Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam korkaklık yapıyorsun! Jelert e o kadar para veriyorsan atacaksın sahaya 5-10 maç gözünü kapatıp

Buram buram kalite kokuyor. 10 milyon verdigimiz adam yedek. Sol kanat Yunus. Bravo hocaaa bravooooo

Bu sene yönetimin beceriksizliği kadar senin yüzünden de gelmiyorlar takıma. Gelen her transferi iç ettin, bugünde jelerti yok ettin. Her sene birine tak, mahvet. Saraya sarmanda yakındır td bozuntusu

Iste okan gercegi bu, hazir oyuncu ister hep, biri kendine göre yetersize hemen kalemini kirar, arkadas senin görevin ne ozaman? Yetersize adama eksiklerini göster nasil oynamasini söyle birseyler göster, dogruya onu gercek hocalar yapar. Gencler neden kaciyor saniyorsunuz?

Nelsson naptı sana? 2 sene şampiyon olurken o herif senin savunma yükünü sırtladı. Abdül patır patır bırakırken o adam sağlam durdu.

Şu sıralar ben şimdi nasıl 4231 çıkartırım diye düşünüyordur. Sol açık Barış, sağ açık Yunus çıkarsa şaşırır mıyız peki ? Yaşanır yani bakın, ben kendimi hazırlıyorum yavaştan.
Yuh 1 ay önceden herkes kadro ve dizilişi biliyor muydu😄😄 zalewski söylemiştir kesin

valla artik emin oldum

r9 bile gelse bunun sisteminde cöp olur

akan oyunda bir tane top gelmedi osimene

bombos bir adamsin okan

Seni kovacak yonetim yok. Yonetim ile birlikte birbirinizi bulmussunuz. Ne onlarin vizyonu var ne de senin taktik anlayisin. Ne oynadigimiz belli degil. SToperlerin orta aciyor. Kanatlari kullanmasini bilmiyorsun. Vallahi yazik billahi yazik.

komik 1 adam.

3'lüye dönmemek için demirbay'ı kesip yunus'u sol kanat başlatıyor. arada sol iç gibi mi oluyo diye düşünürken barış'la kanat filan değiştirtiyor maç içinde. mağaradan kalma pres oyununu da mertens'ten başka oynayabilen yok zaten. tamam hocam sensin ya, büyük maçlarda da az görelim bu cesaretini. yolun çoğunu bitirdin azı kaldı zaten.

Her yönden eleştirilebilir ama duran topları bu kadar iyi kullanan bir Galatasaray ben hatırlamıyorum. 3 sezon için de konuşuyorum.

Sadece Hagi, Selçuk gibi senede min 2-3 tane direkt frikikten saplayacak adam yok.

Arkadas bu nasil oyun? Allahdan kork daha kim gelecek bize futbol izletmen icin? 11 tame messimi? Bu adam iki yildir ne calistiriyor bu takima? Calisilmis hicbirsey yok, tek yaptikalari kanatlara in orta kes osi vursun topa.

young boys bugün gelse yine cok rahat yener bizi

gram degisim, gram akillanma yok

pahali bir kadroyla anadolu takimlarina karsi sov yapiyor anca

haftaya da morinyo akilli oynatirsa fbyi fark atarlar bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt