Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana'ya bile 50 tane pozisyon vermişsin, son 3 aya sığabilecek bütün rezillikleri yaşatmışsın ama hala aynı kafa, aynı oyuncular, aynı diziliş, aynı mantalite. İstikrardan yanayım ama Okan Buruk'un toparlayacağını sanmıyorum. 30 milyon harcatıp, üstüne 30 milyon şampiyonlar ligi gelirinden ederek bitirdi kulübü.

Şu an sarıldığım tek dayanak hocanın takımlarının bizim iki sezonda da olduğu gibi geç açılıyor olması. Yoksa şu oyunun, verilen geçişlerin vs makul açıklaması yok.

Tudor zamanı bjk maçı vardı muslera falan bir organizasyon yapmıştı kimse top oynamamisti tarihi fark olacak maçtı şuan da aynı şeyler yapılıyor hocaya soru soracak adam yok tudora herseri soruyorlardi.
Bu takım artık buradan toparlayamaz Nelson, ziyech ,hatta geçen maç icardi arkadaşlarına bağırıyordu sert oynayın ileri gelin diye dikkat edin defans top çıkarırken hepsinin elleri açık neden top almiyorsunuz diye yani bağ koptu bjk maçında hersey ortaya çıktı young boys olayını unutmak istiyorum tuzu biberi oldu .

Takım toplanıp itiraz etmeli hakeme yoksa sene boyunca yerler bizi. Yunus akgün'ün pozisyonu penaltıydi. VAR a hakeme güvenmeyin toplanıp baskı yapsınlar hakeme

Yaptığı yanlışların hiçbirini değiştirmiyor çünkü göremiyor buna emin oldum saha içinde yanlış yaptığını gözleriyle bile göremiyor yanında biri uyarsada ozamanda en iyi ben bilirim diyor ,kibir kendisini yavaş yavaş bitiriyor..
Bir insan nasıl böyle kibire düşebilir birden akıl alır gibi değil

Şımarık iş bilmez kendini td sanan herifin teki. Hala aynı bok taktiğiyle çıkıyor maçlara. Dua etsin adsde topçu kalmamış, adamlar 1.lig seviyesine düşmüş kadro olarak

OKanHodja4242.webp

"hmmm.... daha ufak neler olabilir...daha....ufak..."

Hususi Terimin memlekete 5 tane yerleştirdi hocam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk diyeceksiniz ve karşısında hazır ola geçeceksiniz. Yine yeniden Terimcilerin hevesini kursaklarında bırakarak böylesine görkemli bir galibiyet aldı cevabını verdi. Bu adamın rekorlarla aldırdığı Şampiyonluklara saygısı olmayanda defolsun gitsin. Tebrikler Hocam
20240901_015541.webp

Okan Buruk diyeceksiniz ve karşısında hazır ola geçeceksiniz. Yine yeniden Terimcilerin hevesini kursaklarında bırakarak böylesine görkemli bir galibiyet aldı cevabını verdi. Bu adamın rekorlarla aldırdığı Şampiyonluklara saygısı olmayanda defolsun gitsin. Tebrikler Hocam Ekli dosyayı görüntüle 259435

Görkemli bir galibiyet mi? Hiç güleceğim yoktu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yb elenmemiz bende seni tüketti. Derbi galibiyetleri ancak toparlar ilişkimizi hocaaaa.

Şu an sarıldığım tek dayanak hocanın takımlarının bizim iki sezonda da olduğu gibi geç açılıyor olması. Yoksa şu oyunun, verilen geçişlerin vs makul açıklaması yok.

geç açılınca da hataya adanaya gücün yetiyor erken olunca da

kopenhag prag young boys geç erken farketmeden tokatlıyor

ama kibrine yenik düşüyor hoca

Hocama bir noktada katılıyorum. Man. City'yi veya Real Madrid'i tutmayı düşünüyorum, biraz kafa dağılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt