Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail kartala karşı bir oyun oynatamadın.Van broncosta karşı 5 yedirdin.Defansif futbol oynatan morinhoya karşıda 2-3 farkla kötü oyunla yenilirsen taraftara laf atmayı azaltırsın umarım.

Şu sıralar ben şimdi nasıl 4231 çıkartırım diye düşünüyordur. Sol açık Barış, sağ açık Yunus çıkarsa şaşırır mıyız peki ? Yaşanır yani bakın, ben kendimi hazırlıyorum yavaştan.
yarınki maçta maçkolik muhtemel 11 öyle görünüyor zaten,merkez torerira sara mertens yine : )

hoca artık sendeyiz

kadro eksik olabilir ama hiç de fena değil

korkma değişiklikten

unutma korkaklar her gün cesurlar bir gün ölür

rize maçıyla dene 352yi

O hazır değil bu hazır değil diye oynatmıyorsun da, senin hazırladığın elemanlar nedense geriye gidiyor.

Osimhen'i erken al oyuna sonra da istifa et.

Bak hoca, sene başı kombine bulamadım cebimden para verip Hatay, Young Boys maçlarına bilet aldım. O bok gibi iki maçı, takımın sahada ne yaptığını bilmediğini izlemek için 10k para saydım. Young Boys maçından sonra “gelmem bir daha” dedim. Osimhen’in ilk maçını izleyeyim diye Rize’ye bilet aldım.

Gözünü seveyim saçma sapan kadro çıkarıp bizim daha maçın başında hevesimizi kaçırma. Bir dokunuş göreyim sağda Kaan, ortada Kerem Torreira önde Mertens vsli yapıdan bıktım. Olmuyor işte, biraz teknik direktör dokunuşu kat artık.

Bak ilk sezonda işler iyi gitmiyordu, Beşiktaş maçına 2 maç kala, Alanya maçında bir dokunuş yaptın, takım sezon sonuna kadar öyle gitti. Lüften, olmadığını gördüğün şeylerde ısrar etme artık.

Okan hocam eksik olan transferleri yaptıramadın ateşten gömleği giydin inşallah başarılı olursun

Merak ediyorum, diğer takımları takip etmediğim için onların ne kadar izin verdiğini bilmiyorum. Okan Buruk, genelde maçtan sonra oyunculara iki-üç gün tatil veriyor. Yani maç gününün dışında sadece 3-4 gün antrenman yapabiliyorlar. Bu durum, takımın fiziksel ve kondisyon sorunlarını ortaya çıkaran bir faktör değil mi? Karşımıza daha diri ve fazla koşan bir takım çıktığında, resmen sahadan siliniyoruz.

Bu kadar para kazanıp haftada sadece üç-dört gün antrenman yapmak sizce de az değil mi? Diyelim ki günde iki kez antrenman yapılıyor, bu kaç saate denk geliyor? Bu kadar kısa sürede oyunculara ne öğreteceksin ve nasıl kondisyon yükleyeceksin? Kamp dönemi demeyin, çünkü kamptan sonra da bu takımın hali yine rezaletti.

Mecbur kalmadıkça yeni transferi gelir gelmez oynattığı bir zaman var mı? Ben anımsayamadım. Belki çok çaresiz kaldığında oynatmıştır.

Genelde tribünde oturtuyor ya da yedek soyunduruyor, oyuncu oynayarak geldiyse bile.
Son hatırladığım Köhn idi, ilk maçı içerideydi tribünde oturtmuştu.

bu arada artık kötü futbolu kurtaracak kerem yok, ziyech yok, icardi yok, belki osimhen kurtarır bu sefer de

F4ZwKDNXEAA_KHT.jpg

Ziyech : 2. zaha vakası (gerçi sakattı yav )

Jelert : mecbur kalırsa istemeden oynatacak heralde

Son düzenleme:
10 milyona alınan bek yerine, kötürüm kaanı oynatıyor, gidecen gün göbek atacam öyle böyle değil

Jelert'e iki ay sabredeceksin aksasa bile. Bu çocuğa 9 milyon Euro yatırım yapıldı ve ilk yurtdışı deneyimi. Eksikleri olacak, bunları aşması içinde yardımcı olacaksın. Evinde Rize maçında yedek bırakırsan, kafadan çöpe çıkarırsın oyuncuyu.

Jelert icin kesin mactan önce hafif sakatligi vardi riske girmedik derse sasirmam, utanmiyormusun 11 milyona aldirdigin oyuncuyu oynatmamaya?

senin keyfin icin 9 mılyonluk sag bek yatırımı cöpe atılamaz

istifanı ver begenmediysen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt