Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofascore_1725137333.webp

Bitik adana bizden daha iyi xg yapmıştı bizim penaltı öncesi. Bu ne rezalet adamlar biraz becerikli olsa gene 5 gol atacaklardi.

nası bi antrenman yaptırıyosa istediği geriden çıkma oyununu müstakbel 2. lig takımına karşı bile yapamıyo takım. allah'tan karşısında daha da büyük profesör vardı da aptalca bi ofsayt taktiğiyle erken koptu maç. benim kendisinden umudum yok çünkü anamızın liginde 2-3 şampiyonluk kazanan tüm türk antrenörleri gibi kendi bokuyla kavga eden bi adam. sonraki derbiye kadar saymaya devam etsin işte mağara liginde anadolu galibiyetlerini. galatasaray'ın misyonuna yaraşır bi yönetim gelince anadolu takımlarında bozdurup bozdurup harcar.

Oyun yok isterse 11-0 yenip rekor kırsın. Gelecek için ümitli değilim. Ligde de rezil olunacak skorlar gelir yakında

Berkan kenarda dururken, Jelert'i solbekte oynatmak icin futbolla tamamen baginin kopmus olmasi lazim bir teknik adamin. Maci incelemeye ovmeye gerek yok. ADS'nin kume dusmeme ihtimali sifir.

Mac farka gitmis gencleri oyuna almaya korkuyor, bu gencler sonra neden kaciyor öylemi?

Bok gibiyiz

Antrenmanlarda ne calisiyor bu takim anlatsana

Adanaya bile bir ton pozisyon veriyoruz

Ama herif israrla orta sahayi bos birakmaya devam ediyor

Takımda orta saha yok Apo leş gibi Demirbay anca 10 numarada oynar hücumcu olarak Okan buruğun oynattığı oyun için Hermoso ve davşnson tendemi şart orta sahaya bir dşnamo 6-8 şart

Takim birden level atlamazsa gelecek 3 lig macindan 4 puan zor alir, PAOKa karisda evde kazanamazsa sutlanir diye düsünüyorum.

Mac farka gitmis gencleri oyuna almaya korkuyor, bu gencler sonra neden kaciyor öylemi?
efe vb lerinden bahsediyosan girmesin abi o aileden kimse oyuna. ayhan torpilinden durmuyorsa takımda bunlar bir şey bilmiyorum. yusuf demir var genclerden baska da adam yok sokabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt