyunculara kusmuş bile olabilir. Ben okandan her şeyi beklerim artık.

ET gidince de takım çözüldü zaten. Hoca ile oyuncular arası öyle kopuk ki bunu görüyoruz.

Galiba sen ile biz anti-Okan'cilarin arasindaki en büyük fark bu. Biz hic inanmiyoruz onun düzelecegine ve takimi gelisterecegine. Oyun olarak cogu zaman kötüyüz ve özellikle Avrupa maclarinda sürekli dayak yiyoruz. En son olarak Young Boys.. yetti artik.
bana son 20 senede şunla iyiydik diyebileceğin biri var mı? yedirmezler bu kulübü bazılarına, başarılı olup kupa kazananlara da sabır azdır. okan tam arada derede kalan profil. gs den çıkma terim gibi. olusacaksa bir basarı bu profil adamlarla olacak gene. diğerlerine ne taraftar sabreder, ne yönetim, ne liseliler. o gitsin bu gelsin ile yolu basa sarıyoruz. okan evet istediği gibi baslamadı bu senesi. düzelmeyeceğinin garantisi de yok ama. evet oyuncu getirdi denedi, tutmadı belki. ama kafasında oynatmak istediği oyunu bi oyuncu grubuyla basarırsa o zaman güzel seyler olacak işte. oyuncuyu transfer et 11 e at performans al gibi bir şey yok dünyada yok bizde nası olsun. zaman işi bunlar, transferler hep kumar. ben şu takımda artık bi istikrar istiyorum. 3. şampiyonluğu 4 ve 5 görmek istiyorum. öyle dön allah dön aynı isimler arası dolasmak değil. anlık basarılar harici bir bok katmıyor çünkü bize. bizim üstüne koyarak devam etmemiz gerekir. derdim lig falan da değil avrupa. oraya giden yolda malesef ligden geçiyor. olacak bir gün ama ne zaman göreceğiz.
hoca da tavsiyem şu gerginliklerini bi kenera atsın rahat geçsin ekran karşısına. bu gerginliği de hata yaptırıyor kendisine.

Rakip takım hocası bize sallıyor, oyuncuları rakiplerinin üstüne diziyle basıyor. Bütün medya gücü onlarda, para onlarda. Koç ailesi hem Beşiktaş'ı hem Fener'i satın almış bize saldırıyor.

Sana düşen bizi buradan kurtarmak hoca. Yükün ağır. Bizi buradan çıkaramayacaksan git. Normal bir mücadele değil bu. Sen başarı göster taraftar zaten seni omuzlarda taşır.

Eleştiriyi hatta itin tarafına sokup çıkartılacak derecede eleştiriyi hak ediyor. Lakin hala Galatasaray'ın Hocası olduğu için hakaret edilmesini son derece ayıp olarak görüyorum.

Ligin en zayıf takımlarından biri olucak karşımızda. Yine saçma sapan kararlar verip stoperde Metehan falan oynatma fantazisine girme sakın bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt